Zodia Gemenilor ( 19 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Eu nici o camera de camin nu-mi permit acum... :))
Da, imi tot zic eu ca va fi mai bine si pentru noi... Dar se pare ca nu prea mai functioneaza chestia asta.
Inca n-am dezarmat de tot, da's pe-aproape...
Fetelor, plec si eu la munca! V-am pupat! Aveti grija de voi!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ralnied1 si blackgirl0 multumim de horoscoape.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mama , fetelor, ce de horoscoape...da la sanatate nu imi place...poate nu o sa se intample...
Aida, ce faceti????
Va pup pe toate!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Maine
Joi, 7 februarie 2008

In familie discutiile risca sa ia o intorsatura neplacuta. Invata sa-ti pastrezi calmul si sa fii mai bland. In mod sigur vei avea succes. Evita sa faci confidente prietenilor, pentru ca acestia risca sa-ti devina rivali in dragoste.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0
Plus ca vrem sa ne stabilim intr-un sat unde se face viitoare statiunea "Carpatia" de catre americani, sat unde nici macar nu ne gandisem pana acum!

la cati km.de Brasov? cat costa mp de teren

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Luati pozitie si atacati problemele care necesita urgente ajustari, cum ar fi sentimentele, finantele si starea mentala. Gemenii sa se fereasca la a lasa pe oricine altcineva mult prea ingaduitor sau prea vorbaret sa va opreasca de la a va folosi de potentialul vostru maxim. Fiti de nemiscati(e) in hotararea voastra de a merge inainte, chiar daca asta inseamna sa va calcati pe inima in multe privinte

Luna, cam la 10-15 km de Brasov, in Tarlungeni. Am vazut anunturi de la 10-25 Euro mp, depinde insa si de "cantitatea" de teren masurata. Noi ne limitam pe la 700-800 mp. Nici nu cred ca ne trebuie atata.

Doina, Aida, multa sanatate la copii! Si muuulte lucruri bune in viata voastra!

Raluca, cum mai este cu trioul de la munca? Sper ca lucrurile se vor imbunatati in sensul dorit de tine!

Tzuni si Olim, cred ca sunteti ocupate pana peste cap cu ! Ce mamici frumoase avem noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Raluca, cum mai este cu trioul de la munca? Sper ca lucrurile se vor imbunatati in sensul dorit de tine!

Doar nu-ti inchipui ca si-au bagat mintile in cap...
De unde asa bucurie pe capul meu?
Ma rog, cel putin deocamdata e liniste.

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:

Azi:

Am vazut anunturi de la 10-25 Euro mp, depinde insa si de "cantitatea" de teren masurata. Noi ne limitam pe la 700-800 mp. Nici nu cred ca ne trebuie atata.

Sa nu pierdeti ocazia!pretul pare acceptabil in conditiile actuale
daca nu va doriti o curte mare chiar si 400 de mp sunt suficienti iar 600 chiar bine.
Mult succes!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raluca, imposibil sa nu se intample si ceva bun luna aceasta! Doar scrie la horoscop!

Luna, stim, insa abia saptamana viitoare vedem care ne este "puterea financiara" (la banci)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

blackgirl, sunt aici!

Horoscopul de azi mi se potriveste PERFECT.

Aida, nu stiu ce sa-ti spun, asa ca mai bine nu spun nimic. Te tin doar strans in brate si-ti trimit ganduri bune, pozitive! Doamne ajuta!

Luna, vrei sa te faci mosiereasa?

Doina,
cum mai e Dan? S-a mai vindecat escara?

Va pup pe toate si mai vin.

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput