Aspirante optimiste > 20 ani (258)
Raspunsuri - Pagina 3
Alexa.1983 spune:
daaaaaaa Monicutza
asta ma gandeam
si eu acum...fix la fix.....
VRMOANA felicitari ptr bebic 
Auziti fetelor...credeti ca Z10 e prea devreme
sa fac un test mik ??????????![]()
....Luna asta vine
...
LAURA
claudela spune:
Flo bine ai venit in comunitatea
!Daca nu ti-ai luat constant temperatura nu prea ai cu ce sa o compari...
Cel mai sigur e sa faci un test de sarcina...
Alexa.1983 spune:
Marinik
vad ca suntem pe acelasi pas....
Z10 + Z10 ...aha...putem sa testammmmmmmm.....
tu I + eu I = II
SUNTEM

....Luna asta vine
...
LAURA
flo.flo spune:
mersi frumos de raspun marinik. citisem eu pe undeva pe aici ca temp ramane la 37 in cazul in care este sarcina - eu nu mi-am luat niciodata temp bazala dar tia-m zis - am citit pe aici si ma gandeam....speram si eu...
Test nu vreau sa fac deocamdata - am facut unul in z26 si a iesit negativ si m-am saturat de teste - nu vreau sa mai vad inca unul negativ. Ciclul il am regulat la 30 zile (intarzie foarte rar). Am toate simptomele ca ar veni rushii si totusi nu vine. Am doar o mica scurgere ciudata.
Monica parca tu aveai senzatia ca iti vin rushii si cu toate astea erai insarcinata, nu? scuze daca te confund.
noname spune:
Marynik
eu iti tin pumnii stransi.
Sa dea Dumnezeu sa iasa bine.
Intrii sa ne spui si noua, da?
BAFTA!!!!!!!!!!!!!
Vreau si eu sa fiu 
monica_dicut spune:
Alexa mama, daca vrei tu neaparat... poti sa faci unul mik mik ![]()
Codrutza, io azi fusai sa fac analizele care m-au usurat de 400 de ron ![]()
Gabitza cred ca e in ture si probabil nu poa sa intre sau o fi acasa si parca nu are net. Da oricum ii dam un
de control ![]()
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
Alexa.1983 spune:
Noname 
Claudela 
Codrutza

Toata lumeeea PASARICAAAAAAA !!!

....Luna asta vine
...
LAURA
monica_dicut spune:
quote:
Originally posted by flo.flo
mersi frumos de raspun marinik. citisem eu pe undeva pe aici ca temp ramane la 37 in cazul in care este sarcina - eu nu mi-am luat niciodata temp bazala dar tia-m zis - am citit pe aici si ma gandeam....speram si eu...Test nu vreau sa fac deocamdata - am facut unul in z26 si a iesit negativ si m-am saturat de teste - nu vreau sa mai vad inca unul negativ. Ciclul il am regulat la 30 zile (intarzie foarte rar). Am toate simptomele ca ar veni rushii si totusi nu vine. Am doar o mica scurgere ciudata.
Monica parca tu aveai senzatia ca iti vin rushii si cu toate astea erai insarcinata, nu? scuze daca te confund.
Da io
si tot io am facut si test in Z27 si a iesit cat se poate de negativ, asa ca... noi facem galerie sa faci test. Asa suntem noi aspirante optimiste DEci:
HAI FLO!!! FA TEST!!!!

POZNICI CU NOI
7+ EL NINO