*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzele mele ..

azi m-am plimbat de colo colo si am lasta bebelina acasa cu soacra. a fost cumintica si m-a asteptat sa-i dau papa, nu a fost nevouie sa-i faca biberon!

dimineata am fugit la banca sa achit rata la casa, aoi la farmacie dupa diverse, apoi la magazin cumparaturi.

pe la 12.30 am plecat la primarie sa depun actele ptr trusou, alocatie si prima de nastere .. Doamne ce balamuc era acolo .. am terminat pe la 14 cu toate actele si am fugit acasa sa-i dau sa pape lui bitzi. as fi terminat si mai repede daca sotu nu uita sa-mi faca RCA la masinuta .. a trebuie sa plec cu RATB-ul .. ce mirosuri, ce aglomeratie ... mi-era frica sa nu ma storceasca aia in troleu .. imi feram burtika .. desi au trecut aproape 3 saptamani de la ceza tot mi-e teama!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Angelique, cu aceeasi problemuta incepem sa ne confruntam si noi... Conrad s-a prins de smecherie deja!!! si nu mai adoarme decat la mine in brate, cu tzitzi pe post de suzeta (o mai molfaie vreo 20 min dupa supt...) Eu il tin pana cade lat, apoi il pun in patut... Evident, se trezeste si protesteaza putin, dar adoarme la loc... La noi tine inca... Sa vedem cand or da colicile peste noi... Aaa, voiam sa spun ca e absolut geniala poza aia in care doarme la sanul tau... Ce imagine linistitoare... Dar am si eu o intrebare, nu mi-o lua in nume de rau, sunt eu obsedata cu temperatura.... Nu ii e cald?! Mi se pare mult prea gros imbracat... Mie mi s-a spus sa il imbrac ca si pe mine, ca e mic si absoarbe mult mai repede caldura... Uite, de exemplu acum bate soarele in geam (se intampla cam 3 ore dupa-amiaza) si creste temperatura camerei pana la 22 - 23 de grade, oricat de mult as aerisi.. Si il tin intr-o salopetica trei sferturi, lejera, cu maneca pana la cot, invelit doar pe picioruse cu un pled subtiiire... Si ii e bine! In fine, fiecare cu pasarelele lui...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

irlandeza, ma bucur ca ne mai dai vesti despre tine si ca patricia creste fericita:) cum esti cu durerile? te-au mai lasat?

Piciorul drept e OK, a ramas cel stang care inca ma doare. Oricum , pe total, sunt mai bine, merg fara carje, am fost la plimbare cu caruciorul aproape zilnic. Chiar am fost la dr. si mai trebuie sa iau o doza de augmentin.Si o sa merg sa-mi faca si niste raze. Din cauza varstei, atunci cand am nascut oasele s-au indepartat prea mult si acum se refac mai greu. Daca stiam ce se intampla, ceream cezariana, dar acum , e tarziu........

Marti a fost asistenta la noi, a cantarit-o pe Patricia, are 4250 gr. Si azi avem 4 sapt. de la nastere.
Maine mergem la spital, facem raze X la piciorusul bebelinei. Sper sa avem vesti bune.

P.S. Pe voi ( mamicile )cand v-a chemat dr. la control , dupa nastere ?

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...Angelique..sa-ti traiasca voinicelul...m-am uitat la poze...mama, da ce dragut e ..iti vine sa-l mananci...doarme exact ca si fetita mea...asa..."lesinati"....sunt superbi..mie imi vine tot mereu s-o dragostesc cand o vad...cu greu ma abtin,ca sa nu-i deranjez somnicul...
...si apropos ...mi se pare sau seamana cu taticul??

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ellenuta, ce ai mancat? Spune-ne si noua, te rugam... Ca si noi am vrea sa facem puf, numai ca nu ne iese

Eu ai dau lui Patti intre mese ceai Babycalm si ceai de chimen ( 5 seminte la o cescuta de apa), si da la vanturi...... cu caca se chinuie pana-l face, dar acum il are in fiecare zi.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ellenuta, merci de info... E un hell of a cocktail ce ai mancat tu acolo...

Irlandeza, cum o convingi sa bea??? Eu am baut ieri 1.5 l ceai de chimen + fenicul + BabyCalm... Dar nu a avut niciun efect, la fel s-a chinuit sa scoata gazele... Lui... Imi e tare greu sa ii dau! Ma chinui sa ii var pe gat o lingurita cu antibiotic cu aroma de capshuneee yummy, d'apai sa ii dau o ceasca de ceai cu gust aiurea!!!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

neata!!

ma confrunt cu o problema cu care nu am crezut ca am sa ma confrunt vreodata ba chiar eram cea mai apriga contestatoare si eram sigura ca nu am sa fac NICIODATA asa ceva. STIU TOATE EFECTELE NEGATIVE si ma dau cu capul de pereti de aceea va implor sa nu imi scrieti chestii de genul ca nu e bine, nu trebuie sa il lasi, nu trebuie sa cedezi, nu tb sa faci asa ca STIU!! VA ROG NUMAI DACA AVETI SFATURI CONCRETE CU CE TB SA FAC CA SA REMEDIEZ PB:

PUPI mic si drag.... nu i-a placut patutul de la inceput. dormea cam o jum de ora si se trezea. primele 3 sapt dc am dormit o ora doua pe noapte ma consideram fericita. la asta s-a adaugat lupta crancena (fara nici o exagerare) sa il alaptez - macar pe asta am dus-o la bun sfarsit. apoi peste toate astea au venit colicii. acum 2 saptamani, de mila lui care zbiera de dureri si din cauza oboselii mele cronice, eram zombi, am cedat nervos si ... l-am culcat cu mine in pat a fost prima noapte in care am dormit 5 ore, cu pauza de papa, bineinteles. a doua noapte s-a repetat povestea jurandu-mi ca e ultima oara... insa a fost suficient.

dc inainte mai dormea in patut, acum e faza de film. ii dau sa pape, il tin apoi in brate sa adoarma. cand doarme profund - ii cad manutele, capsorul ii atarna, il pun in patut. sta asa 2 minute DUPA CEAS apoi se face covrig si incepe sa isi agite manutele, apoi incepe sa pufaie si pe urma incepe scandalul. si acum toata noaptea nu fac decat sa repet scena asta de zeci de ori.

Am incercat orice, i-am lasat spatiu fff stramt in patut sa nu se sperie de spatiu larg (desi in patul nostru de 2 pe 2 nu il sperie ca e spatiu larg) i-am lasat si in patut spatiu larg, degeaba, inainte sa il bag in patut l-am infasurat si in paturica incalzita sa nu simta diferenta de temp, degeaba.,... desi in patul mare cand il pun nu il mai deranjeaza diferenta de temperatura...

se mai confrunta cineva cu asa ceva? miri, parca tu spuneai ca pana la 8 sapt nu e pb dc il culc cu mine, dar cum se mai dezvata dupa aia? Cum se explica asta, de ce prefera patul mare, si vreau sa va spun ca doarme fara pb si singur in patul mare, deci explicatia nu ar fi ca ma simte pe mine aproape...

Angi, exact aceeasi problema o avem si noi. A dormit in patut primele 2 nopti, apoi din diverse motive n-a mai vrut, si am culcat-o cu noi in pat. Acum doarme cu mama in pat si-i place, dar cum o punem in patut face scandal.
Sunt curioasa ce ti se raspunde, pt. ca nici noi nu stim cum sa facem s-o obisnuim in patutul ei.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

IRLANDEZA cum te mai simti?Sper ca ti-au trecut durerile.Am vazut fotografiile Patriciei si vreau sa te felicit pt o fetita asa de frumoasa.Pupici.

Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007

Mersi de intrebare, ma simt mai bine, dar mai am de recuperat.Si multumim pt. aprecieri la adresa lui Patti, si noua ne e f. draga.
Tu nu ai poze cu Albert ?

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mitsule .. indeed .. cross my heart ca nu mai repet povestea .. mi-a scos peri albi dupa acest cocktail ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Noi avem duminica botezul.Nu facem petrecere mare.Dupa biserica vom merge la restaurant cu nasii si cu familia.Albert are azi 6 saptamani.A luat 1 kg si 670 grame.Am si eu o intrebare pt mamele care alapteaza.La cat timp le dati sa suga?Eu deja nu mai pot si imi vine sa incep sa ii dau biberon.E un flamand si mananca la 2 ore.Oare e prea des?

Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007

Uauuuu! Ce mult a luat in greutate Albert. Un adevarat barbatel. Noi am luat doar vreo 600 gr. , la 26 de zile ( inca nu avem o luna). Cred ca e destul de normal , nu ? Important e sa fie sanatosi.

Poze de tot felul

Mergi la inceput