Zodia Gemenilor ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Cu rusine, recunosc ca abia acum ca a adus vorba Raluca, m-am dus si eu sa citesc noutatile despre Aida si Ema la subiectul lor. Si simt o furie mare cand vad atata chin si atata nedreptate. Parca viata asta numai are nici o logica, imparte suferintele si necazurile pe criterii de tot r...
si cand ma gandesc ca dupa atata iarna merita si ele o primavara frumoasa si insorita! Offf!

Aida, sper ca mai ai puteri, ca vad ca Ema, asa micutza si plapanda, are! Nici nu stiu ce este in sufletul tau! Banuiesc ca doar o mama cu inima asa tare si calita ca a ta stie sa faca din ziua innorata si urata una cu soare si stralucitoare pentru puiul ei!
Dintr-o data, toate problemele mele mi se par neinsemnate. Sa stii ca incerc sa tin postul acesta (sunt catolica) cu gandul la voi, ca astfel Dumnezeu sa ne auda si prin puterea Lui sa faca minuni!

Raluca, multa sanatate mamei! Cateodata crucea pe care o purtam este asa de mare si de grea! Sa speram ca Dumnezeu nu ne da sa ducem mai mult decat putem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

da, asa e... Dumnezeu da fiecaruia atat cat poate duce...
Cel putin asa vreau eu sa cred...
Oricum, pe noi sigur ne-a intarit atunci, sa putem merge mai departe, chiar si in aceste conditii.

Ma duc sa caut un horoscop.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Aveti succes in toate activitatile casnice.
Primiti o suma importanta de pe urma unei afaceri si va faceti planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. Va sfatuim sa nu incepeti decat ceea ce sunteti sigur ca puteti termina.
Spre seara, s-ar putea sa aflati despre o ruda ca este bolnava.

... succes in activitatile casnice? Hmmm... am o multime de chestii de facut maine prin casa... Deci merge bine...
... o suma importanta... Iar primesc bani? Ia sotul leafa... Aia sa fie? Ca din alta parte, n-am de unde sa mai primesc...
... planuri de viitor... Pai zilnic incercam sa facem, da' cum ne lovim de piedici, ne trece cheful...
... o ruda bolnava... Am destui bolnavi in familie. Chiar mama este zilele astea cu gripa dupa ea si azi era la pat chiar.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Temperamentul dv impulsiv va fi foarte greu de stapanit astazi si veti reactiona urat la orice critici aduse in mod obiectiv si pe care le veti resimti ca pe un atac la persoana dvta. Cei din jur vor comunica destul de greu cu dv si nu vor putea sa va faca sa intelegeti anumite lucruri, chiar daca vor veni cu argumente solide.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Va preocupa situatia dv. materiala, nu neaparat cea actuala, ci mai degraba viitorul cel mai indepartat, de exemplu de la anul sau de la batranete. Deciziile pe care le luati acum vor avea urmari pozitive in viitor, dar trebuie sa faceti toate aceste alegeri in deplina cunostinta de cauza, bine informat si consiliat de persoane pregatite. Deschideti un cont de economii sau semnati o polita de asigurare, cu gandul la ce va asteapta.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Raluca,foarte trist ce i s-a intamplat mamei tale.Ca intotdeauna in asemenea cazuri cuvintele sunt de prisos...
O zi buna pentru fete

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Azi:

Cel mai bine pentru Gemeni este sa-si planifice cu rigurozitate actiunile din acest week-end pentru a nu se aglomera sau a nu se suprapune intre ele. Tot ceea ce vreti sa faceti trebuie sa va fie foarte clar .in minte si ordonat, caci aveti tendinta de a va apuca de mai multe lucruri o data. Aveti toata energia de a face lucrurile sa se intample asa cum va doriti si imaginatia necesara care sa va ajute sa va puneti in practica ideile. Entuziasmul si increderea in voi sunt la cote mari.

Aseara eram bulversata. Si inca mai sunt, dar cotidianul ma prinde vrand-nevrand.
Raluca, si noi ateptam salariul sotului zilele acestea, mai ales ca luni are de dat o suma marisoara la dentist. Ai grija cu mama ta, anul acesta au fost niste raceli nasoale, mai ales din Moldova. Cam toti cunoscutii care si-au petrecut acolo vacantele au venit cu niste simptome...In rest, eu cu activitatile casnice, sotul cu spalatul masinii. Cam banal, pentru varsta noastra, insa ne bucuram si la banalul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Noi suntem pusi pe plimari si vizite. In fiecare zi mergem undeva.
Dar de unde i s-a nazarit la matza ca in fiecare zi trebuie iesit undeva la plimbare. Nu mai poate sa stea izolata. Hm!
Viata asta e o mare necunoscuta. Eu nu cred ca e cineva care sa zica cu mana pe inima , ca totul e uns si conform planului.
Trebuie sa luptam sa trecem peste diferite piedici. Pe multe dintre ele nici nu le trecem , doar le ocolim sau sapam tuneluri , dar ce ne facem cand dam peste roca aia dura care nu merge sparta , ocolita sau trecuta.
Dar oare de ce ne punem atatea intrebari?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, Ema nu isi pune atatea intrebari ca tine, ci actioneaza! Asa ca, ia-o de mana si la drum, putin aer curat, putina socializare, orice ce ii cade bine la inimioara!

Va tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac
Dar oare de ce ne punem atatea intrebari?

poate pentru ca... asa-s toti Gemenii?

Foto Ralu

Mergi la inceput