*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*
Raspunsuri - Pagina 14
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Va mai aduceti aminte de mine? In sfarsit mi-am bagat net acasa , asa ca de acum nu mai scapati de mine...
Am fff mult de recuperat...vreo 3 saptamani...
Vesti despre noi: suntem bine, sanatoase. Fata e o scumpa, cumintica, cam puturoasa la supt, ii place sa molfaie tzatzica si sa adoarma cu ea in gura. Ii mai place sa adoarma pe burta mea si bineinteles in brate. Am zis noi ca nu o sa o invatam in brate, dar la cat de scumpa este, cum sa nu o dragalim si sa o tinem la piept...
Mie mi s-a vindecat bine operatia, deja dupa o saptamana uitasem ca am fost taiata. Daca stiam ca o sa fie asa usor, alegeam din prima cezariana si nu mai stateam 16 ore in travaliu .
Acum ne chinuim sa cautam restaurant pentru botez.
In mare, cam asta despre noi.
Pup toate zuzicile de care mi-a fost fff dor!!!
Poze
Mami de printzesica Daria Mihaela
Ellenuta spune:
zuzici ... va rog frumos .. cum imi calculez marimea la sutienul ptr alaptat??? vreau sa*mi comand pe net .. mentionez ca habar nu am ce nr port in marime europeana ... eu de ani buni imi iau sutienele de la victorias secrets .. si cumparam 36DD!
MULTUMIRI ANTICIPATE
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Irlandeza, cum o convingi sa bea??? Eu am baut ieri 1.5 l ceai de chimen + fenicul + BabyCalm... Dar nu a avut niciun efect, la fel s-a chinuit sa scoata gazele... Lui... Imi e tare greu sa ii dau! Ma chinui sa ii var pe gat o lingurita cu antibiotic cu aroma de capshuneee yummy, d'apai sa ii dau o ceasca de ceai cu gust aiurea!!!
Pai nu trebuie s-o conving, ca bea de sete, intre mese, sau cand mai sughite. Acuma nu te gandi ca bea o cantitate mare, vreo 10 ml, de fiecare data, dar se cunoaste, ai face bine. Si gustul nu e rau la ceai. Eu nu il amestec, ai dau sau chimen, sau Babycalm.
Si ai mai dau pt. colici Infacol, 0,5 ml, cu gust de portocale, inainte de fiecare masa, si-i place f. mult, se tot linge pe buze.
Eu nu prea beau ceai, nici lapte, ce nu prea mi-e sete, mai mult apa minerala.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008
irlandeza spune:
Alina, bine ai revenit. Bine ca te simti OK. Ti-ai revenit repede. Eu si dupa 4 sapt. tot mai simt cusaturile inauntru, cele care nu s-au vindecat inca. Ca eu n-am facut ceza, mai bine faceam.
Poze cu Daria nu ai ? Sa-ti vedem si noi frumusetea.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008
kalosalina spune:
Irlandeza . Am o gramada de poze cu piticutza, dar inca nu le-am descarcat. Sper pana maine cel tarziu sa reusesc sa la pun in album.
Poze
Mami de printzesica Daria Mihaela
gabrittza spune:
BUNA FETELOR!
suntem inca in formula de 2 in 1,nu am mai fost la control azi,speram sa mergem maine.abia asstept poate mai aflu si eu ca a crescut mandra mea si are si ea macar 3 kg.
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
gabrittza spune:
felicitari virgo si gratiela
va doresc bebei sanatosi si mancaciosi si refacere rapida!!!!
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
danonique spune:
IRLANDEZA am multe foto cu Albert dar nu stiu sa le pun.Poate imi voi convinge sotul sa ma ajute.Eu am fost la dr la o luna dupa nastere si totul era bine.Trebuie sa fac 10 sedinte de reeducare 5 pt perineu si 5 pt abdomen.Pup.
Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007
zeririlouiza spune:
Monica mersi mult, deh cu cine sa semene Yasminica decat cu mamica iei chiar daca are ochii lui tati, am vazut ca si la voi face tati baita la baietel, cred ca e topit ca are si el putulica in casa porintre atatea femei.
Angi, sa stii ca tot creste, la mai mare si sa se invete cat mai repede la patut
Am mai pus niste poze, printre care si cele unde yasminica este tutankensetamun, ca de cand o infas doarme mai bine, si e mai linistita in somn, am incerfat sa o infas cu o paturica din aceea dar zapazica o desfacea mereu, asa ca am trecut la extreme
Ah si noi in timpul zilei mai dormin in carucior
Louiza mamica de Yasmin - Elena
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
poze bubulina
asa cresc eu