Sezatoarea canadiana (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri referitor la invitatia pentru socrii. Cred ca cea mai buna varianta este sa facem invitatia propriu-zisa in numele amandurora, ca familie, iar la venituri sa bag T4 de la mine (el nu are T4 pentru ca nu a avut venituri declarate pe 2006) si copie dupa contractul pe care munceste el acum ca travailleur autonome.
O sa vedem ce-o sa iasa, eu cu ai mei n-am avut probleme, nici nu i-a chemat la interviu, am chemat si vreo doi prieteni care au luat si ei fara probleme, dar socrii sunt mai fricosi, le e frica sa nu-i respinga.

Si sa va mai spunem si de noi un pic ca destul am scris de probleme.
Victor a facut sase luni de o saptamana, am inceput sa-i dau cereale, de cateva zile si legume (una cate una cum scrie aici la carte). Cu legumele nu prea se omoara dar progreseaza, nu disper, a crescut foarte bine in greutate cu laptele meu si cred ca o va face in continuare, deocamdata solidele sunt doar de completare. Mai astept un pic si trecem si la fructe.
Cautam gradinita in continuare, fara succes (adica nu confirmat din aprilie-mai cum ne trebuie), cred ca o sa o las mai moale si o sa reincep din martie mai tare. Am vorbit si cu sotul si daca nu gasim si nu gasim ceva convenabil (ma refer aici mai mult la conditii, nu la bani) o sa mai stau o luna acasa neplatit pana la sfarsitul lui iunie cand am avea loc intr-o gradinita la 28$. Nu-mi place sa fiu neserioasa (la sfarsitul anului trecut m-au sunat de la servici si m-au intrebat daca ma intorc asa cum am spus, in mai sau mai vreau sa raman acasa si le-am spus ca da, ma intorc in mai) dar e pana la urma vorba de copilul meu, nu o sa-l duc asa oriunde pe mana nu stiu cui doar ca sa ma duc la servici.
Haideti, ca v-am plictisit destul cu ale mele, mai bine las locul liber pentru fetele cu talent la scris, ca tare mai imi place sa le citesc

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Si eu am lucrat azi de acasa si tare bine a fost.

Diana2007 ti-am vizionat si eu din poze. Ai un baietel tare zimbaret si frumusel. Poza de pe canapea cu ciinele (e al vostru?) e meseriasa.
Nasul baietelului tau imi pare asa cunoscut...

Nelia
, mai esti pe aici sau ai plecat in vacanta? Mi-a venit pe mail o oferta la last minute din Aruba (denisam a fost acolo) era 1377 de persoana (o saptamina) dar 2 copii pina la 12 ani erau gratis. Nu stiu cu Lisandru daca il considera persoana sau nu. (stiu ca max in camera sunt 2 adulti-2 copii).

Fug la mall, poate trec si pe la Laura sa vad ce le-a mai ramas in speciala.

Weekend placut la toata lumea

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pentru cine este interesat, am primit pe email : "Au sosit biletele pentru spectacolul din 1 martie 2008 (Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Grupul Auitentic, Raul, Stelian Petcu). Puteti rezerva si chiar veni sa le luati. telefonati la 514-722.0126". Din afisul atasat, spectacolul este la ora 19h00, adresa scoala Georges Vanier, 1275 Jarry Est.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana, esti soferitza curajoasa sa circuli pe vremea asta , eu nu mai ies din casa pina luni, sper sa ma salveze husbandul miine cu activitati si aprovizionare.
Am primit si eu oferta din Aruba, dar anul asta cu vacanta.

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sint pe aici, ce vacanta!?! Sint cam darimata, de aceea nu am mai scris, acum ma simt mai bine, ca am dormit astazi si am fost numai cu doi acasa, ca Agata a avut activitati si o petrecere si tati a fost cu ea. Dupa doua zile si jumatate de scoala, adica ma refer si la pregatirea cursurilor, ca am avut o gramada de citit si test de lectura si atelier cu test la ambele cursuri, dupa atitea drumuri pe vremea asta, pe jos si cu copiii dupa mine, astazi dimineata eram franjuri de oboseala. Cum primiti voi ofertele alea, v-ati inscris undeva? Puteti sa mi-o trimiteti si mie, sa i-o arat sotului? Nu stiu daca plecam undeva, desi am vrea, pentru ca ar trebui sa plecam pe credit si e riscant, ca de muncit munceste doar unul... Dar macar sa ne clatim ochii si sa ne imaginam cum ar fi in vacanta.
Una peste alta, nu sint chiar bine... psihic vreau sa spun. Dar imi revin eu... de citit v-am citit dimineata. Va pup!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu o inteleg pe Simonna si pokemonii!
eu am incercat sa ii interzic, da n-am avut succes, ca la scoala a avut o groaza, chiar teachera i-a adus, disperata ca plodu numai asta discuta pe la clasa a 5-a.
Asa ca de Craciun am cedat si am mai luat o cutie cu carti de joc! A stai ca incurc borvcanele, pokemonii ne uitam la tv, si a fost si faza cu teachera, iar carti sunt Yu-Gy-Yo!
Eu n-am de gand sa invant ce si cum ca yougimosii astia!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Agatei nu-i plac pokemonii! Tudor - baitelul nasilor, care s-a molipsit de la Radu al Simonnei cind s-au intilnit la 1000 de insule (ca tot nu stiau ai lui de unde mai stie si de astia, ca-i dispera!) si e mare fan acum, a incercat sa-i explice Agatei ce si cum, dar Agata i-a taiat scurt: nu-mi plac si nu vreau sa stiu nimic despre ei! Eu nici nu stiu exact ce sint, niste fiinte mici japoneze, care fac tot felul de chestii!?! Asta am prins asa, in trecere pe linga ei... dar nu sint sigura ca nu-i incurca cu altii...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Cu specificatia ca e deja duminica, urmeaza mesajul de vineri, pe care n-am reusit sa-l termin ca m-a sunat prietena mea din liceu la sapte seara, si la zece trecute fix inca vorbeam la telefon... :)

Good! Am supravietuit furtunii de zapada, a fost mai usor decit m-am asteptat, da acuma-i da cu "gris", cum zice Radu, am zacut cu un bratz de floricele si l-am dat gata :) M-am comasat cu copiii (si game-boy-urile aferente) si barbatu' la subsol (e romantic aici la noi, cinta Nat King Cole!)
Acum citesc din subiectul precedent, sa vad pe unde-am ramas, si mi-e lehamite sa duc copilu' la karate, da' n-am fost nici marti, din motive de American Idol.
Oare v-am povestit cum ii fac eu educatia cu American Idol? Cum ne spargem de ris la caraghiosii de concurenti si eu comentez cu tati (ca sa auda copilul!): Uite si la asta, ce atirna toate pe el! Ce machiaj de trei lei! Ce de cirpe sclipicioase poarta! Ce atitudine scriboasa are!" Si-o tin asa, pe sestache, dupa ultimele doua episoade copilul a ajuns al concluzia ca: Mami, aia care sint imbracati normal, sint draguti si nu sclipesc decit poate un pic, din aia ii alege pe cei care primesc biletul galben..." E???
Amu':
Oana, da-mi tu, te rog, un pm, spune-mi cam cind mergeti voi, ora etc, nu-s daca colegu' doreste, eu o sa insist sa mergem duminica, dar ei au lansa-o deja pe aia cum ca mergem simbata seara, direct de la intilnirea AJBQ, ca si-asa n-am schiat in nocturna. Cind se termina cursul Antoniei? Al lui R. se termina la sf. lui februarie, daca nu ne iese pe 10, poate dupa ce va intoarceti din Sud, ca oricum o sa trebuiasca sa va puneti la zi cu frigul si zapada :)
Pe de alta parte: oricit de mult mi-as iubi eu baiatul, tot barbat iese din el! Muuult prea imatur pentru Antonia :) Cred ca si "Laura, fetita cu parul rosu" o sa-i dea cu flitul! Iara pe lista cu "ce-si mai poate dori o soacra" as pune si: "o cuscra care sa stie sa gataesca bine, daca tot trebuie s-o suport macar sa o fac cu stomacul plin! :)"

De unde rezulta, Pitilache, ca am o veste qvasi proasta (buna?)pentru tine: e la moda sa fie diferenta mare de virsta, Isa se incadreaza perfect :)))) Te si vad cu telefonul intr-o mina si crosa lui Seba in cealalta, pazind usa, c-a scos-o fiu-meu la film :)))

Ah, apropos de zimbetele cu "curtea" potentiala a lui Radu, la modul f. serios, eu deja sint complet ingrijorata (e clar ca imi lipseste o doaga) de pe acum: eu ce ma fac daca se combina cu una din fetele prietenilor nostri? Il leg cu lantul de calorifer?

Revin al minunatii Pokemoni, acum i-am listat de pe net niste unii colorati, ii copiaza cu hirtie calc!

Donia, in poza aia cu baietii, lucrul albastru patratzos de pe jos in stinga e acela, mincatorul de suflete: Game Boy. Da' nu mai e la moda, nici nu se mai fabrica, s-a inventat Nintendo nu-stiu-cum, care are DOUA ecrane, dom'le, da' la ce va trebuie, i-am intrebat pe plozi, ca si-asa nu va puteti juca decit la unu! Mi-au aratat ca se poate si la doua :))) Si mai poate Nintendo asta sa chatuiesti fara computer, cu conditia sa fii intr-o aceeasi casa... Adica noi puneam plozii la culcare in vacanta, in camere diferite si ei isi luminau ecranele si-si trimiteau mesaje!!!!
No. Si dai peste suta de dolari pe aparat, dupa care incepi sa cumperi jocuri. De la 50 de dolari in sus, daca sint noi si proaspat aparute pe piata. Exista, din fericire, o adevarata piata second hand, unde le iei la juma de pret. Si jocul in sine si jocurile.

Situatia se inrautateste brusc daca plodul detine si Game Boy (Nintendo) si jocuri cu Pokemoni, cum se intimpla in cazul nostru. E de doua ori mai greu sa-l opresti din jucat, unu', ca el se joaca f. bine si tu il enervezi ca-i iei jocul, doi, ca daca-i in mijloc de "bataille" nu poate sa opreasca si sa salveze, ca-i moare pokemonul. Trebuie sa termine sa se "batailleze"!

Donia, stai asa, ca n-am terminat cu tine! Am in program "hainele de baieti". Zici ca nu se gaseste mai nimic... Pai aia-i toata bucuria si tot farmecul. E usor! Si simplu! Neste pantaloni scurti da vara (taiati din blugii de iarna :)) si neste tricouri, adidasii aferenti si-o pereche de sandale de cauciuc, sa iasa apa din ele cind o taie prin balti!, doua tricouri cu mineca lunga si-o geaca si you're all set. Drept ca iarna iti trebuie macar doua rinduri de haine groase - personal suspectez ca avem o cismea in cartier de care eu nu stiu, si este una si la scoala, probabil, ca e ud si-n chiloti, cind zic ud inseama ca storc si curge apa! - toamna iti trebuie obligatoriu cizme de cauciuc si, daca gasesti pantaloni cauciucati, tot pentru baltile cu pricina, da' e infinit mai comod si mai economic!

Fug acum, bag o ciorba si ma extrag din pijama catre Carrefour Laval, sper ca mai lichideaza aia ceva, ca-s cam de caruta anul asta!

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simonna scumpa distractia cu soarecu'pentru noi, asa ca am factu stinga-nprejur si tusti la biblioteca ;
ei, la noi PSP e la mare cautare, am sarit peste nintendo, traiasca Mosu, si ta-su cu filme, jocuri, poze si tot ce mai poate incarca la fiu'meu pe el; bine ca a intrat in regim de interdictie, ca si computerul, peste saptamina; eu sunt fericita cind isi scoate din rafturi jocurile interactive, peste saptamina, dupa ce esueaza negocierile pentru electronice (ca nu oboseste niciodata sa incerce ).

wow ce zi misto, ne-am bulgarit, saniat si tavalit toata dimineata in parc, aveam zapada si prin chiloti cind ne-am intors.

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Fetele din laval help...stiti vreuna pe dinafara adresa cofetariei Ambrosia? sau macar nr de telefon?

Merci anticipat

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput