Buna tuturor,
sunt o graviduta in 7 saptamani si cum vestea cea buna mi-a fost confirmata chiar din prima saptamana de la conceptie, am inceput sa urmaresc acest forum inca de atunci neintervenind, insa acum sunt putin cam incoltita de ganduri si nelinisti privitoare la o anumita chestiune, si spre rusinea mea, imi anunt prezenta datorita impasului: asadar, va intreb, cat de tare poate afecta stresul sau supararea unei sarcini in primul trimestru? Eu m-am suparat rau de tot ieri si am avut o nervozitate exagerata timp de 10-15 min, timp in care mi-a crescut si pulsul f tare. imi este frica sa nu cumva acea stare sa genereze un avort spontan sau o oprire a evolutiei sarcinii. de cand sunt insarcinata am inceput sa imi ascult fiecare particica din corp mult mai atent, si daca pana ieri imi simteam corpul usor stingherit de ceva neexplicabil in zona pelviana, parca astazi nu mai am acel simptom. Va multumesc mult.
PS: acum cateva zile am facut ecografie endovaginala si i-am auzit micutului si bataile inimii, tare imi e ca acestea sa nu inceteze. :(
anaish felicitari pt inimioara! nu e bun stresul...dar nici chiar asa...sa opreasca o sarcina din evolutie! io zic sa nu te mai gandesti la prostioare de genul asta ci mai bine vino la odiseea de sep-oct 2008!
te 
Oana
10s 
o noua viata
[quote]Originally posted by oanasm
anaish felicitari pt inimioara! nu e bun stresul...dar nici chiar asa...sa opreasca o sarcina din evolutie! io zic sa nu te mai gandesti la prostioare de genul asta ci mai bine vino la odiseea de sep-oct 2008!
te 
Subscriu
.
anaish, un
si de la mine.
Ada
13+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
anaish felicitari pt bb
.asa cum spuneau si fetele,stresul nu e bun in sarcina.in primul rand trebuie sa te calmezi indiferent cat de grava e situatia pt care te ai enervat si pt linistea ta mergi inca o data la dr ca sa te convingi cum mere sarcina.pup si ai grija de voi

18+
MIKYCRIS