Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Am vazut ca discutati despre statul intre perne. E ok sa stea, atata timp cat nu ii cade capul in fata, adica pana isi poate sustine capsorul. Eu i-am cumparat ceva special pt stat in fundulet, fara a ma stresa cu perne: www.amazon.com/Ks-Kids-91011-Jumbo-Jet/dp/B000JT56NI" target="_blank">vedeti aici. E f practic. Lisa sta in el, daca cade intr-o parte nu e problema :) Insa se cam plictiseste ea acolo si se arcuieste in spate, pana ajunge cu capul pe covor. Da, ati ghicit, nu o pun pe pat. sta pe podea, ca mai jos de atat nu are unde se duce :P..

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Andries, eu sunt cu 9h inainte, cand scriam eram deja la a 2-a cafea, decaf...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adimercedes, ce misto e sportul ala de stat intre perne...

Noi sintem bine, se pare ca a fost un semnal de alarma fals. Doamne ajuta! A vomat ieri odata, dar probabil a mancat prea mult.

O intrebare pt mamele care au inceput diversificarea: dat fiind ca noi inca nu am ajuns sa inlocuim o masa, primim laptic in completare. Intrebarea este, lapticul se da imediat dupa papa sau nu? MULTUMESC!

Daca vreti sa ne vedeti si pe noi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Scuze, ca scriu din nou, dar uitasem ceva, eu nu pot sa o pun intre perne ca am incercat, pernele mele sunt destul de rigide, cred ca statul intre perne se preteaza la pernele alea din pene, care sint mai moi si adaptabile...Asa ca eu o mai tin la mine pe picioare, ii dau degetele si se ridica singura si mai stam asa putin, ideea e ca stam in reprize scurte in fundulet, nu o las singura, doar sustinuta de mine. Voi cum procedati?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabriela77

Adimercedes, ce misto e sportul ala de stat intre perne...

Noi sintem bine, se pare ca a fost un semnal de alarma fals. Doamne ajuta! A vomat ieri odata, dar probabil a mancat prea mult.

O intrebare pt mamele care au inceput diversificarea: dat fiind ca noi inca nu am ajuns sa inlocuim o masa, primim laptic in completare. Intrebarea este, lapticul se da imediat dupa papa sau nu? MULTUMESC!

Daca vreti sa ne vedeti si pe noi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, eu inca nu am inceput diversificarea, dar iti raspund din "teorie" . Lapticul se da inainte si dupa :P Asa e recomandat pe aici. Adica ii dai sa pape laptic, dar nu pana la saturatie, apoi papa divers, apoi iar laptic daca mai vrea. Eu asa stiu. Dar cred ca sunt mai multe teorii...

Lisa

Mergi la inceput

Gabi, si pernele mele sunt cam rigide, nu sunt din pene, si sunt cam jumatate din pernele "europene", De aceea am preferat sa ii iau suportul ala. Faza e ca sotul a rezemat-o de perne acum vreo 2-3 sapt. si ea a venit intr-o parte, spre marginea patului, cu capul inainte. In timpul asta sotul imi explica ceva si gesticula cu ambele maini! I-am zis ca ii cam pleaca copilul de sub nas si se duce drept in cap spre coltul noptierei si marginea de lemn a patului! De atunci, gata! Singura data cand ajunge suportul in pat e cand i-l pun sa dea cu picioarele in elice, ca are punga inauntru si foshneshte haios...

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Gabi, eu am inceput diversificarea cu fructe si uneori seara cereale.Atunci cand papa fructe papa lapticul dupa vreo 20-30 min, cand papa cereale papa uneori imediat altadata deloc.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Noi am avut o noapte nu prea buna, am dormit de la 9.30 pana la 2.30 dupa care ne-am trezit din ora in ora.

Mergi la inceput

Sunt singura pe aici, deci azi dau eu cafeaua,ceaiul sau lapticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Vreau si eu sa urez cu intarziere si inca o data sarbatoritilor de ieri.
Avem 3 papanasi si o dulcetica...asa ca mamicilor sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi si mancaciosi.
Deci sa incepem cu domnisorica
Erika Ilaria de devylla prin ai ura
si apoi cavalerilor
Andrei de Rox
David de Andreeaiosif
si nu in ultimul rand juniorului papanasilorGeorge Ionut de RGE

si acum sa incepem cu sarbatoritii de azi:

Un seniorilor papanasi Albert Raoul de mirella76
si Vlad Mihai de Slippers76
iar apoi dulcetelelor (cate o urare pentru fiecare in parte)
Flavia Maria de pitic-03
Miruna Andreea de Danuta36
Ioana de anomar12
Lisa Maria de adimercedes
Alexandra de daniela76
si nu in ultimul rand un juniorului sarbatorit azi Luca de Katrin
Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii, sa aveti o viata plina de impliniri si realizari!

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput