*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

In timpul noptii Albert se satura in 5 minute si adoarme imediat.Seara am impresia ca nu se mai satura si uneori sta la san si cate 40 minute.Oare am mai putin lapte la sf zilei?Ce sfaturi imi dati?

Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

draga angi, , rapsunsul e simplu, in patul mare e mirosul tau.pune-i un tricou de-al tau in pat. vezi reactia. p-orma, nu uita ca din somnul adanc trec ein somnul paradoxal si cu cat cresc cu atat sunt mai agitati. daca mai are si crampe... nah, cocktail facut. pana la 6-8 sapt e ok cu tine in pat si pe burta, dupa aia intervine dresajul, cu tipete si urlete minute si chiar ore in sir, pana invata sa adoarma singur, sa-si gaseasca somnul singur, fara sa fie in brate sau la san. daca ai zis ca ai luptat cu alaptatul si cu colicile... sa vezi ce te asteapta cu dresajul... asa ca, daca-l linisteste, inca 2 sap lasa-l cu tine prin pat. p-orma...

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

LalaD, toti am avut momentele noastre de invizibilitate, dar trece, oricum iti doresc o mini vacanta placuta, si cand i-am zis mamei de tine zice : i-a vezi tu ce idei iti vin ca te cunosc, noroc ca stau mai prost cu banutii si nu-mi vin prea multe idei acum, plus ca noi nmu avem decat la hotel sa mergem.

Louiza mamica de Yasmin - Elena

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

asa cresc eu

Mergi la inceput

louiza, muuuah!

danonique, nu e des ca mananca la 2 ore; moasa de vriuxel mi-a zis asa ca pana la 8 saptamani nu poti conta pe un program clar d emasa. totul s epetrece in ritmul lui (care oricum nu e definitivat) deci daca cere da-i. seara cere mai mult pt ca i se termina rezervele de peste zi. in plus e perioada in care se linisteste. te vrea mai mult pt el. mai bine decat sa urle cum fac altii copii dupa baie, de ti se rupe sufletul si te lasa rabdarile. in plus, laptele tau e perfect! poate intri doar intr-o faza de crestere si-si creste productia. in plus, noaptea s-ar putea sa suga de sete, nu neaparat de foame, de aia bea asa putin.

lauraD, nu e gradinita, e scoala:) adica sunt acolo copii d ela doi ani juma la nush cati. dar l-am inscris. am avut noroc d eo directoare de treaba; NU VA SPUN CA EU ERAM MAI intsepenita decat bruno. el se uita la copii cu degetul in gura si era foarte interesat.

tinna, o sa mearga la scoala din ianuarie. in prima faza pana la 12 ca sa doarma pe urma la amiaz, si daca-i palce, ramane sa manance la scoala si pana mai tarziu la 3 juma. ei n-au patuturi acolo. dar scoala are curtea gard in gard cu gradina mea. dar l-am inscris! asta e, va invata flamanda! si cu franceza, continuam noi acasa. mai are un an de franceza la dispozitie...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelori ca alaptam la ce nu avem voie ca eu nu stiu ce sa mai mananc, m-am saturat de supa, lactate, si gratar ce mai pot manca sau la ce nu am voie

Si inca ceva, daca al meu copil impinge tzitzi si nu mai vreai si tipa chiar daca nu a mancat indeajuns ce o avea, ca nu am obligato am lasato asa a adormit si s-a trezit tot la vreo 3 ore dupa aia

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

asa cresc eu

Mergi la inceput

louiza, isi creste productia. incep sa sun a placa stricata... sunteti in 3 sapt, deci... posibil safie asta.si de mancat mananca tot ce-ai mancat si in sarcina, dar nu exagera. nu 3 portocale ci numai una, nu o salata catcasa ci cat acoperisul:)

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Fetelori ca alaptam la ce nu avem voie ca eu nu stiu ce sa mai mananc, m-am saturat de supa, lactate, si gratar ce mai pot manca sau la ce nu am voie

Si inca ceva, daca al meu copil impinge tzitzi si nu mai vreai si tipa chiar daca nu a mancat indeajuns ce o avea, ca nu am obligato am lasato asa a adormit si s-a trezit tot la vreo 3 ore dupa aia

poze bubulina

asa cresc eu

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Tinna,
Multumesc, am bagat in memorie nr-ul.
Maine facem un test de non-stres, nu prea stiu eu ce si cum, dar sper sa fie ok, si sa mai stea bebe in siguranta pana luni, cand mi se intoarce medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

wow si eu care ma plangeam...k bibi a inceput sa ceara in brate...da pe ea o pacalesti repede doua "leganaturi"2 pupici pe frunte si poti s-o pui linistit la ea in patut...si ea doarme in pat cu mine noaptea da ziua sta linistita in camera ei,in patutul ei...wow am un copil minunat...a si sa ne laudam si noi...ne-am nascut...cu 42 cm...si acum avem 49...yupii ne-am facut mari...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am si eu o intrebare pt mamicile cu bebelusi nascuti in dec si care sunt din Buc:
voi ati luat alocatia (cei 200 RON) pe luna ianuarie? eu n-am luat decat indemnizatia de maternitate (204 RON) + trusolul.
Am inteles ca cei 200 RON trebuie sa ti-i aduca postasul acasa, dar la mine n-a venit.

Voi ce-ati facut? A venit postasul sau v-ati dus voi la posta?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Miri multumesc pt raspuns.Ma ingrijoreaza faptul ca seara sanii sunt cam moi si mi se pare ca nu am destul lapte iar Albert e mult mai agitat si scoate sanul ca si cum nu ar avea ce suge.Se enerveaza si de multe ori chiar incepe sa planga.

Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007

Mergi la inceput