scoala generala nr 6 si nr.12

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELIA8

Exceptand scoala buna (presupunem ca-l duce sotul cu masina), avand in vedere parcul aproape si zona linistita ce-mi poti recomanda?Eu nu cunosc foarte bine orasul.Te rog mult daca poti sa-mi dai o idee m-ar ajuta mult. Elena.

Nu uita de de pretul casei ! Pana la urma cred ca asta atarna cel mai greu in decizie.

Zone comparabile cu Aviatiei ( zone civilizate, parc in apropiere, pret comparabil cu Aviatiei, aerisit) sunt urmatoarele:
Baneasa, Tineretului, Floreasca, Barbu Vacarescu

Pe nivelul urmator as plasa:
Stefan Cel Mare, Titan, 1 Mai
( zone civilizate, cu verdeata si parc, mijloace de trasport; dezavataj: sunt zone mai aglomerate, cu blocuri mari)

Asta e ierarhie pur personala, bazata pe impresiile mele. Sunt zonele in care eu m-as muta daca as fi nevoita.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradu spune:

Iulia,

Am baiatul care merge in cls I C anul asta.sa stii ca mi-ai raspuns si in momentul in care ma interesam de scoala si opinia ta a contat f mult si uite ca am ales sa dau copilul la sc 12.Chiar crezi ca acolo (la clasa C)sunt cei mai slabi copiii,sau invatatoarea o fi cea mai slaba?Oare pe ce criteriu o fi ajuns baiatul la clasa asta?recunosc ca n-am avut nicio optiune .macar dezamageste-ma de acum sa nu ma astept la prea multe.copilul meu este f bun(zic eu si educatoarele).as fi vrut oarece concurenta in clasa.spune-mi ce as putea face,se mai pot face transferuri intre clase in timpul anului ,cum imi dau seama de performanta invatatorului sau cum ti-ai dat tu?am inteles ca e o inv care tocmai a terminat liceul pedagogic.sper sa fie bine!

multumesc de opinie.

Mergi la inceput

Dana,

Abia acum ma vazut mesajul tau. probabil te-ai lamurit intre timp.
Din ce am vazut eu la clasele de aII-a si a III-a, se obisnuieste ca A sa fie data invatatoarei cea mai renumita. Celelalte clase ( B, C) sunt cam pe acelasi nivel.

Despre criteriile de selectie, nu stiu sa-ti spun nimic, si eu m-am intrebat cand am fost repartizati in alta clasa decat cea in care facusem optiunea , mai ales ca pe lista de inscrieri aveam nr. 3 !

Nu uita ca la pomul laudat nu te duci cu sacul, si poate e bine sa-i acorzi o sansa invatatoarea celei noi, chiar daca e foarte tanara.
Din experiente personala, poti sa-ti spun ca am renuntat sa-l mut la alta clasa si cred ca am luat decizia corecta.

Mult succes bobocelului la scoala!

Iulia

Citat:
citat din mesajul lui danaradu

Iulia,

Am baiatul care merge in cls I C anul asta.sa stii ca mi-ai raspuns si in momentul in care ma interesam de scoala si opinia ta a contat f mult si uite ca am ales sa dau copilul la sc 12.Chiar crezi ca acolo (la clasa C)sunt cei mai slabi copiii,sau invatatoarea o fi cea mai slaba?Oare pe ce criteriu o fi ajuns baiatul la clasa asta?recunosc ca n-am avut nicio optiune .macar dezamageste-ma de acum sa nu ma astept la prea multe.copilul meu este f bun(zic eu si educatoarele).as fi vrut oarece concurenta in clasa.spune-mi ce as putea face,se mai pot face transferuri intre clase in timpul anului ,cum imi dau seama de performanta invatatorului sau cum ti-ai dat tu?am inteles ca e o inv care tocmai a terminat liceul pedagogic.sper sa fie bine!

multumesc de opinie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns solotanya spune:

Buna ziua, Iulia!

M-am bucurat enorm cand 'dragul' 'google-search' mi-a aratat acest forum :). Si iata de ce: am o fetita care e in clasa IIIa sc.nr 12 - si opinia mea despre scoala e identica (!) cu a ta - chiar nu-mi venea sa cred :))
Ai dat informatii corecte si suficiente despre scoala noastra - asa ca mamicile interesate au o imagine foarte clara si se pot decide mai usor.
Interesant este faptul ca profesoara noastra (cl. IIIB) are metode de predare si comunicare foarte asemanatoare cu cea din clasa IIIC - am inteles ca sunt si prietene bune :)

Succese tuturor
si un an scolar reusit!!!

Tanya

Citat:
citat din mesajul lui iuliacm

Dana,

Abia acum ma vazut mesajul tau. probabil te-ai lamurit intre timp.
Din ce am vazut eu la clasele de aII-a si a III-a, se obisnuieste ca A sa fie data invatatoarei cea mai renumita. Celelalte clase ( B, C) sunt cam pe acelasi nivel.

Despre criteriile de selectie, nu stiu sa-ti spun nimic, si eu m-am intrebat cand am fost repartizati in alta clasa decat cea in care facusem optiunea , mai ales ca pe lista de inscrieri aveam nr. 3 !

Nu uita ca la pomul laudat nu te duci cu sacul, si poate e bine sa-i acorzi o sansa invatatoarea celei noi, chiar daca e foarte tanara.
Din experiente personala, poti sa-ti spun ca am renuntat sa-l mut la alta clasa si cred ca am luat decizia corecta.

Mult succes bobocelului la scoala!

Iulia

Citat:
citat din mesajul lui danaradu

Iulia,

multumesc de opinie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui solotanya

Buna ziua, Iulia!

M-am bucurat enorm cand 'dragul' 'google-search' mi-a aratat acest forum :). Si iata de ce: am o fetita care e in clasa IIIa sc.nr 12 - si opinia mea despre scoala e identica (!) cu a ta - chiar nu-mi venea sa cred :))
Ai dat informatii corecte si suficiente despre scoala noastra - asa ca mamicile interesate au o imagine foarte clara si se pot decide mai usor.
Interesant este faptul ca profesoara noastra (cl. IIIB) are metode de predare si comunicare foarte asemanatoare cu cea din clasa IIIC - am inteles ca sunt si prietene bune :)

Succese tuturor
si un an scolar reusit!!!

Tanya

Buna Tanya,
Intr-adevar clasele noastre sunt clase prietene si vecine.
Ma bucur ca observatiile mele ti s-au parut pertinente. Cate nevoie as fi avut si eu impresii din interior cand am inscris copilul la aceasta scoala!

In alta ordine de idee, pentru ca numa' mine nu-i poimaine, stii ceva despre profesorii de la clasele 5-8?
Se va facea vreo clasa specilal cu profil matematica /informatica ?

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna, noi suntem inca la gradinita, dar la anul vom fi bobocei la scoala nr. 12, sper. As vrea sa va intreb daca voi ati vorbit inainte cu invatatoarea sau directoarea inainte de perioada de inscriere sau doar ati depus cererea si atat?
Si inca o intrebarea: exista afterschool la aceasta scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_vasile spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinai

Acum depinde si cu chestia asta cu invatatoare buna...depinde de ce asteptari ai tu ca si parinte.
In acest an este o invatatoare faimoasa (o chestie la care trebuie sa dai spaga ca sa intri), imi spunea cineva ca este foarte curtata, ca vezi vin oamenii din alte sectoare ca sa isi dea copii la ea.
Care face foarte multa matematica si are rezultate foarte bune la olimpiadele scolare . Dar, careia i s-a dus vestea ca ar fi cam dura. Lucru de care unii parinti sunt incantati, ca le tin copii in frau.
Pe mine nu m-a interesat asa ceva. Absolut deloc. Nu am chef sa competitionez in concursuri de genul cine da cadouri mai frumoase ori cine sponsorizeaza clasa.
Nu spun ca doamna respectiva ar pretinde ceva. Nu stiu daca este asa, insa daca trebuie sa dai spaga ca sa iti primeasca copilul, sigur vor fi si parinti care vor cotiza la greu sa le treaca copilul in fruntea clasamentului.
Asa ca am cautat cea mai blanda invatatoare. Ca pe mine asta ma interesa, sa ii faca pe copii sa le placa scoala. Nu stiu daca am ales bine, o sa aflu de abia de la toamana cand incepem scoala.
M-am dus intr-o dimineata la scoala, sa le intalnesc pe amandoua, sa vad ce pareri au referitoare la procesul de invatamant. La ora 8 si am vazut diferenta intre cele doua invatatoare - daca prima de care povesteam a intrat in clasa incruntata, intr-o clasa in care era o liniste deplina (clasa a iv-a), cealalta a intrat zambind si toti copii au sarit pe ea sa o imbratiseze si sa ii povesteasca ceva. In exact 10 secunde cat i-a trebuit sa intre si sa ii roage sa stea cuminti inca 10 minute, ca este ocupata sa discute cu mine.
Lucru care pe mine m-a impresionat foarte mult si mi-a facut alegerea usoara. Nu m-a mai interesat care este parerea lor despre invatamant. Comportamentul lor a fost decisiv.
Pentru numele celor doua doamne, pe PM.

Buna ziua,
Numele meu este Adina Vasile si am un baiat care la toamna va merge in clasa I la Scoala Generala nr. 12 Herastru. Chiar astazi am mers la secretariat pentru a incerca sa ma informez despre activitatea profesionala a cele trei doamne invatatoare care ii vor prelua pe copii la toamna. Mi-au fost comunicate numele acestora (Zelgiu Laura, Dragomir Laurentia, Scorteanu Gabriela) si faptul ca toate aceste doamne au gradul 1.
Ne-am mutat in acest cartier abea de doua luni si nu am de la cine sa aflu mai multe detalii legate de cele trei doamne.
Va rog frumos sa ma ajutati cu toate informatiile pe care le detineti.
Va multumes si astept un raspuns de la dumneavoastra pe adresa mea de e-mail
adina.vasile78@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pge71 spune:

Copilul nostru va merge din toamna 2010 la scoala si ne interesa o invatatoare buna la scoala 12, are cineva copilul in clasa a 4-a sau intentioneaza sa-l inscrie in cls. 1 la anul?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

buna dimineata .
daca mai stiti ceva despre scoala numarul 12 va rog sa ma ajutati si pe mine cu numele unei invatatoare pentru toamna aceasta
Ne dorim o scoala apropape de casa si care sa aiba rezultate bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danashine spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacm

[quote]citat din mesajul lui ELIA8

Buna.Spuneti-mi si mie, va rog frumos o invatatoare buna ce are clasa a III-a in anul 2008-2009 la
Asa cum spune si Irina, depinde ce asteptari ai tu pentru o invatatoare buna.

Alex, baiatul meu este la B si nu l-a muta nici al A nici la C.
Alte detalii daca vrei pe PM (nu este corect sa le caracterizez in public, atat timp cat sunt impresii personale, subiective).

Despre gradi, stiu ca este o gradinita de stat buna dar nu stiu detalii. Daca afli ceva despre ea te rog sa-mi spui si mie ca peste 1-2 ani va merge si cea mica la gradinita.
Copilul meu a fost la gradinita SOS. Cauta pe forum, este un mesaj mai vechi unde am dat detalii despre gradinita SOS.

Iulia

Mergi la inceput