Mamici de iulie-august 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
SunSmile spune:
Nohhhh, ce zapacenie trebuie sa fie la voi, Narcisa! Foarte tare partea cu gravidele! Mie asta mi-a placut in America Latina..ca oamenii stiu sa se distreze in orice conditii, nene! Poate faci poze!
Mada suna bine ce zici tu acolo numai ca trebuie sa le reinventez!
Eu sunt o ciudata, dupa cum ma numesc prietenii mei scumpi
, pt ca de 20 de ani nu mai mananc porc iar vita/miel/oaie n-am mancat si n-o sa mananc vreodata! Doar pasare si peste + fructe de mare! Dar ultima reteta merge bine cu niste file de curcan sau peste alb!Ma bucur ca azi te-ai odihnit mai mult!
Anka da, asta e tara noastra, de care-si bat joc "domnii" conducatori! Ce sa mai zicem, sunt atatea cazuri si situatii incat te ingrozesti!
Nasol cu TT-ul..adica nu nasol dar "traditional", ca sa zic asa! Ma bucur ca macar aveti promisiunea ca veti gasi carutul dorit!
Va pup pe toate! Ma'c sa stau tolanita in pat, langa iubi al meu!
19+
MissJJ spune:
Laura da cu ce ocazie nu papi carnitza? Daca nu te superi ca intreb.
Cu piept de curcan sigur iese bun.
Eu daca tot m-am bagat in bucatarie ma apuc sa fac si niste chec sa vad daca imi iese. Wish me luck!![]()
Curatenie am facut ciorbitza e aproape gata asa ca mai fac si checul si niste paste la cuptor si apoi ma bag la o baitza scurta si la nani mai pe seara.![]()
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ankalaura spune:
Eu am facut azi ciuperci umplute cu muschiulet si cascaval si cu verdeata la cuptor miam miam
Anca
18+ 
M&M spune:
Azi am fost si noi sa inspectam piata patuturilor pt bebei si a hainelor de graviduta!!!
Am fost la Rococo, parca asa ii zice, mi-am cumparat 2 sarafane si o pereche de pantaloni. Am gasit si mobila pt camera lui bebe la Home desigh Mall. Dar mai cautam ca sa ne fam asa o ideee. Oricum , asa cum zicea si Anka, in tara asta toate is atat de scumpe , si nu neaparat ca ar fi scumpe, dar au si o calitate indoielnica.

Narcisa, super cu gravidutele dansand. Poate pui poze sa vedem si noi.
Mada, harnicuta ca de obicei.
Sun, nici eu nu mananc carne de vita, oaie , miel...nici sa nu aud; iar de cand sunt gravida , nici carne de porc nu am mai mancat...
Dana81, bafta la invatat!!! Las ca trece sesiunea si recuperezi tu ...![]()
Bujo, inseamna ca bebe va fi un rasfatat. Ii vei face tu atatea hainute...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
11+
narcisa.s spune:
fetele, incerc sa gasesc poze pe net.Ca eu ce-am vazut azi noapte a fost la tv, pana azi dimineata...Azi noapte a inceput la Sao, azi sau maine nu stiu cand incepe la Rio si aici in Florianopolis...
Carne de porc nici eu nu bag in guritza de vreo 7 ani.Nu-mi mai place si-mi face si rau...De fapt nici un fel de carnitza nu prea mananc...Acum cu sarcina ce am mai inceput sa mai mananc un piept de pui sau un file de peste ca-n rest...
Auziti, da niste retzete la microunde nu stiti????Hai va rog, poate va aduceti aminte si ma ajutati si pe mine.Pup
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (14+)si tati asteptand o 
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , in sf. m-am asezat si eu jos dupa o zii plina , stiti voi , curatenie , mancare , etc.
Mona eu luni merg la ecografie morfologica , care fete ati mai fost cum e ? cat dureaza si ce vezi ? se vede si sex-ul bb. ?
In rest sunt f. obosita si aiurita , suparacioasa si stresata , nu imi intra nimic in voie , am nervi intruna si tot asa .
De asta nici nu mai trec asa des pe aici , nu vreau sa va stric si voua buna dispozitie .
De citit va citesc , pozele sunt vizionate , deci sunt oarecum prezenta .
Weekend placut in continuare .
Alina
19 si
Mandy Stephanie 3 ani
monalac spune:
fetelor,ati cam tras chiulul azi,n am avut si eu cu ce ma delecta...ca mie mi place sa citesc muuuult...
eu azi m am plimbat cu tati si cu cris,am mers destul de mult...,apoi am fost la o prietena care are o dulceata de fetita de 9 luni jumatate...mi a aratat hainutele pe care o sa mi le dea,bine,multe din ele n o sa le iau ca sunt //prea//de fetita,dar raman totusi bodyuri,pijamale si cateva hainute care au fost ale lui cris....doamne,cand a trecut timpul?
apoi,am venit acasa,am invatat si am dormit o ora.la 18 am avut examen,pe care l am luat tot cu 9,50,adica 10.dar urmatoarele 3 examene sunt la franceza,asa ca n o sa mai vad eu notele astea.
ANKA,eu n am inteles faza cu sanadorul.cred ca sunt mai grea de cap.ale cui erau rezultatele la tt?aaa,stai ca am mai citit o data.cei de la sanador trimit analizele tot la genetic lab?deci,practic,o sa fie aceleasi rezultate.dar nu puteai sa nu l mai faci cand ai vazut ca se fac tot acolo si sa te duci in alta parte?si de ce nu voiai sa le spui ca l ai mai facut si la sanador,ca practic e probl ta daca il faci si in 10 locuri,atata tp cat platesti,nu?
SUN,ce bine ca iti place mancarea sanatoasa!eu,de ex,nu suport morcovii in mancare si nici dupa mazare nu ma omor!carne de oaie,miel,iepure,nu mananc nici eu.nici dupa porc nu ma omor,doar de craciun mai mananc cate o friptura,sau la botez
carne de vita mananc uneori,ca gateste bunica mea si ne mai da si noua.dar in general,nu ma dau in vant dupa carne.pestele nu mi place,mai ales de cand cu faza aia,am senzatia ca toti pestii au viermi...bee..
MADA,mama,cate bunatati!eu v am zis ca gatesc f rar,n am nici tp si nici nu ma prea pricep..plus ca sotul e f mofturos la mancare,are doar 51kg,va dati seama cat mananca...iar cris,nici atat...mie imi gateste mama,dar imi face in general mancaruri clasice gen pilaf,ciorba de pui,cartofi la cuptor,chestii de astea...nu ne omoram nici dupa astea,mancam putin si aruncam f multa mancare la gunoi...in schimb,mancam multe porcarii.sa va zic ce am mancat azi/o cana de lapte cu brumi,asta e un fel de cacao de copii cu 4 felii de paine prajita cu branza topita si sunca de pui.2 felii de pizza pe vatra cu ciuperci si salam,bine,salamul l am dat intr o parte...,o para,o gogosica mica facuta de bunica,cateva fornetti cu branza.cam atat pana acum.haideti ca tb sa i dau lui cris sa pape.
20+cu bebe codrin si mami de cris
Mami de
Cris
Poze Cris
narcisa.s spune:
Na uite ca am gasit una.
http://g1.globo.com/Carnaval2008/0,,MUL284344-9772,00-GRAVIDA+DE+OITO+MESES+PARTICIPA+DE+DESFILE+DA+GAVIOES.html
Alealalte nu stiu cu ce scoli de samba au defilat, pe asta am tinut-o minte ca era prima, scoala de samba a echipei Corintians
Foarte relaxata tipa...Sa nu ma uitati cu microundele mele...
narcisa.s spune:
Alina, la mine a durat vreo 10 minute.Ce l-a interesat era sa vada pliul nucal, sa vada daca are osul nasului format si nu mai stiu ce vena de la inima, sa vada daca ii este format sistemul osos, bataile inimii, din astea.La mine la 14 saptamani si-a dat doar cu presupusul asupra sexului, ca pare fetitza.Dar la tine la 19 ar cam trebui sa se vada.Succes!!
Na ca am vrut sa va mai intreb ceva dar am uitat. Poate imi amintesc
SunSmile spune:
Dah...ca si cand nu ma cunosc! Iubi a adormit nitel si eu am facut si refacut in minte 1000 de variante de cum sa arate casa, ce si cum sa pun, ala bala....defectele "meseriei". Asa ca m-am ridicat din pat si am venit la laptoapa sa vaz ce mai ziceti voi!
Mada, de la carnea de porc mi s-a facut rau cand eram mica si de atunci nu vreau s-o vad. Iar celorlalte, oricum ar fi gatite, le percep mirosul care imi displace profund! Asa ca nu am mancat si nici n-o voi face vreodata! Iar in primele 15-16 sapt de sarcina nici macar pui nu puteam manca, acum e mai bine dar oricum nu face parte din preferintele mele!
Anka yamiii, ciupercutele imi plac tare!
Cris stiam eu ca ne asemanam in multe privinte! Ai dreptate si tu cu preturile/calitatea! Deh...
Mona 51 kg??? Atat are sotul tau? Doamneeee, ce slab! Mie imi place sa gatesc la nebunie si mai ales sa inventez! Daca ati sta mai aproape, v-as face eu bunatati.
Bravo pt nota si succes la urmatoarele 3!
Alina eu n-am facut morfologica, mai peste 3 sapt asa! Si nici nu cred ca a facut-o vreo fata inca! Oricum tin pumnii sa fie totul perfect! Si da, daca bebe nu e timid, se va vedea sexul! Hai fruntea sus, trebuie sa treaca si starile astea nasoale!
Ma intorc la 3dmax-ul meu, la autocad, la travertin, cabina dush, bla bla bla![]()
Mai bag cate un ochi la voi...
19+