Durerea unei pierderi de sarcina (60)
Raspunsuri - Pagina 3
Michelle81 spune:
Simptomele nu m-au inselat nici de data asta...sunt ziua 1
Liana30-imi pare foarte rau!suntem cu toate alaturi de tine fata noastra optimista
IreneCAm!!!
oana_oana26 spune:
Michelle,
o imbratisare calda de la mine si toate gandurile mele bune
Liana,
iti transmit numai de bine si tie, parca nici nu indraznesc sa intreb ce s-a intamplat, mesajul tau parca a oprit timpul in loc pentru cateva secunde, sper sa fie totul ok
Liana30 spune:
aloooo???????am spus ca am incheiat capitolulnu si romanul
va pup pe toatee si multumesc ca sunteti alaturi de mine,,
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
cristina26 spune:
Liana30 esti atat de dulce stii doar ca io te iubesc muuulttttttt
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
alinushca spune:
quote:
Originally posted by IreneCAM
Alinush, mda, si mie mi se pare ca e ceva in neregula la mine, cu hormonii. Poate imi fac si eu analizele, ma interesez daca se fac la noi in oras (desi slabe sperante).
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Da' esti la 2 pasi de Bucuresti TE sui intr-un maxi-taxi Sambata dimineata, dai nitel sange ca vampirii astia muncesc si Sambata, si apoi ii rogi sa iti trimita pe fax rezultatele. Bine, tre sa fie unele dintre ele in ziua 2-4. Daca vrei iti dau un site cu o lista completa sa le cetesti sa vezi ce-i cu ele. Sau lista mea de la Tutu. Eu cand am vazut ieri ce progesteron scump la vedere am m-am enervat rau de tot pe toti doctorii care nu s-au sinchisit sa imi dea mai devreme analiza asta (mai ales pe Badiu). Pierdem timp pretios, trecem prin atatea temeri si dezamagiri? Nu, mai bine ne ocupam noi si le facem noi program doctorilor astora.
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
alinushca spune:
Idaira, eu m-am bazat pe TB care au fost destul de graitoare (si acu am deja 4 zile cu temperatura peste 36.85) si pe lichid cervical si pe simptome fizice in general. Ai idee la ce dimenziue se sparge foliculul? La ecografia din Decembrie, facuta in Z19 aveam foliculul cel mai gras de 13 mm... mi s-a parut foarte putin. Probabil nici nu am mai ovulat sau ceva... pe net am citit numai date contradictorii pe tema asta. Mai citesc azi. Am inceput aseara sa imi pun progesteron. Marti am sa fac un test de progesteron din nou. Sub influenta pastilelor ar treb sa iasa putin mai bine, nu ? Sau? As vrea sa fie bine si pentru noi mai repede ca parca tare obosim luptandu-ne atat cu morile astea de vant. Tu ce planuri mai ai acum? Ai mai ajuns pe la dl. Doctor?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
Teo2rina spune:
Liana,
va pup pe toate, scumpelor,ce mult ma doare sa vad ca sunteti atat de triste,oare se va mai sfarsi asta? nimic nu vine deodata,e greu ca nu se intampla sa ramanem toate insarcinate in acelasi timp,e un calvar pentru cine asteapta, stiu, si eu m-am chinuit doi ani pana cand... s-a intamplat din nou.fara nicio explicatie,asa a fost sa fie. si poate ca m-am bucurat prea mult caci am fost tare fericita si la doar 5 saptamani s-a terminat.apoi am crezut ca voi astepta tot atat de mult pana sa se intample a treia oara, speram nu cu acelasi rezultat. e un chin,va inteleg, dragelor,iar amintirea nu va disparea niciodata. si e tare greu sa traiesti cu asa ceva in gand. ma rog mereu pentru voi,imi doresc foarte mult sa vina si la voi linistea. poate nu scriu prea coerent,ma scuzati, sunt cam obosita,dar am insistat sa vinla gradi sa va pup pe toate si sa va imbratisez. ieri am lipsit, dar am avut multe treburi,numai acte, am mers toata ziua cu masina si,de la gropi,m-au luat contractiile si, bineinteles ca m-a luat plansul. sotul a crezut ca ma doare prea rau,eu plangeam ca mi-e frica sa nu se intample ceva rau,poate e mai bine sa fac cezaiana ma gandeam. in sfarsit,nu vreau sa va retin atentia cu grijile mele. va pup de o mie de ori si va trimit (iar) din optimismul meu.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
consi_s spune:
LIANA, , viata ne ofera atatea oportunitati... cu siguranta vei lua ce e mai bun pt tine! asteptam sa deschizi urmatorul capitol
Michelle, capul sus, asteapta rezultatul analizelor sotului tau si cu Dumnezeu inainte!
Idaira, sper ca nu ai renuntat.... Uite, pt tine
Marina, ce putin mai ai... Abia astept sa vedem poze cu mogaldeata!
Pup toate fetele, o zi minunata!
ziua in care am spus DA
mcrissa spune:
quote:
Originally posted by Liana30
aloooo???????am spus ca am incheiat capitolulnu si romanul
va pup pe toatee si multumesc ca sunteti alaturi de mine,,
eu fata optimista.
Cristina, sigur in curand
in asteptarea mormolocului
medamaya1 spune:
Am intrat numai sa va pup pe toate, am tare multa treaba.
Michelle
Liana
Oanna, tinem pumnii strinsi tare tare
Am auzit ca azi e invitata Bianca Brad din nou in emisiune la euforia, sau nu am inteles eu bine?, ca prima oara nu am vazut emisiunea.