Mirena - unde's firele???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mar1ana, e corect ce ti-a spus dr. In ultimele zile de CM e cel mai bine sa fie montat steriletul pt ca este deschis colul si va fi mult mai usor de fixat steriletul (nu vor fi dureri mari pt a-ti deschide altfel colul).
CM poate sa apara oricand dupa nastere indiferent dc alaptezi sau nu. Totusi cred ca in curand iti va veni si tie.
Inainte de a-ti pune sterilet trebuie sa faci cateva analize pt a se asigura medicul caci totul este in regula pe acolo (secretie vaginala, PAP, culturi col, etc).

Eu am sterilet Mirena de 4 luni jumate si de atunci tot sangerez, mai mult sau mai putin, ba ma lasa, ba ma ia. Citind ca si la voi a fost la fel, parca ma mai linistesc caci deja a devenit enervanta sangerarea asta.
Totusi, dupa cele 5-6 luni ce s-a intamplat? Nu ati mai avut menstruatie deloc sau a intrat totul in normal (cateva zile pe luna)?

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La fel am sangerat si eu insa acum imi vine ciclul normal insa fara dureri ceea ce pt mine e un avantaj pt ca inainte de sterilet 2 zile nu eram om din cauza durerilor.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

suna tare bine raspunsul tau! Nu mai e mult si sper sa reintre si la mine totul in normal.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Buna, fetelor.........Steriletul meu Mirena implineste pe 4 mai 2 ani de la montare si dupa aproximativ 2 ani eu sangerez aproape tot timpul.Dupa 2 luni de sangerare continua daca ma lasa 2 saptamani sa traiesc si eu normal mare lucru.Am pus steriletul din cauza ca aveam hemoragii mari ,uterul era plin de fibroame mici (era subseroase si nu imi dadeau ele sangerari, ciclul il am abundent decand mi-a venit prima oara) ma anemiasem de ajunsese hemograma la 8....decand am steriletul sangerarile nu sunt mari (din decembrie am observat ca sunt un pic mai mari)insa hemograma mea este acum 13...fibroamele can apar cand dispar iar chisturile pe ovar la fel, cand apar and dispar.Acum numai stiu ce sa ma mai fac din cauza ca sangerez mai tot timpul...sa il scot sau nu....dr. zice sa mai suport sangerarile astea.....am citit pe prospect ca pot aparea spotinguri insa au trecut aproape 2 ani si vad ca organismul meu nu se mai obisnuieste cu el.Este posibil sa fie si o reactie de respingere din partea organismului insa are cineva vreo parere despre asta?sa il mai suport sau sa il scot?Este posibil ca el sa nu lucreze la mine?Poate am avut eu ghinionul sa nimeresc steriletul asta defect?Mi-am facut eco-transvaginala si el sta bine mersi la locul lui, deci nu este cazul sa zic ca asta ar fi cauza sangerarilor.Ce ziceti voi?sa mai astept? Daca il scot este posibil sa am din nou hemoragii si sa ajung la histerctomie de care imi este teama pentru ca nu stiu cum va reactiona organismul meu la menopauza artificiala......unde vor actiona hormonii?probabil ca imi va afecta sanii....
Eu am citit in prospet ca este indicat sa ai contact sexual in primele 24 ore de montarea lui...este o dovada ca este bine montat daca nu te il inteapa pe barbat sau femeia sa aiba vreun disconfort ....am spus asta, ca am vazut ca punea o fata intrebarea.

VA pup si astept parerea voastra din experienta voastra.
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by mioritaus

Eu am citit in prospet ca este indicat sa ai contact sexual in primele 24 ore de montarea lui...este o dovada ca este bine montat daca nu te il inteapa pe barbat sau femeia sa aiba vreun disconfort ....am spus asta, ca am vazut ca punea o fata intrebarea.

ce preospect ai tu???
M-ai facut sa pun pana pe carticica ... pe al meu (data reviziei: 20-01-1999) scrie ca:
"Se recomanda o pauza de 24 de ore de la inserarea sistemului Mirena pana la un contact sexual, acesta asigurand o contraceptie eficienta din momentul inserarii"

Te rog mult, verifica inainte sa scrii asta... ca cine stie pe cine dezimfomezi...
Dr. meu chiar mi-a recomandat pauza 3-4 zile...
Si explicatia cu intepatul... mi se pare ciudata rau... sigur n-a scris vreodata asa ceva in prospect

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput