Model de procura

Model de procura | Autor: adriana

Link direct la acest mesaj

Poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un model de procura pentru a-i da mamei mele dreptul sa ma reprezinte la BCR?
Vreau sa verifice contul si sa poata scoata si depune bani, in numele meu.
Formularile astea ma innebunesc...

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de adriana

Poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un model de procura pentru a-i da mamei mele dreptul sa ma reprezinte la BCR?
Vreau sa verifice contul si sa poata scoata si depune bani, in numele meu.
Formularile astea ma innebunesc...

Multumesc

Cred ca ai nevoie de o procura notariala (BRD, de exemplu, doar astfel de document admite).

Oricum, ea arata asa:
Subsemnatul .... cetatean ..., nascut la data de..., in localitatea ...., casatorit/necasatorit, domiciliat în .......str................. nr. .., bloc .. scara; ..., etaj .., apart. .., sector/judet ........., posesor al ......., seria ..... nr. ... eliberat de ............. la data de ........, cod numeric personal ......., imputernicesc prin prezenta pe ........... cetatean .......(AICI INTRODUCI ACELEASI DATE CA ALE TALE)

sa ma reprezinte, cu depline puteri, în fata Bancii.......,pentru intocmirea tuturor formalitatilor de depunere/extragere din cont.
In acest scop, mandatarul meu este împuternicit sa efectueze orice operatiuni in/si din contul meu curent nr. ...........deschis la ......................... si sa semneze, in numele meu si pentru mine, atat pentru incasarea sumelor de bani curente sau/si restante, precum si oriunde va fi necesar, in limitele prezentului mandat si, totodata, sa confirme extrasele de cont pe perioada cat imi va ridica banii din cont.
Totodata, mandatarul meu are obligatia de a anunta BCR orice modificare intervenita in situatia mea de client al bancii.
In îndeplinirea prezentului mandat, imputernicitul meu va semna în numele meu si pentru mine, oriunde si orice va fi necesar, in limitele prezentului mandat, semnatura sa fiindu-mi pe deplin opozabila.
Redactata si editata/dactilografiata in .... exemplare, la ....., astazi, data autentificarii.
S-au eliberat partilor in ........ exemplare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Lona, multumesc tare mult
Are ceva daca nu mai stiu nr. contului? Pot sa fac procura... in mare, asa...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by adriana

Lona, multumesc tare mult
Are ceva daca nu mai stiu nr. contului? Pot sa fac procura... in mare, asa...?

Bine ar fi sa-l stii, sa nu dea de vreo functionara ta...ta pe acolo.
Daca nu, baga undeva "pentru toate conturile si depozitele bancare deschise pe numele meu (sau al caror titular sunt)"

Mergi la inceput