Mirena - unde's firele???

Mirena - unde's firele??? | Autor: elyanne

Link direct la acest mesaj

Aseara am fost sa imi pun Mirena si dupa, in drum spre casa am sangerat f.f. mult... timp de juma' de ora... Mai mult ca intr-o zi a CM, din cele abundente....
Iar cand am ajuns acasa m-am dus sa ma schimb si mi-a cazut ditamai cheagul ... mai am uneori cheaguri al CM, dar nu asa de mari m-am cam speriat... Nu pot sa va zic cat de mare, pt. ca nu stiu cu ce sa compar... nu-mi vine nimic in minte...
Asaaaa... si normal ca am intrat la idei ca a cazut si steriletul odata cu asta... m-am pus pe cautat firele... si ia-le de unde nu's... Am "cercetat" zona cat am putut... si nu dau de nimic...
La dr. nu pot sa merg pana luni, oricum n-am nici o graba pt. ca n-am voie contact 3-4 zile si nici n-am dureri, inca sangerez f.f. putin...
Asa ca pana atunci suspans...
Cine are mirena... spuneti-mi si mie e normal sa nu dau asa de usor de fire? Dr. a zis ca le-a lasat lungi de vreo 3 cm in exterior... stiu ca nu e cazul sa fie chiar in exterior, ca se mai "incolacesc" pe acolo... dar nici inauntru nu dau de ele...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna Ellyanne ,asa am patit si eu,cateva zile le-am cautat si nu le-am gasit,insa ele erau acolo.
Eu imi fac control din 6 in 6 luni sa ma asigur ca steriletul e bine pus.Nu am avut asa o sangerare abundenta dupa ce mi l-am pus insa a fost de lunga durata.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nici eu nu dau de fire, dr mi-a spus sa stau linistita ca-s acolo dar ca le-a taiat scurte ca sa nu ma incomodeze. Daca se misca sau cade afli, au dureri, sangerari mai accentuate, etc. Eu n-am sangerat asa tare cand l-a pus, dar am tot avut o sangerare mica vreo 5-6 luni, ba ma lasa, ba ma lua.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

M-ati mai linistit un pic.
Intre timp a vb si cu dr. care m-a calmat si mi-a spus ca nu cade chiar asa usor... si ca as fi vazut... daaarm-am gandit ca poate a cazut odata cu cheagul... si n-aveam cum sa mai vad.
Ma ducl luni seara la verificat.
Sangeraraea a fost f.f. mare, plus cheagul... si lipsa firelor... m-am speriat...
Daca dadeam de firele alea ma linisteam, stiam ca-i acolo... dar asa...

In momentul asta nu prea am cum sa aflu' decat daca gaseam firele..
Pt. ca abia a fost montata, am sangerat dupa, am avut un pic dureri dupa montat... nu prea am cu ce compara...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu nu le-am simtit niciodata desi dr-ul spunea mereu ca este acolo si asa era...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mar1ana spune:

Salutare, am si eu o intrebare daca nu va suparati...Eu am incetat sa alaptez din cauza unei otite acum 3 luni...din pacate. In fine, la controlul dupa nastere am vorbit cu doctorul despre montarea unui sterilet Mirena. Mi-a spus ca se monteaza in timpul ciclului dar eu sunt disperata ca nu mai imi vine. A patit cineva asa ceva? La cat timp a venit dupa alaptare? Si ce e cu montarea steriletului in timpul ciclui? Vad ca la voi nu a fost asa...

Mergi la inceput

Eu am asteptat prima menstruatie si dupa aceea l-am pus,cred ca la asta s-a referit doctorul tau.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mar1ana spune:

Nu, nu am inteles gresit.Am intrebat de 2 ori si mi-a spus sa vin in timpul ciclului , ca atunci e deschis colul si se poate monta cum trebuie. Si apropo, la cat timp ti-a venit menstruatia dupa alptare sau nastere?
Eu locuiesc in Belgia si aici costul montarii unui sterilet Mirena e de 125 euro...acasa cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mariana, probabil pretul "montajului" depinde de clinica. Pe mine m-a costat, recent, 120 RON (deci apx 35 EUR).

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost la dr. E la locul lui si am aflat de ce nu gaseam firele... n-am cum sa ajung pana la ele
Asa... se monteaza imediat dupa menstruatie, fara contact dupa, pana cand il monteaza, ca sa fie 100% sigur ca nu sunteti gravide.

Pe mine m-a costat 450 ron steriletul (eu am avut 10% reducere, el e de fapt 500 ron).
Iar montatul a fost 150 ron.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne

Am fost la dr. E la locul lui si am aflat de ce nu gaseam firele... n-am cum sa ajung pana la ele
Asa... se monteaza imediat dupa menstruatie, fara contact dupa, pana cand il monteaza, ca sa fie 100% sigur ca nu sunteti gravide.

Pe mine m-a costat 450 ron steriletul (eu am avut 10% reducere, el e de fapt 500 ron).
Iar montatul a fost 150 ron.

La mine la fel ca si la Elyanne,aceleasi costuri.

Mergi la inceput