Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(81)
Raspunsuri - Pagina 12
zozela spune:
Nu pot citi acum din urma-va spun doar ca am vb cu Stela-e inca la spital-cu moralul sta foarte bine!E o dulcica!S-a speriat si ea tare saracuta de patania Nataliei-dar acum e bine!Contractiile incearca sa le stapaneasca cu injectii si spera sa plece si ea maine acasa!Bine ca putem tine legatura cu ea!
Am primit SMS si de la Naty-se ascunde cu tel pt.ca interfereaza cu aparatura de la reanimare si nu are voie!Imi da bip cand o muta in salon!Taticul nu o vazuse azi pe zi pe maimutica pt ca-i in carantina sectia de neonato din cauza gripei asteia urate.
Cu alte vesti o sa ne mai tina la curent si George si..astept si eu cu nerabdare vesti de la Naty!!
Va puup!Revin!
Ela..
in 33+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
adriuta spune:
Ai vazut ca ai gasit solutia?
Vaaaiii fetelor saptamana viitoare mergem sa facem pre registrarea pentru spital (este mai usor cand nasti nu mai treci prin hartogaraie). Trebuie sa fac planul de nastere si sa il discut cu doctorul si sa il duc si pe acela.![]()
Am niste emotii....imi transpira mainile si talpile cand ma gandesc.
Am dat un search acum si am vazut cam ce si cum. 
http://www.shc.org/scottsdaletours/virtualtours/womens/tourfiles/qtvr/index.html
Ma bucur macar ca au cada in camera eu imi pun mare nadejde in baie ca STIU din surse sigure ca AMELIOREAZA MULT DURERILE.
Ufff se apropie... si habar n-am ce sa pun in bagaj.
Am citit pe la fetele de aici cate ceva...oricum Naty m-a facut sa trec din viteza intai in a doua la capitolul pregatri.
scuze ca m-am lungit da am asa o stare..
Va pup si ma duc la treburi ca atatea sunt de facut...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
35+ cu
ADRIAN
Simo27 spune:
Violeta,Ioana,Clau si Kya va multumesc pentru raspunsurile prompte...o sa vad cum mai e maine si o sa sun dr,sper sa fie doar stresul de vina si paranoia
,ca nu duc deloc lipsa!
Maine primesc si rezultatele de la cultura de col...am presimtirea ca nu e bine nici acolo...
Va pup-vise placute
Simo,mamica lui DAVID
,
35+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Kya spune:
Simo incearca sa stai linistita si sa gandesti pozitiv. 
Imi pare rau ca nu esti in Bucuresti ca ne-am intalni sa-ti dau eu aparatul meu de ascultat inima lui bebe. Ma rog, nu-i nimeresc nici eu de fiecare data bataile inimii, dar ii aud miscarile, si tot felul de alte sunete.
Succes maine la rezultatele de la analize. Sa ne tii la curent!
Zoze
esti o scumpa ca intotdeauna ca ne aduci vesti! Ma bucur foarte mult ca sunt bine fetele noastre internate. 
Kya
29+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Simo, bebe e bine, stai linistita!!
Maine ma duc si eu la control si aflu cand va fi marea intalnire
Ioana
36+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Ioana sa nu ne tii in suspans. Vii si ne spui data, da?
Tinem pumnii 
Kya
29+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Zoze, multumim pt. vestile bune! Doamne Ajuta, ne rugam in continuare pt. Steluta, Naty si micuta Iulia! Abia astept sa-i vad fetisoara!
Fetelor, in cat timp sunt gata culturile de col?
Luni ma duc sa-mi fac analizele de sange si joi astea de col.
Ioana, wow, maine deja afli si tu! Multa bafta!
Simo, si eu zic sa nu te agiti degeaba, sa-ti faci tot felul de ganduri, Samuel e bine!
Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
sovietica spune:
Am venit si eu acasa de la ales usi si alergat prin selgros. Sunt franta si inca mai avem treaba!
Ali, ce vorbesti tu acolo?? sa nu nasti acum te rog! stai cuminte, ia tratamentul si sa dea DD sa fie bine!
Cory, clar te mananca mai dihai ca pe mine cu mobilele alea!! 
aseaza-te intr-un coltz, poate iti trece de nazdravanii.
Simonette, ce nebinica esti, vrei sa scoti pe bebe repede?! :))
Clau,
asa si este, calcat ne trebuie noua??
Pufuleti, fa ca mine, ia un bax, ca sa fii sigura. Vezi ca la metro-selgros e deschis pana tarziu, si au si pufi :)
Giani, pe unde umbli tu?? Iti fac cinste cu un compot de piersici? Hai ca nu suna asa rau ce zici tu cu masuratorile. Fortza multa! Si mai treci pe la noi.
Ariel, un
de solidaritate! Si eu sunt chiauna deja de renovare.
Bubu 
Adriuta, curaj, o sa fie bine!
Zoze, multumim pt vesti!
No, va pup, ma duc sa mananc si eu ceva supa. 
sovi
27+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
diana_g spune:
FELICITARI NATY!SA-TI TRAIASCA MICUTA LUPTATOARE!MULTA SANATATE!!!
fetelor am si eu o nelamurire.linea pe burtica trebuie sa apara neaparat?la mine nu se vede si am 35 de saptamani?de ce oare?
va pup pe toate
diana_g 35+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
delphin spune:
Sara buna si de la mine!
Am terminat si eu cu treburile pe ziua de azi...am nitel timp liber si pt. ca vestile sunt bune la noi pe crengutza, am prins curaj de scris...
Naty si maimutzica Iulia, un gand bun pt. voi si recuperare rapida.
Stelutza..curaj! Sa fii cuminte!
Papacica...vorba aia..cum vrei tu...ca stii tu mai bine ce ai la usa! Daca tot nu merita...da-le ignore, dar nu-i impune si lui Florin acelasi lucru, n'ar fii fair! El saracu' nu e vinovat ca are asa parinti si poate ii iubeste! sau are macar afectiune pt. ei, daca cuvantul iubire e prea deplasat.
Sa-ti fie de bine cu cumparaturile!
Sovi...spor la cartoane!
Of! asta i-ti mai trebuia...ai grija de tine si de Sasha totusi. Si stai cu matura pe zugravi...cand pleaca trebuie sa lase curat la locul de munca...
Simonette, sper ca ai grija de tine si de puiutul din burtica...adica te menajezi putin. si picioarele pe pereti, adica picioarele ridicate pe ceva te rog. Chiar si cand dormi, pune o perna sub picioare sau sub saltea...
Simo 27 departe de mine gandul sa te sperii, dar partea cu miscatul bb-ului pt. mine e de-a dreptul ceva ingrijorator. Incearca sa-l pandesti cand misca de obicei, cam la ce ore...si daca nu, trage o fuga mica la urgente...macar sa-ti puna doplerul sa vada ca totul e ok. e drept ca Samuel e maricel si are din ce in ce mai putin loc de tumbe...dar macar asa cand presezi cu ceva, mana sau altceva, ar trebui sa reactioneze.
Al meu nu suporta nimic pe burta...cand conduc si am centura, numai picioare-mi da si pe mine ma amuza...sunt cu o mana pe volan si cu una pe burta, in masura posibilitatilor.Sa nu mai pomenesc de cum face cand simte banda elastica de la pantalonii de gravida.
De insomnii ma vait si eu acum...dar poate din cauza ca nu e randunoiul acasa...pe la 4h30 ma trezesc si nu mai pot sa adorm nici cu mama cartilor. Azi noapte m-am gandit la Naty si Iulia..![]()
Cred ca toate am intrat in viteza a doua de cand cu nasterea Iuliei. Azi eu am ales ce va purta David pt. prima oara...ce body, ce pijamalutza, ce caciulitza, ce sosetele...si ce manusi...apoi in ce saculetz il voi baga sa nu-i fie rece, sau poate paturica...vom vedea. Teoretic n-ar trebui sa-i fie rece la spital![]()
Cu spalatul lui bb, eu propun doua scaune in baie, daca e loc...am vazut ca la Cris este
.
Fug sa culc flacaul si revin cu detalii![]()
pozici
bb2
burticutza