Durerea unei pierderi de sarcina (60)
Raspunsuri - Pagina 4
mariaanna spune:
Buna dimineata!
Am lipsit si eu cateva zile din motive soacre!!!!Mama si bunica sotului au fost in vizita si m-a pus soacra-mea la treaba...Mai mult a facut ea, eu am asistat-o.Daca tot ii place si eu n-am rugat-o, n-are decat.Mi-a facut bucataria ,,luna".Canile asezate dupa marime, simetric , servetele, plicurile cu condimente , totul intr-o ordine desavarsita(ceea ce m-a exasperat).S-ar putea insa ca sotul sa aiba pretentia de acum sa o si pastrez ordinea asta...Bunica mi-a pus nasturei la toate fetele de perna, a impletit ciorapei...Azi am scapat de ele...Bine ca stau departe(400 km) ca altfel, vedeam eu...
Am citit in fuga paginile dinainte...
Liana,Umple repede butoaiele si ramai in cadru ca actiunea romanului n-are sens fara tine...
Michelle,inca nu dispera!Eu nu ma prea pricep la ovulatie si la urmarit zilele fertile, dar , asa, din cate am citit eu,poti presta cu o zi inainte de ovulatie, ca sunt sanse mari ...Adica, la o intalnire, barbatul vine primul si-si asteapta iubita, nu?Asa si spermatozoizii isi vor astepta partenera s-o cucereasca ,,la propriu".Sau, mai sigur, in fiecare zi...
Sper ca ai zambit putin, nu?Hai, fii optimista!!!!
La mine rosul e semn bun.Mi-a venit si mie primul ciclu dupa ...asta e bine.Vom vedea ce va urma.
Mav,baietelul meu are acum 5 ani jumatate.Isi astepta nerabdator surioara, o mangaia in fiecare zi mult si vorbea cu ea, acolo in burtica.Se bucura cand il lovea si isi facuse planuri.Voia sa stea in camera cu ea in casa noua...la care , din pacate, nu am mai continuat sa lucram.Fetita era un stimulent, dar acum am renuntat si nu ne mai grabim sa fie gata...Au fost multe intrebari din partea lui la care n-am stiut sa raspund...I-am spus doar ca s-a facut ingeras, iar el a creat din plastilina un ingeras asa de frumos, cu aripioare rosii si cerculet deasupra capului...fara niciun ajutor.Cred ca si el sufera mult, dar pentru ca m-a vazut plangand, nu prea mai aduce vorba...Imi saruta uneori burtica,,goala" si imi mangaie sanii intrebandu-ma :,,Mai ai lapte?"
Sunt gesturi care ma rascolesc in fiecare zi...
Va pup pe toate, mult de tot si sunt sigura ca toate vom fi fericite pana la urma...
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:povestea noastra
musettepink spune:
Liana eu zic sa inchepi un alt capitol,caci romanul tau zic eu e cu happyend!
Michelle imi pare rau,nici nu stiu ce sa-ti spun...
Marina stai cumintica si mai lasa treburile,o sa fie totul bine dar nu mai alerga atat.
Alinush eu zic sa iei cate 2 ovule de utrogestan seara,intravaginal timp de 10 zile.Dupa cele 10 zile cam in 3 zile daca nu e bebe vine cm-ul daca e bebe nu vine si atunci continui cu utrogestanul.Bafta!
Pepsi
Miha ce mai faci draga mea?
IreneCam si eu zic sa vi in Buc sa faci analizele.
Consi ce faci?
Ninia,Blueeyes,Idaira,L5845,Mav,Mcrissa,Mariana va pup pe toate.
Blueeyes am si eu o rugaminte la tine caci vad ca tu ai deschis capitolul acesta,as vrea sa ma scoti de pe lista de aspirante,te rog,am si eu un pitic.Multumesc!
minunea noastra
asa creste minunea noastra
mariaanna spune:
[pup]Brigita, Maya
Mariaanna
http://deleanumariana.spaces.live.com/photos/cns!30D0D4B13929D0D5!123/
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Idaira spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Idaira, eu m-am bazat pe TB care au fost destul de graitoare (si acu am deja 4 zile cu temperatura peste 36.85) si pe lichid cervical si pe simptome fizice in general. Ai idee la ce dimenziue se sparge foliculul? La ecografia din Decembrie, facuta in Z19 aveam foliculul cel mai gras de 13 mm... mi s-a parut foarte putin. Probabil nici nu am mai ovulat sau ceva... pe net am citit numai date contradictorii pe tema asta. Mai citesc azi. Am inceput aseara sa imi pun progesteron. Marti am sa fac un test de progesteron din nou. Sub influenta pastilelor ar treb sa iasa putin mai bine, nu ? Sau? As vrea sa fie bine si pentru noi mai repede ca parca tare obosim luptandu-ne atat cu morile astea de vant. Tu ce planuri mai ai acum? Ai mai ajuns pe la dl. Doctor?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
Foarte bine ca l-ai inceput,e vital pt sustinerea unei eventuale sarcini. Parerea mea e sa nu repeti analiza progesteronului atit de repede pt ca nu va fi concludent! Nu poti sa te astepti sa creasca dupa numai citeva zile...n-are cum. Ia cel putin 3 luni consecutiv si dupa aceea repeta analiza! De dimens foliculilor stiam ca tre sa fie in jurul a 18mm sau poate un pic mai mari.
mariaanna spune:
Meda, Bianca Brad a promis ca va participa la emisiune luni, 4 februarie, desi ar fi trebuit lunea trecuta!!!
Si eu abia astept...
quote:
Originally posted by medamaya1
Am intrat numai sa va pup pe toate, am tare multa treaba.
Michelle
Liana
Oanna, tinem pumnii strinsi tare tare
Am auzit ca azi e invitata Bianca Brad din nou in emisiune la euforia, sau nu am inteles eu bine?, ca prima oara nu am vazut emisiunea.
Mariaanna, mami de Alex nazdravan
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
Michelle81 spune:
Buna fetelor!Nu vreau sa ma credeti o lasa ,ca dispar de aici fara sa va spun un cuvant,nu nu sunt asa.Eu voi lua o pauza pana in vara si de la "proiectul"bebe si de la acest forum pentru ca nu mai pot,simt cum psihicul meu se slabeste luna de luna.Nu mai pot vorbi despre ceea ce simt si in acelasi timp nu mai pot citi despre incercari,despre nimik legat de subietul bebe pentru ca doare prea tare si a ajuns sa imi fie frica pentru mine insumi.Vreau sa fac ceva inainte sa o iau razna.Poate nemaivorbind despre ceea ce simt si nemaicitind atatea legate de bebe reusesc sa ma detasesc si eu putin...oricum pana in vara nu mai vrem sa incercam ci vreau sa imi vina cm luna de luna si asta sigur ca sa nu mai existe loc sa imi fac o speranta ca poate e bebe si apoi sa fiu dezmagita!ieri am plans foarte mult(multe dintre voi nu intelegeti) pentru ca m-a durut sufletul ingrozitor.Nu vreau sa imi distrug viata,vreau sa fiu multumita de ceea ce am,sanatate,parinti,socrii si sot de nota 100...Sper sa ma intelegeti dar nu mai pot.Acum chiar vreau o pauza inainte sa fie prea tarziu!
GRAVIDUTZELOR-va doresc sa aveti o sarcina usoara si un copilas sanatos!
ASPIRANTELOR-va doresc sa deveniti cat mai curand gravidutze si sa fie totul bine!
CELOR CARE NU VA INCADRATI NICI LA GRAVIDUTZE NICI LA ASPIRANTE-va doresc sa va gasiti linistea,sa incercati sa gasiti puterea de a merge mai departe...sa nu mai cautati (ca mine)raspunsuri la intrebari la care nimeni nu ne va raspunde vreodata...sa va ganditi intotdeauna ca sunteti deosebite,ca acolo sus ingerasii nostrii vor avea grija de noi,si poate ca intr-o zi ni se vor implini si noua visele!
MAMICUTELOR--voi sunteti un exemplu pentru noi,ne-ati aratat ca totusi se poate!
Va doresc la toate numai bine,sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ceea ce va doriti!!Aveti grija de voi!!
Idaira spune:
quote:
Originally posted by consi_s
Idaira, sper ca nu ai renuntat....
ziua in care am spus DA
Atita timp cit imi mai ramin neuroni sa pot gandi rational voi incerca,atit mental cit si fizic...
Michelle tu stii cit de bine te inteleg...fiecare ia hotarirea care crede ca i se potriveste mai bine...nu intotdeauna e si cea aprobata de ceilalti dar nu asta e important. Eu as vrea sa deschid forumul si sa te stiu aici,cu noi,cu mine,dar... Oricind vei vrea sa vb cu mine,pe mes sau pe forum,voi fi prezenta!
O imbratisare calda si sa te simti bine sambata la bal!!!
consi_s spune:
Michelle, chiar daca o sa-mi fie dor de mesajele tale, cred ca iei o decizie inteleapta. La fel am procedat si eu la sfarsitul anului trecut, era greu sa calculez mereu zile fertile, sa ma gandesc daca sotul o sa fie sau nu acasa in ziua X ca apoi sa simt dezamagire cand vine CM...
Felicitarile mele pt ca vrei sa-ti vezi de viata ta, felicitarile mele pt decizia de a fi alaturi de cei dragi tie! De 100 de ori BRAVO pt sotul tau de nota 100!. Ai grija de el, de voi, el este jumatatea ta, viata ta! Sunt sigura ca o sa vina si un bebe sa va implineasca dragostea, dar poate DD are pe moment alte planuri cu voi. E doar o chestiune de timp...
Probabil forumul nu va fi acelasi fara tine, dar acum tu esti cea mai importanta!
Cuvinte ca cele "te inteleg perfect" etc, nu-si au rostul acum.
Fii optimista, distreaza-te, mergi la bal, ocupa-te de noul tau proiect profesional, bucura-te dimineata cand te trezesti langa cel drag.
Te pup, ai grija de tine, Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci!
Te pup cu drag,
Consi
ziua in care am spus DA
consi_s spune:
Idaira , sunt mandra de tine!
Si sunt sigura ca neuroni sunt, slava domnului! Asa ca, cu multa speranta, INAINTE!
Te pup si mult curaj,
Consi
ziua in care am spus DA
consi_s spune:
Musette,
Felicitari pt inimioara lui bebe! Eu merg saptamana viitoare la ecograf, am niste emotii cat casa...
In rest ma simt bine, cu greturi destul de des, dar supravietuiesc
Tu cum te simti?
Pupici si sa ai grija de bebe!
Consi
ziua in care am spus DA