Mamici de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata! Sunt singura care m am trezit la ora asta?
Plec la plimbare ca de altfel eram inca in pat!
M a duc la un targ!In o singura zi a sapt.astia organizeaza o piata mare cu de toate haine,lenjerii ,perdele ,legume ,fructe etc.Ma duc sa casc ochii, vreau sa cumpar material sa fac lenjerie si draperii ptr bb Alex.
Va pup petoate si va doresc un sfarsit de saptamana cit mai linistit!
Ne mai auzim!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Da Anka, de cel de pe mail vorbeam! Si ce daca e bleumarin? Hai ca poate reusiti astazi sa le faceti pe toate! Ahh, sa stii ca cei de la Genetic Lab si la TT-ul meu s-au miscat foarte repede, parca 2-3 zile! Succes astazi in tot ce aveti de facut!

Ela tin pumnii sa gasesti numai lucruri frumoase, ca sa aiba bb Alex lucrusoare faine!

Mada nu-i nimic special! Calesc niste ceapa in ulei de samburi de struguri (merge de orice fel), apoi adaug o cutie de ciuperci taiate, presar sare si piper din belshug (deh, mania) si le las pe foc mic sa se zapaceasca si ele. Adaug apoi o cutie de morcovei (din cei micuti asa), niste sos de roshii cu busuioc si le las sa se inabushe! Cand mi se pare mie ca sunt ok, adaug o punga de mazare inghetata, niste apa, mirodenii, un catel zdrobit de usturoi si o las asha! Se face repede si e gustoasa! Iar pulpele le pun la cuptor cu roshii decojite, usturoi, busuioc, cimbru (imi place la nebunie imbinarea astora 2), sare si piper, putina apa si putin vin alb sec si gata! Asta-i masa! Ti-am zis,eu le tot inventez in stilul nostru de a manca!

Va urez un weekend fain si linistit! Mai vin eu dar acum plecam la vizionat de "materiale" pt casa, desi in mare stiu absolut tot dar ....

Pupam...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza si de la noi!

Ella ms.
Ella, Anka, Laura spor la cumparaturi.
Laura ms ca mi-ai zis eu ti-am zis ca si eu le ametesc retele si le schimb dupa cum ma taie capul. Am sa fac si eu sa vad ce imi iese.
Florin mi-a facut azi surpriza nu mi-a zis ca nu merge la servici a stat acasa si m-a lasat dim sa mai dorm. Acuma se ocupa de tona de vase din bucatarie asa ca eu ma duc sa ma dushulesc sa imi usuc si eu parul ca dupa ce se trezeste printesa poate iesim putin la aer. Cam rece la noi dar un pic de aer nu strica.
Asa ca ne auzim mai incolo.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!
Am ajuns in sfarsit si eu la zi cu cititu, ca is cam racita si ieri am dormit ca o porcutza de la 16.00 la 21.00 si de la 23 pana acu la 11. Macar is odihnita!
Boti ai o gradina superba, tare mi-au placut florile!!! Iar Ozzy e durerea secolului!! Cred ca o sa copiez o poza sa mi-o pun pe desktop la servici! Frumoasa povestea gargaritei de la gat! Te admir pentru talentul artistic si pt. rabdaea de a sta si a face tot felul de lucruri!!
Mada Sa-ti traiasca scuptetea de fetita!! E taaare dulcica! Plimbare placuta azi!!
Irda pacat ca nu o filmat cineva cum iti aspirai puitul in cap! Ar fi meritat imortalizat momentul. Eu m-am prapadit de ras numa cand imi imaginam cum ar arata!!
Bujo sa dea dd sa gasiti masina perfecta pt. voi, si sa o folositi sanatosi! Noi inca o folosim pe Marghioala, Dacia 1300 rosie de 26 de ani (deodata cu mine, de fapt de-aia e rosie ca e luata in cinstea nasterii mele) ca tati si-o luat alta, mai noua, si noi am mostenit-o pe asta. Are valoare sentimentala. Tu tii-ai facutsingura rochia de mireasa? Ca a iesit frumoasa foc! La noi moda e sa le inchiriezi, nu prea se cumpara.
Bobita Si eu vreau sa-mi invat copilul sa doarma singur..sa nu patesc cum o patit ai mei cu frate-mio care mergea noaptea sa doarma cu ei pana in clasa a 7-a cand l-o dat afara taica-mio.
Azi e "ziua" lui strumfuletz, implineste 17 saptamani. Asta oare cate luni vine?
Botez oare e adevarata traditia aia ca la botez mama nu are voie in biserica, sau ma rog nu are voie sa tina copilul? La noi parca asa am auzit ca se practica. Eu nu am participat niciodata la un botez si nu stiu. Ideea cu botezul la aer la iarba verde e foarte buna! Cred ca asa o sa facem si noi, mai ales ca pana atunci o sa fie gata casa, si poate ne si mutam.
Toate fetele!! Va doresc un weekend placut! O sa mai intru, dar acu ma duc in pat cu matza, sa zac putin si sa mucalesc in liniste...

dia 17+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dia rochia am facut-o io cu mama ca nu m-a lasat s-o fac singura ca cik aduce ghinion.
Cat despre botez, n-ai voie in biserica daca faci botezu inainte de 40 zile de la nastere ca cik n-ai molifta facuta. Dar oricum nu cred ca vrei sa botezi asa repede. Si eu am mai auzit ca mama n-a fost la biserica, in special in Moldova dar de la mine nu pupa nimeni sa lipsesc de la botezu copilului. Doar daca ma leaga de poarta bisericii

bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mey dragele mele, a inceput circul...Ieri noapte, pana spre dimineata, au defilat scolile de samba din Sao Paulo...N-am vazut IN VIATA MEA atatea gravidutze (cred ca erau in luna a 8-a sau chiar a 9-a), dansand aproape dezbracate, cu pene in cap, pe care alegorice...Se zbantzuiau de m-au apucat frisoanele...Super tare, cred ca e carnavalul gravidelor...
Sa aveti o zi minunata

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (14+)si tati asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna fetelor!!!! ati fugit la plimbare cre... e asa frumos afara!!!! Iar eu stau in casa si invat imi vine sa mor...mi se termina sesiunea pe 17 si gata...

LARA spune-mi daca ai intrebat dr despre scurgeriile alea apoase, parca si mie mi se intampla la fel de vreo 2 zile...Nu as vrea sa ma sperii dar parca nu s nici normale!!!!

Mi se vede burtika si sunt asa mandra!!!!

Va pupacesc, ma intorc la invatat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetelor, ce de patanii azi!!!
Nu am mai gasit caruciorul Chicco, am gasit insa altul, aceeasi serie, "fratele" lui 0.5, modelul 0.4. Ceva mai scumput, dar tare fain, insa nu avea decat galben cu bleu, si n-am chef sail spal mereu. Super fain altfel, cu "coarne" nu cu bara, cu husa de picioare si husa de ploaie, super manevrabil, se strange cu doua maini insa foarte usor, si, desi e mare, imi incape in portbagaj lejer. Nu l-am luat insa am vorbit cu fetele de acolo sa ma sune cand vine alta culoare sau modelul pe care il vroiam eu.
Nu am rezolvat nimic la banca, pentru ca era doar o tanti adormita care dadea informatii despre un credit unor alti doi adormiti, asa ca o las balta momentan

Ce credeti insa la laborator????

Ma duc frumos, ma prezint, scot ecografia, scoate si tanti hartoaga. Incepe sa scrie. Fotocopiaza ecografia. Dau cu semnatura. Vad in registru completat cu Miron Anca, frumos, Sanador si Tutunaru, vad ca mai completeaza un rand, iar imi scrie telefonul,... Cand colo, ma intreaba "ati mai facut un TT" ....Eu - NUUUUU. "N-ati mai facut un TT la Sanador? Eu - Nuuuu, la Sanador am facut si ecografia. "Pai tocmai ce ne-a venit azi de la Sanador, tot pentru Anca Miron, tot TT, aveti acelasi CNP. Hait, zic, m-a prins ca pe Pinocchio!!!
Ma, nu m-am prins, am zis ca pe primul rand unde aparea numele meu, avusesem impresia ca a inregistrat ecografia, cand colo, eram tot eu, trimisa de Sanador! Halal rezultate, mi-am zis imediat in gand. Clar, vor fi identice si eu o sa fiu mai usoara cu 150 de lei si atata.
Deci, astia sunt nene! Pe afara-i vopsit gardul, inauntru leopardul.
Inainte sa intru, vorbeam cu o prietena la tel si mi-a zis ca stie un caz clar in care Genetic-ul i-a dat rezultate aiurea, si-a zis ea ca pentru a o determina sa faca si amnio la ei, cum zicea si Tecky.
Buun, si de ce credeti ca trimite Sanadorul alorile masurate la Genetic? Pentru ca Sanadorul nu are softul respectiv, si interpretarea o face Geneticul!
Am scaldat-o pana la urma, i-am zis ca am avut impresia ca vrea sa stie daca il repet in urma unor rezultate aiurea, si deci, nu am inca TT ci doar BT, facut la Medlife,, dar da, la Sanador am si "donat" sange pentru TT in afara de ecografie.
Vreau sa sper ca rezultatele nu vor fi chiar identice, ci doar comparabile, ca altfel ma duc peste ei si le cer sa imi arate actele originale si sa bage ei in fata mea valorile in soft ca sa vad ce scrie pe interpretare.

Patania urmatoare s-a petrecut la Optionova, unde stiam ca au o promo de 1 rama + 1 rama gratis, eu aveam nevoie imperativ de control si ochelari, hazbandu vroia si el inca o pereche ca ai lui sunt cam zgariati si de plastic, si ne-am dus. na ca promo era numai daca faceai pe aceeasi reteta! Deci nu puteam lua noi doi cu promotia.
Nu e nimic, oricum trebuia control
45 de lei
Ei, asta e, am scos 90 de lei
Hai sa vedem rame. Imi da mie una, hazbandului alta. O pun, frumoasa. Ma uit la pret 750 de lei
Ma uit la a sotului drag.
900 de lei
Bai au innebunit???
Un coleg al meu isi facuse cu 400 cu tot cu lentile saptamana trecuta!!! Ca doar nu ma duceam dea-nboulea...
Ei, zic, da' mai ieftine nu aveti?
Pai cat de ieftine?
Pai, cat mai ieftine cu atat mai bine
M-am fixat la o rama de 350, Versace, na. Ailalta era Dior. Sa stea Diorul 750 de ani acolo.
Nici 350 nu e putin, dar nici tampenii de taraba nu imi luam.
Una peste alta, am mai scos 600 de lei, ca eu am niste lentile bazaconice - le ia 3 saptamani ca sa mi le aduca. 600 cu reducere

Mai fratilor, si acuma vine intrebarea mea. Noi chiar traim intr-o tara de nebuni ma??? Pai ce faci ma daca n-ai banii astia? Ramai chior???

Lucrul bun de azi - am luat Pregnylul gratuit! Doua cutii m-ar fi costat 120 de lei. Am luat si Elevitul redus - Doamne, de cand nu am mai avut parte de o reteta compensata / grautita! ...
Deci... pana la urma, e tandi pe mandi...

M-am mai uitat putin prin SIR (ca acolo am fost la Optinova), dupa o bluza sau camasuta de gravidoasa. Mi-am luat doar ciorapi. Bluzele... niste verze infernale, cu toate florile din lume pe ele si toate culorile curcubeului, si ca pret, ucigator - 75-90 de lei. Ei bine, atatia ani sa stea acolo

Mai, dar sunt happy. De aproape un an ma chinui sa imi fac ochelari si tot nu ma induram, tot pe aia vechi ii purtam.

Am trimis pantalonii de la Quelle inapoi! Astept sa imi trimita banii, ca sa am si eu ceva in portofel

Doamne Doamne ce tara de nebuni

Anca 18+

Mergi la inceput

Dana eu is pe aici ca la noi e f frig asa ca am renuntat la plimbare Flo s-a dus pana la tesco sa faca niste cumparaturi fata am pus-o la nani si eu am spalat baile am pus niste rufe la spalat, acuma am pus sa fac o ciorba pe diseara si astept sa se trezeasca fata sa pot face dush ca baia e langa camera ei si nu vreau sa o trezesc, mai am niste rufe de triat si altele de spalat.
Am gasit si retele fetele daca va intereseaza scriu aici, vreau si eu sa le incerc sapt asta care vine ca le-am vazut cum le prepara la tv si tare bune mai aratau.
Baked Haddock Gratin (Batog la cuptor gratinat)
Batogul este un peste din Oceanul Atlantic de nord. Stiu ca se gaseste si in romania da cred ca este putin mai scump.
150 ml lapte
1/2 lingurita cayenne pepper (e un condiment, arata ca boiaua si e praf facut din semintele uscate de ardel iute)
cateva seminte de chilli
30 g unt
sare si piper
1/4 legatura de brocolli taiat in bucatele
150 g file de batog
55 g parmezan ras (nu din ala prafuletz pt pizza sau paste ci din ala la calup proaspat dat pe razatoare)

Se incinge cuptorul la 200 grade celsius. Intr-o oala se pune laptele, cayenne pepper si untul si o punem la foc mic sa se topeasca untul apoi se adauga pestele si se lasa vreo 5-10 minute pana se imnoaie dar nu de tot sa se faca fulgi. Separat se opareste broccoli da f putin sa nu se imnoaie de tot si apoi sa caleste in putin unt si se condimenteaza cu putin chilli. Apoi se pune broccoli si pestele intr-un vas pt cuptor impreuna cu cateva linguri de lapte, vreo doua trei, din cel in care s-a gatit pestele, si se rade parmezanul pe deasupra si se da la cuptor, pana se topeste branza si se face aurie.

Salt and pepper roast loin of pork with curried pea puree and crushed potatoes (Muschi de porc la cuptor cu sare si piper servit cu piure de mazare si cartofi)
pt porc
150 g muschi porc
1 lg ulei de masline
sare de mare si piper
2 lg vin alb
sucul de la jumatate de lamaie
1 lg unt
pt piureul de mazare
110 g mazare congelata
2 lg smantana
1 lg mustar
1lg pudra de curry
pt cartofi
1/2 cartof mare curatat si taiat cuburi
sare si piper
1/2 lg ulei de masline
1/2 lg patrunjel proaspat taiat marunt

Carnea de porc se unge cu uleiul de masline si se freaca sarea si piperul sa intre bine in ea, apoi se prajeste la foc mare in ulei incins pana se rumeneste pe amble eparti apoi se pune intr-o tava si se baga la cuptor la 200 de grade celsius cam 10 minute sau pana e gatit complet. In tigaia unde s-a prajit carnea se pune vinul, untul si sucul de lamaie si cu o lingura de lemn se face un sos, se lasa separata sa fie caldutz.
Cartofii se fierb si se strivesc cu o furculitza sa ramana asa mai mari, nu ca pt piure fin, se adauga sare piper uleiul de masline si patrunjelul.
Mazarea se pune in apa fierbinte la foc timp de 3-4 minute pana se inmoaie putin apoi se scurge apa si oala se pune la loc pe foc, se aduga smantana, mustarul si pudra de curry si se gateste inca vreo 10 minute pana s-au legat bine toate ingredientele, se pune sare piper dupa gust si apoi se da prin blender sa se faca pasta.
Pe o farfurie se pune un "pat" de cartofi deasupra se pune carnea de porc taiat felii mai groase peste care se pune sosul din tigaie si langa se pune piureul de mazare.

Poate nu vi se par cine stie ce retele sau par ciudate da credeti-ma ca ieri salivam la tv cand au terminat aia de gatit si au gustat cei din public si tot ahh uhh ce bun e excelent, etc. Asa ca am zis gata fac si eu.

Bebe 2

Mergi la inceput

Dia ms mult.
Mai legat de botez normal se zice ca nici mama nici bebeul nu ies din casa 40 de zile pana nu vine preotul si face molifta. In biserica poti intra dar dupa ce iti face molifta ti-o face pe loc daca nu ti-a facut-o acasa si tre sa iti fi trecut lohiile, adik sa fii curata. Eu asa stiu. Oricum la noi botezul fetei l-am facut in oct cand avea doua luni si trecusera si lohiile, eu am iesit si eu si fata din casa nu am respectat alea 40 de zile ca innebuneam in casa eu de a doua zi eram cu mogaldeatza la plimbare, si cand cu botezul ne-a facut preotul molifta la toate trei mamicile ca mai erau doua fetite in ziua aia si gata.
Narcisa iauzi gravidutzele se zbantuiau pe acolo. Eu nu as avea curaj. Poate apuci sa faci niste poze.
Anka ce sa mai zic, asa e o tara de nebuni. Asta ma intrebam si eu cand i-a dat tratamentul lui Florin si am umblat tot iasul si am dat 100 de lire pe toate medicamentele, ce om bolnav isi permite sa dea atata pe medicamente.

Bebe 2

Mergi la inceput