La multi ani, braduti scumpi! (59)
Raspunsuri - Pagina 4
crinuta spune:
Multumesc fetelor.
Si eu sper sa treaca repede. Febra oricum nu mai face, starea generala este foarte buna, doar otita asta ne da batai de cap acum, dar scapam si de ea.
Sirimie, si eu am cumparat azi Otocalm, dar m-a surprins ca dr a spus sa nu ii pun picaturi in ureche, ca probleme e dupa timpan, etc.
Eu totusi le am la mine, am citit pe net si am vazut ca se pun la otita medie, deci nu stiu de ce mi-a spus sa nu le folosesc, ca oricum nu il ajuta.
El in cursul zilei nu s-a plans deloc de dureri, la doctor a raspuns frumos la intrebari, a spus ca nu il doare in acel moment, iar cand s-a uitat si in gatutul lui, a trebuit el sa isi tina chestia aia care apasa pe limba, nu a lasat-o pe doctorita. A fost amuzant.
Bine ca mai am ecoflorina de data trecuta. Sper sa nu mai luam antibiotic prea curand, deja e a treia oara.
Referitor la batista bebelusului, eu stiu ca e buna, dar daca l-ati vedea cum reactioneaza, ati intelege de ce am renuntat.
Pe drum i-am explicat iar de ce a facut otita, de ce e nevoie de o curatare si mai eficienta, a fost de acord, dar m-a rugat sa o foloseasca el, nu eu, iar eu am fost de acord, insa, cand a inceput sa simta ceva, a renuntat, plangand.
Am incercat eu, nimic, a fugit in cealalta camera, speriat, terorizat, de parca pompa aia ar fi nu stiu ce rau.
In fine, cand am vazut ca nu e chip sa il conving, am zis ca asta e, suflam mai departe nasul si gata.
La noi mucisorii au trecut prin diverse faze, ei debutand de vinerea trecuta. La inceput parca erau putin mai galbeni, dupa care au fost transparenti cateva zile, si de ieri iar sunt ca la inceput, dar nu mereu, nu prea inteleg.
Acum ii curat nasul cu apa de mare, si apoi ii pun Vibrocil.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
sirimie spune:
Cauta pe google Aspirator nazal NasalClear
cu melodii
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
Anda, v-ati mutat? Spor la aranjat!
Imi pleaca bona , iar caut bona . Voi cu cit platiti bonele?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
kris spune:
Ubi cu scuzele de rigoare, sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea!
Sper ca a-ti avut o petrecere frumoasa!
Crinuta, multa sanatate lui Rayan, la fel ii doresc si lui Dragos Mihai!
Simona, ce rau imi pare ca iti pleaca bona! Nu incerci sa-l duci la gradi? ca poate iti gasesti mai usor o bona part time.
Numai bine va dorim!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lbelciug spune:
Crinuta, cum mai e Rayan azi? Eu si sotul tot chiauni suntem si azi, dupa o noapte numai cu B acasa (M a dormit la socri). B a dormit tare rau din cauza nasului infundat. Nu stiu cat o sa ma rezist cu atat de putine ore de somn, noroc totusi ca fac schimb cu sotul. La noi e dificil si faptul ca nici ziua la pranz nu dormim. Avand doar 2 camere si copiii dormind separat, nu ne raman decat locurile pe scaun libere. Eh, da' si cand ne-om muta in casa mai mare!
Una peste alta, s-ar putea sa apar azi la Prima TV, la stirile de la ora 18. Am iesit la pranz cu "gradinita" in Cismigiu si o reporteriza ne-a prins in flagrant in timp ce serveam o cafea si un suc la o terasa. Ne-a intrebat doar cum ne distram si ce era sa zic: ca ne bucuram cu copiii de cele +13 grade de afara.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
crinuta spune:
Liviana, merci de intrebare. Ma si miram ce e cu linistea asta pe aici, care imi displace total.
Rayan e bine din anumite puncte de vedere, adica febra, ureche ( in sensul ca nu il mai doare de cand am inceput tratamentul), insa, a dat in diaree, prima din viata lui ( scaune moi a mai avut el, dar izolate), si tot in premiera s-a si iritat, si acum umblam dupa o crema ceva.
In rest e cuminte, muci nu prea mai are, de maine chiar il duc la gradinita, a lipsit mult prea mult si sincer nu imi convine.
Urmeaza inca tratament pentru otita si apoi vom merge iar la control.
Eu nu inteleg ce s-a intamplat, dar la noi toti s-au imbolnavit, inclusiv sotul care are o viroza urata de abia vorbeste.
Eu am avut 2 zile febra ciudata, cu durere in gat, am luat amoxicilina ( stiu ca raspund foarte bine la acest antibiotic), si mi-a trecut, dar mama, matusa, sotul si Rayan, inca mai au de tras.
De fapt, Rayan are o stare generala foarte buna, dar e vorba de otita aia, care trebuie tratata corespunzator.
Chiar am vrut sa te intreb cum e cu re-acomodarea la servici, ca mie mi s-ar parea groaznic.
Imi pare rau ca Bogdanel inca are muci. Nu merge sa ii scoti cu pompita? Rayan cand era mic, vrand, nevrand statea, dar acum o ia la sanatoasa din pacate.
Oricum, noaptea ar trebui sa ii pui ceva picaturi de nas mai serioase, gen Olynth, dar care merg la varsta lui. Apa de mare e egal cu 0, eu o folosesc doar inainte sa isi sufle nasul, in rest e vax. Eu asa procedez cu Rayan noaptea: inainte de culcare ii pun Olynth, Vibrocil, si n-am probleme.
Acum nu stiu care dintre astea merge la varsta lui Bogdanel, dar poti afla usor.
Abia astept sa va vad la tv.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
si noi raportam ca sintem bolnavi toti 3.
Cred ca Rebecca a adus viroza dar din fericire la ea s-a manifestat cel mai usor, fara febra, doar cu muci si tuse dar stare buna. cred si sper ca siropelul de imunitate si-a spus cuvintul. a lipsit doar o singura zi de de gradi.
noi am fost amindoi bolnavi, eu cu gatul rau de tot, am mincat o cutie de strepsils intr-o singura zi, tuse, muci si raguseala dar tot fara febra si fara antibiotice, doar paracetamol si sirop tuse si strepsils, bineinteles.
vineri seara am lasat-o pe Reb la bunica'sa ca sa putem zace.
Azi am reusit sa ma repar cit de cit si am putut merge la piesa de teatru, fara Kita insa, care a(u) patit la fel cu raceala.
a fost f frumos, i-a placut f mult si cred ca va deveni o obisnuinta, ca mi-a cerut sa mergem si maine, povesteste mereu din piesa, etc.
Crinuta, imi pare rau ca ati fost asa bolnavi si voi!Pt fundulet Bepantenul e sfant, cel putin eu l-am folosit cu succes in multe situatii.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
crinuta spune:
I-a luat mama Nidoflor, sper sa fie ok. Asta e daca nu m-am lovit de problema asta pana acum.
Mi-e sa nu fi facut diareea de la antibiotic, dar noi ii dam si Ecoflorina.
Pediatra e in concediu, si desi m-a sunat inapoi vineri, nu-mi vine sa o intreb acum ce sa fac, si nici nu as schimba antibioticul de capul meu. De capul meu fac doar pe mine, pentru ca ma cunosc si stiu cum reactionez si la ce raspund bine, dar la Rayan nu imi permit, mai ales ca e abia a treia oara cand ia antitiotic, si nu am prea avut reactii de acest gen.
Ma gandesc ca in afara de regim sa ii dam si Smecta.
However, Amoxiclav nu e un antibiotic foarte puternic din cate am citit, deci nu stiu de ce ar face asemenea reactii la el, dar... nu se stie.
Inca o intrebare: ce sirop de tuse e cel mai bun pentru a expectora?
Momentam ii dam Stodal, dar am senzatia ca nu e suficient.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
eu am mers mereu pe sinupret.
nu stiu ce sa zic cu diareea si antibioticul, dar eu zic ca poti incerca sa o suni.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
bubu05 spune:
Mai, ce de bolnaviori!
Sanatate tuturor!
Si Vlad a stranutat acum doua zile toate ziua, intr-una, si ii curgea si nasul...eu ii dau zilnic ursuleti cu echinaceea, apoi i-am dat oscilo in fiecare zi cate un tubulet(de 3 zile incoace), zeama de la jum. de lamaie cu miere, Ketof si i-a trecut...sper...azi n-a stranutat deloc, nu-i curge nasucul, sper sa fi fost ceva izolat.
Crinuta, dai si ceai de menta in loc de apa, Smecta e bun si regim. Bine ca i-a trecut urechiusa.
Patri, sa va faceti si voi bine!
Liviana, sanatate si copilasilor tai! N-am apucat sa ma uit la stiri...
Simona, imi pare rau ca ramaneti fara bona. Eu ii dau 5 mil bonei mele, acum de cand stau acasa vine d ela 11 la 15, mai ramane daca vrea ea sa-mi calce si sa-mi faca ordine, dar asta ca vrea ea sa ma ajute, e super de treaba. Plus ca vine doar 4 zile pe saptamana. Oricum, cand am nevoie o chem si mai devreme sau sta pana la 18. In martie face 1 an de cand e la noi si se comporta ca o bunica. Mare noroc am cu ea, sunt f. linistita din punctul asta de vedere.
Noi azi am fost prin Tineretului si Orasel, a fost super frumos afara si ne-am plimbat.
Daca vreti sa ne vedeti, am cateva poze noi cu burtica , in albumul "bb2".
Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze