Mamici de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti ma bucur ca iti place. Is destul de idioata cateodata.
Vai ce flori superbe, vaiii vreau si eu la casa again sa am gradina sa plantez sa gradinaresc in liniste, numai asta as face toata ziua creca.
Imi pare f rau pt pestisorii tai. Si noi avem un iaz in curte cu pestisori creca sunt koi habra nu am nu ma pricep da vad ca pana acuma au supravietuit noi nu ne priceme deloc la pesti. Is destulde happy vad ca papa bine innoata toata ziua, iazul e curat ca avem pompa sper sa fie ok ca nu ma pricep la pesti.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Frumoase pozele mada,intru si eu sa va salut pe toate.Parca e putin mai bine cu greturile la mine,s-au mai rarit dar uneori imi mai dau tarcoale seara,in schimb acum mi-a aparut arsura pe piept care ma mai deranjeaza cateodata.
Ia alta ordine de idei m-am decis sa schimb si medicul pt ca mi-i se pare f f superficial desi este cotat ca unul din cei mai buni medici din oras.Probabil banii prea multi il fac sa nu-mi mai dea asa mult interesul.Am si auzit ca nici la nastere nu vine si plus de asta stai la cabinet de iti vine rau la rand.Asa ca prefer ca il schimb cu un medic rezident care a avut grija de mine cand am pierdut ultima sarcina.
Mi-au venit si analizele la dublutest insa habar nu am ce inseamna ce scrie acolo.poate ma lamureste si p[e mine cineva care stie
Am ceva de genul:Trisomy 21 - 1:2402;Trisomy 18 - <1:10000
PAPP-A=1.3 mlU/ml
fb-hCG=23.1 ng/ml
Cam asta ar fi si ma uit ca pisica`n calendar.
Inca o rugaminte,cineva ma trece si pe mine pe lista ?
Am mai scris odata datele dar cine stie dc nu au aparut
DN-23.07.77
UM-28.10.07
DPN-3-6.08.08
Va pup si va doresc un weekend frumos si mai vorbim.
13+
http://community.webshots.com/user/ladymina77

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Narcisa m-am uitat pe site-ul cu biscuitii Mariei. Ce frumosi sunt! O sa bag site-ul la favorite pentru ca se gaseste si la noi pasta de modelaj din care se pot face figurine. Poate fac cu nepotica mea ca-i place tare mult sa-si bage labutele in plastelina

Mada M-am emotionat groaznic, ce frumushica e Ari Seamana cu tine!

Si mie imi place la gradina, abia astept sa vina primavara dar specialitatea mea sunt legumele. Mama are florile si o parte din livada, tata o alta parte din livada si vita-de-vie iar frate-meu e specializat pe balansoare, leagane si chestii pentru copii, avem un adevarat parc de distractii acolo!

Sigur ai www.aquahobby.com/gallery/e_carp.php" target="_blank">crapi Koi in iaz (niste crapceni japonezi), alti pesti nu ar rezista iarna afara. La mine peshtii erau pasiunea sotului, dar m-a acaparat si pe mine, acum eu am acvariu si el nu ca i-a killarit din greseala. Ii tin la munca si toata lumea cand vine la mine se bucura de ei, sunt tare admirati.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si mie mi ar placea sa ne intalnim,dar daca ma primiti cu sotul si cu cris,ca n am cum sa vin singura...desi ma gandesc ca in aprilie voi fi cat o balena,sa vad cum ma voi simti pana atunci...

bebe al meu misca f puternic,e f activ.

20+ cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Monica, imi pare rau pentru pestisorul tau!!!! Super ideea cu botezul la casuta alor tai!!! la cat timp dupa ce nasti vrei sa faci botezul???
Bujo, felicitari pt credit!!!
Camy, felicitari!!! Abia astept sa il simt si eu pe bebe!!! Cred ca este o senzatie minunata...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, gravidutze dragi!

Mai dam si noi pe aici, sa nu ne dati "disparuti in misiune"!

Mada........e o frumoasa si o haioasa, Ari! Sa-ti fie sanatoasa si norocoasa!

Eu ma chinui cu un uter care sta sa faca poc de vreo 2 zile......se intampla saptamanal de altfel, ca bebe baga zdravan si uterul cam ramane in urma (asa am patzit si la sarcina cu Dari), dar ma dispera 2 zile cat se intinde sa-l ajunga pe bb din urma! Si acum ca sa fie treaba treaba ma pocni si o masea de minte de sus.......cica acu la 29 de ani imi vine mie mintea...pana acum unde o fi umblat!
Ma astept ca de-acum incolo sa dau pe-afara de desteptaciune! Ptiu- ptiu, sa nu ma deochi!!

Va pupicesc pe toate!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujo sigur ma bag sa fac io baldachinul, o iau ca pe-o provocare, ceva, ceva tot o sa iasa. Felicitari pentru rotzi! S-o conduceti sanatosi si fara incidente! Tu ai carnet? Ce marca ati decis sa luati?

Cristina ma gandeam ca undeva prin septembrie sa fac botezul, sa fie inca destul de cald, dar nu canicula. Eii, dragii moshului, dar mai e mult pana atunci!

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Ladymina, o sa te treca MAda pe listuta. Ea este " sefa"...
Mada, vazut pozele cu Arianna!!! Ce scumpica era( nu ca acum nu ar fi)!!!
Mona, te primim cum sa nu...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

11+

Mergi la inceput

Irda, ufff!!!! Eu am experiente tare neplacute cu maselele de minte. Toate 4 mi-au dat niste dureri cand au inceput sa apara de am zis ca mor, asa ca vreo 2 a trebuit sa le scot !!
Monica, trece atat de repede timpul ca maine poimaine se face si septembrie. Mie nu imi vine sa cred ca deja au trecut aproape 3 luni de sarcina!!!

Cristina

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Haideti sa va zic ce face copilu' de 2 ani jumate cand ma-sa scrie pe DC.....
-A luat un pachet de 100gr de cafea si si la pus in cap fetelor.....

Initial am zis ca l-a varsat decat pe jos....si l-a intins artistic....da de unde....era maro in par si pliiiina de cafea macinata!
Asa ca "desteapta" de ma-sa ce sa faca si ea....(ca va spusei ca-mi da maseaua de minte= mai mintoasa)...am luat aspiratorul si dai si aspira parul copilului....ca altfel nu cred ca o scoteam la capat....daca o bagam in cada faceam cafea direct...putem sa-mi aduc ceasca!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput