Aspirante optimiste > 20 ani (258)
Raspunsuri - Pagina 2
claudela spune:
Vrmoana
! Si un
pentru bebita din burtica!
Ma bucur sa aud ca sarcina evolueza bine...sanatate maxima si de acum inainte...si sa nu uiti sa mai dai si pe la noi sa ne tragi la Odisee...![]()
medeea_vs spune:
Bravo Oana! Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebica! Sa aveti grija de voi si sa cresteti mari. 
- pana la Craciunul din 2008
http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png
marynik spune:
Vrmoana, in sfarsit ai dat un semn de viatza !!
Imi facusem griji pt tine
Ma bucur ca esti bine si e totul ok 
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
flo.flo spune:
Buna ziua fetele
Sunt si eu o aspiranta cu vechime si va citesc de mult timp dar niciodata nu am indraznit sa va scriu. Dar astzi am un motiv intemeiat sa o fac asa ca – as vrea sa va intreb ceva legat de tb daca ma puteti ajuta. Sunt in z33 si pentru ca am 3 zile intarziere, azi dimineata m-am gandit sa-mi iau tb. Din pacate am luat-o la 30min dupa ce m-am dat jos din pat. Arata 37.1. Credeti ca aceasta temp este un semn de sarcina sau faptul ca am luat-o mai tarziu are vreo influenta? Imi doresc foarte mult uin bebe, nu am ramas niciodata asa ca nu stiu ce simptome ar trebui sa am in cazul in care as fi graviduta. Pup toate gravidutele, sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi si pup toate aspirantele – fie ca visul vostru sa devina realitate cat mai curand 
Alexa.1983 spune:
Buna fetele....Eu nimik de raportat....
Cumintica in coltul meu.....
....Luna asta vine
...
LAURA
monica_dicut spune:
vrmoana

ma bucur enorm ca esti ok. Imi facusem griji pt tine. Te asteptam la odisee
. Sa dea DD un bebe sanatos si la termen. Si sarcina usoara fara greturi cum avem majoritatea optimistelor

Si ca tot m-am apucat sa intreb de lume... ma uitam pe lista cu zile de nasteri si imi picara in ochi andreutza23, mary81 si diaconmaria, ele intrau mereu 

ce o fi cu ele?
de Alexa nu intreb ca stiu ca ne urmareste din umbra doar ca nu vrea sa vb cu noi

POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
marynik spune:
Flo , temp luata la 30 de min dupa ce te ai dat jos din pat este irelevanta
Trebuie luata in fiecare zi la aceeasi ora , pana sa te dai jos din pat , cu acelasi termometru si din acelasi loc , adica ori vaginal ori oral
Oricum , la 3 zile de intarziere , poti face un test fara probleme
Daca e sarcina sigur se vede ceva
Daca cm este regulat si nu ai mai avut intarzieri , ai toate sansele sa fii gravi
In orice caz , sa stii ca o temp ridicata nu inseamna neaparat sarcina
Concluzia , fa test !!
Bafta multa
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
marynik spune:
fetele , ma duc sa mi fac o eco sa vad cum mai arata instalatzia mea pe interior
sa mi tinetzi pumnii
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Codruta27 spune:
Oana, ma bucur enorm pentru tine!!! Bravo!

Hai la Odisee!
Fetelor, cu Gabel ce facem??? O dam absenta?
Monica, Marynik, ce ati facut pana acum?
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png