Mamici de iulie-august 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
narcisa.s spune:
Mada, ce papusa de fata aveti!!!Sa va dea Dumnezeu sanatate!!
Boti, imi pare rau pentru pestisorii tai...Cu ala cu cataracta ce faci??
Bujo, bravo pentru masina.Ce marca??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (14+)si tati asteptand o 
MissJJ spune:
Mina, Boti, Irda, Cristina, Narcisa multumim de complimete si urari.
Mina sorry pt intarziere.
Esti pe listutza acuma. Ma bucur ca te-au mai lasat greturile naspa cu arsurile, la mine inghetata si laptele rece functionau de minune.
Monysorescu am adaugat si la tine UM.
Boti ms de link creca or fi din aia da a nostri incas mici am sa le fac poza sa ii vezi ca eu ti-am zis nu am vaut pesti in viata mea, astia care au stat aici inaintea noastra aveau ditai acvariul si in casa si acuma in iaz avem cativa rosii cu alb, galbui cativa negri si cativa mai albi. Mi-e ciuda cand au plecat nici macar nu au lasat un bilet ceva sa zic ce pesti is si ce sa le dam de papa.
Am intrebat si noi la pet shop si i-am descris si au zis ca posibil is koi si ne-au zis ce papa sa le luam.
Eu ma tot uit la o emisiune aici ready steady cook si au dat niste retete faine in seara asta merg sa le caut pe net sa vad daca gasesc, mai ales o reteta cu brocoli, peste si parmesan la cuptor.
Si una cu un fel de sos de mazare si chilli cu cartofi si cu friptura de purcel. Mai da bine mai aratau. Daca vreti retele cand le gasesc le scriu si aici.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
OanaH spune:
Fetelor eu sunt pe invers sa mor
pe mine m-au apucat greturile acuma de vreo 3 zile pana acum nu am avut nimic dar acum dimineata si seara imi este greata de mor si voi la fel ati patit? Mi-e foame si nu prea pot manca
11+
monalac spune:
ELLA,ma bucur ca e totul ok la amniocenteza.stai linistita ca si la eco va fi la fel.
BOTI,ce romantica esti tu,cum povestesti de gargarita de la gat..am inteles acum de unde vine//garga//,alintul bebitei tale.apropo,scuze daca sunt indiscreta,dar cu tata lui garga ai mai vb?ma gandesc totusi ca e un barbat special daca il indragesti atat...
BUJO,cum te bucuri tu ca un copil de tot ce te inconjoara!sa stapaniti sanatosi masina pe care vreti sa v o luati si sa fii la fel de apreciata la locul de munca!
IRDA,n am inteles faza cu uterul!adica te doare?cat despre maselele de minte,mie mi au iesit la 22 de ani si am avut niste dureri cumplite,nopti la rand...luam calmante la greu ca era o durere groaznica..cat despre nazbatiile dariei,stai sa vezi cand o avea mami 2 fete cucuiete!
ANKA,m ai omorat cu hainele tale!cand ai rezultatele la ambele tt?iti tinem pumnii!!
SUN,tu nu mai zici nimic?despre dormitul pe spate si eu ma trezesc si constat ca sunt cu fata in sus si nu stiu de ce,atunci cand dorm asa,ma doare burta...noroc ca ma trezesc des noaptea si imi schimb pozitia imediat.
CRISTINA,ma bucur ca ma primesti!macar tu...![]()
MADA,m ai omorat cu retetele tale!esti o gospodina desavarsita!imi pare rau ca sotul nu s a simtit prea bine.multa sanatate!
CAMY,felicitari pt primul sut al lui bebe!
MIKIKRIS,DANA,CE MAI FACETI?
ALINA MARIA,STIU CA MAINE PARCA AI PROGR LA ECO.ITI TIN PUMNII!!!
va pup pe toate!
20+ cu bebe codrin si mami de cris
Mami de
Cris
Poze Cris
SunSmile spune:
Buna seara,
Buburuza bun venit si sarcina usoara! Scrie repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real! Si da-ne datele tale!
Lori multa sanatate iti doresc! Ai grija de tine si stai la caldurica!
Concediu...noi cand bebe avea 2 sapt
a trebuit sa ne intoarcem din concediu. Da' era prea mica sarcina si 16 ore de zbor n-au contat! Acum vom pleca iar, nu neaparat in concediu ci la cumparaturi de bebe! Dar va fi in Europa! Dr. mea a zis un nu hotarat mersului cu mashina! Mie imi place in avion, e a doua mea natura, mare parte din viata mi-am petrecut-o prin ele! Iar calduricaaa, da visez, dar ar fi prea departe sa zburam spre locurile unde vrem noi! Si ma consolez cu cel care a trecut si in care am conceput maimutza minunata din burtica!
Ana imi pare rau pt intamplarile mai putin placute, dar in toate lucrurile mai nasoale e si un lucru bun..chiar daca la inceput nu-l vedem! Succes maine la doctor si distractie placuta la botez!
Marimar ce faceti? V-ati mai obisnuit cu noul fus orar? O sa tin pumnii miercuri la 10.30 cu sigurantza! Mi-am pus reminder in outlook!:) Ma bucur ca bebe era bine-sanatos! Asta e tot ce conteaza!
Anka frumos caruciorul, imi place! Si culoarea e chiar ok! Oricum eu n-as lua un carutz roz sau alta culoare deschisa, ca n-as vrea sa devin sclava carutului...sa-l spal de nshpe ori/zi! (io ma stiu si maniaca in ale curateniei si d'aia
)
Cris iti doresc zile usoare la job! Sper sa ne scrii cand ai timp, ca sa stim ca esti bine!
Mada pup beletzea mica si-i doresc sanatate!
Intalnire da! Prezent! Vreau sa va cunosc pe toate daca s-ar putea...
Cami ma bucur ca e bine cunostinta ta! Si da, ia sa fii vrednicuta si sa ne pui poze cu Ana!Si cu burtica ta ingusta si tzuguiata! Sa stii ca si mie mi-a pastrat mama primii mei cercelushi...asa miiici!
Ruxandra esti o fericita ca nu ai luat kg! Imi pare rau pt intreruperile de lumina...
Bobitamica ma bucur ca ne mai scrii! Nu-ti face griji ca nu ne stii numele tuturor, e si foarte greu, pt ca suntem multe si vorbarete foc:). Important e sa fii langa noi, atunci cand ai tu vreme!
Botez...Galu va avea cei mai minunati nasi, cei care ne sunt si nasi de cununie. Si care tocmai si-au construit un hotel pe faleza si acolo va fi locul de distractie! Iar scaldatul propriu-zis, in locul minunat unde ne-am casatorit si noi, o manastire care-mi merge la suflet!
Moniqule ce poveste frumoasa are gargaritza de la gat! De fapt, ma asteptam sa fie ceva special..asa ca tine! (si mie imi plac lucrurile cu/de poveste)
Camy felicitari pt bebe miscaretz!
Bujo u made my day! Asa te vreau! Bravo pt masinuta si pt atitudine si starea minunata!
Madaaaa cat de frumoasa e Ari! Nahhh...uitandu-ma la poze ma bushea rasul, pt ca imi imaginam ce-mi povesteai tu, cu pampersu & stuff!
Moni ce flori...incredibil de frumoase! Eu sunt topita dupa flori dar nu ma si pricep neaparat. Insa tata are peste 400 de "rase" de flori in curte si casa. Mereu fac misto de ei ca parca sunt gradina botanica. Si de unde mergem, noi sau ei, chit ca e pe alt continent, e musai sa aducem ceva flori...deh. Si frumoasa si burtica, se vede, sa stii!
Irda nasol cu maseaua aia! Si cu uterul ce e? Cum adica se chinuie sa-l cuprinda pe bebe? Oricum, asa mintoasa :) cum esti, iti doresc din suflet sanatate!Zuza esti..auzi, a aspirat copilu in cap.![]()
Mina nasol cu doctorul dar bine ca ai gasit unul de care esti multumita! Despre BT nu stiu sa-ti zic, imi pare rau!
Mona, te-om primi si insotita! Glumesc..normal ca poti sa vii cu ei, numai ca nu stiu cat de bine se va simti sotul tau cu atatea burtoase vorbicioase despre lucruri bebelusheshti!![]()
Narcisule stai acolo in casa daca tot e asa venetziana situatia! Foarte dragute site-urile!
Huuuh, am terminat, victorieee! Criminalelor, cat ati putut scrie! Si eu am avut sefii de echipa acasa, sa faca masuratori, liste & stuff ca sa stim ce si cum si cat cu renovarea!
In rest fac mancare (mazare cu ciuperci si multi morcovi si pulpe de pui la cuptor + roshii decojite + busuioc), intre timp citesc si scriu ca disperata ca sa pot fi la curent cu tot, mananc o piersica si ma bucur ca e weekend. Si sunt nu fericita ci magulita de minunea care mi s-a dat...aceea de a avea un bebe in burta si inca unul miscator tare! De ieri e Galu intr-o forma de zile mari si eu am zambetul dintr-o ureche in cealalta!
Sunt prin preajma...
19+
Fiquelle spune:
Buna seara fetelor!
Monica (Boti), daca poti, as vrea si eu pozele cu amenajarea camerei pt 2 copii, si eu trebuie sa ma ocup in primavara de amenajarea dormitorului...chiar as avea nevoie de cateva idei. Multumesc mult. Mail: fiquelle@yahoo.com
Analizele au iesit bine, risc scazut la bitest, eco in parametri normali.
Dar am inceput sa am niste arsuri...chinuitoare...iau Dicarbocalm si ma mai lasa, dar oricum, am o stare tare naspa serile, dupa ce ajung acasa si mananc, caci se combina (uneori) si cu greturi...sper sa scap de ele pana misca bebe, asa am auzit ...
Va pup pe toate.
MADALINA
12+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
bujo spune:
Fetele sarumana de felicitari. Inca nu ne-am hotarat exact ce masina vrem, o sa vedem sapt viitoare in targ ca nu ne luam noua ca nu ne permitem. Insa stim ca vrem una incapatoare ca doar om avea bb cu carut si scaun de masina si bagaje si catel si purcel. Va anunt cand batem palma.
Mona asa sunt io, ma bucur ca un copil cand vede o acadik. Adevaru e ca sunt prea multe probleme ca sa le mai dam amploare si noi.
Irda ce-am mai ras cu fiica-ta. Asa ma distreaza astia mici ce le mai da prin cap. Nepoata-mea a prins ruju lu ma-sa si s-a uns pe tot corpu cu el numa pe buze nu
Copilul unor prieteni avea o colectie de masinute din astea mici si cand se uitau parintii la tv le-a uns pe toate cu unguentu cu care il dadeau la funduletz.![]()
Boti si io de abia astept sa am o bucatik de concediu sa mai mesteresc si io cate ceva ca mi-e dor. Sa tricotez, sa cos ceva la masina, sa mai inventez ceva. Imi place mult sa fac cu mana mea de asta te inteleg. Plus ca iesi mult mai ieftin daca le faci tu. De exemplu pe mine m-a costat rochia de mireasa 700.000 lei acu un an juma
Si asta pt ca am cusut-o io si am fost ingenioasa cand am cumparat materialele. Adik in loc de tafta mata mi-am luat un material usor elastic pt rochite de vara iar in loc de tul am luat plasa de tantari la metru![]()
![]()
bujo
16+
album de nunta
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Irda tare dura faza cu aspiratorul si cafeaua.
Bujo plasa de tantari?
Oricum rochia e bestiala si ti-a stat f bine.
Laura ms ms.
Eii acuma ma duc experta in pampersi la maternitate mai dau si lectii daca cineva are nevoie.![]()
Monalac ms mult pt compliment.
Mai imi place sa fac si aici mereu sunt emisiuni din astea cu retete si cand vad ceva fain dupa ce se da emisiunea merg pe site-ul postului tv si copii rapid si aplic, mai modific dupa gustul nostru si gata experimentul. Am inceput la un moment dat sa fac poze la ce minunatii faceam sa fac un fel de dosar cu step by step cu retetele.
Laura cum zici cu mazarea busuiocul morcovul si rosiile? Ia zi si aici, ca mai schimb si eu meniul ca mereu is in pana de idei. Apropo de asta cum faceti voi ardeii umpluti? Nu am facut nicioadata.
Si m-ar tenta, mai degraba am gatit chinese si indian food decat asta romaneasca.
Ce mai sunt exotica!
In seara asta eu am papt mancare indiana chicken jalfrezi si orez cu un condiment de al lor. Bine puiul l-am luat gata facut sa nu ma mai chinui eu ca tre sa gasesc ingredientele exacte si aici in zona nu avem magazin specializat pe asta, da mi-era pofta de mancare indiana. Anyway preferata mea e chinese.

Boti am vrut azi sa trec la lista si medicul si spitalul tau si cand sa trimit mesajul nu mai mergea site-ul, creca era f aglomerat ca imi zicea sa try back later.
Asa ca ramane pe maine dim.
Locca ms.
Madalina cu arsurile mai degraba is mai frecvente mai spre trim al treilea. Eu rontaiam rennie si lapte rece si inghetata. Nu treceau da se mai ameliorau cat de cat.
Ma bucur ca is ok analizele.
Bobitamica nu-ti fa pb cu numele si etc ca uneori nu avem timp uneori uiti cine ce a zis ca e lumea activa si scrie mult.
Gata pe seara asta merg la un dvd si apoi nani. Ne auzim maine dim.
Weekend placut tuturor si noapte buna! Pupici fara discriminare.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ella81it spune:
Buna seara fetelor!
Azi am umblat toata ziua creanga
!Dar am citit tot ce ati scris!
Am fost la socrii si am mancat ciorba de burta
E voie?
MADA f.frumoase pozele!Un pupic dulce ptr blonduta ta!
BUJO felicitari ptr .viitoare masina
.Si eu cred ca o sa mi iau o masinuta
,e mai rau ca nu prea am experienta la condus.
MONALAC
si eu am incredere ca o sa fie totul bine!
IRDA super faza cu cafeaua!Mi te am imaginat cum o ,,aspirai ,,in cap![]()
Va pup!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
19+
ankalaura spune:
Hello
Incep si eu lectura de pe la pagina 8, ca sa apuc sa termin... ![]()
Marimar - ce bine ca veti fi acasa de Pasti! Noi vom fi la Constanta - vin frate-miu si cumbata-mea in tara - deci noi nu vom putea fi prezenti la intlneala, dace fixati...
Boti - mama i-a luat Elizei cercelusi de la bijuteria Veronica, o stii? Cea de la Ciresica. Niste miniaturi de cercelusi! Eu asa as lua pentru fetita (ca o fi pentru finuta, ori pentru a ta
- ori cercelusi si lantisor, ori mai degraba bratarica, pentru ca lantisor chiar nu e recomandat sa poarte bebe asa mic...
Baldachin - ce fel de baldachin vrea fata? Au la Ikea de-alea de le prinzi de tavan. Daca vrei, fac o poza la al fiica-mii si iti trimit. La fel de simplu se poate face din tiul, dar iti trebuie un accesoriu, un inel pe care sa montezi tiulul. Ca sistem de prindere, gasesti la Bricostore. In Ikea e ieftin de tot - 2-3oo de mii parca...
Se scoate foarte usor tiulul ala, ca e legat cu fundite si se spala imediat. In 10 minute il ai montat la loc.
E intim ![]()
Truli - la buna revedere
Nici eu nu am citit povestea Biancai Brad si nici nu am de gand. Nu ma uit la stiti panicarde si nu citesc presa. E mai bine asa ![]()
Sylvy - frumoase planuri cu camera lui bebe! Eu o sa imi iau o sapt de concediu de Pasti, il leg de 1 Mai. Cand 'oi naste.... mai nasol... nu cred ca sotul meu va putea sta acasa mai mult de 2 saptamani cu mine. Apoi, mai vedem. Ne descurcam... suntem deja "experimentati" ![]()
Bobita - cine sa te condamne? Foarte bine faci daca iti propui sa il inveti singur de la inceput. Nu vei avea de furca mai tarziu. La unii copii merge, la altii nu - la alte "case", la unii parinti merge, la altii nu
. La noi a mers din cand in cand ![]()
Baby - eu te-am pus la mine in lista. La mine e invers - de la birou nu pot sa intru nici pe forum nici pe mess, ca n-am timp - mai fac uneori exceptii din lipsa de chef, dar rar... Dar macar construiesc incetisor grupul "gravidute"
Camy - 
Irda, m-am prapadit de ras 
Mona - sper sa am rezultatul de la Sanadro miercuri, de la Genetic Lab poate tot atunci? Spunea Caprioara ca i l-au dat foarte repede. Termenul al Sanador e de 5 zile lucratoare... Asteptam...
Sunny - tu zici de carutul pozat pe mailul comun? Pai da, de-ala vreau si eu, nu roz, no way! Doar ca la magazin are doar bleumarin. Sa vad daca ajung maine, intre rezolvatul cu cardul expirat la banca, extrasul de sange la mama naibii la casa Poporului, si inapoi in centru la Chicco... Sa vedem cum e traficul maine.
Bujo - va doresc inspiratie in alegerea masinii. E buna una spatioasa. Noi ne-am descurcat si cu un Matiz cand era Eliza mica, dar atata era bugetul, atata am luat la acea vreme si am incaput
. Mult spor!
Noi.... ce credeti ca s-a decis sotul meu? Ca mai bine vindem o masina, ca eu am burtica mare si ca el nu ma mai lasa sa conduc. Sincera sa fiu, ultima data cand am condus mult prin Bucuresti in miezul zilei, in traficul bine-cunoscut, la orice mica emotie tresarea si burtica... Mai, si eu nu sunt mamaliga la volan, sunt chiar Schumaher, ma pricep, zau
Adica sa nu va imaginati ca sunt vreo mocaita de-aia cu volanu' in mana care nu stie pe ce pedala sa apese... Eu sunt de-aia care pleaca prima de la semafor..
Oricum vroiam sa vindem una din ele daca eu tot raman acasa de la vara. Si stiti care e culmea? Nici nu imi pare rau. O sa ma rasfat sa ma duca si sa ma aduca, sa nu mai stau peste program seara ca... doar nu o sa ma astepte cu copilu' in parcarea firmei...
Fiti atenti ce semnatura am ![]()
Anca
18+