Strumfi de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oanabbb m-am trezit cu gandul sa vad daca ai reusit. Pai era si pacat sa nu ne arati si noua asa mandrete de baiat. M-a distrat teribil poza aia in care e imbracat in mos. Am mai vazut bebei mosi craciun insa Iani parca e mult mai expresiv in aceasta postura. Mi se pare ca se freaca si pe burtica asa ca mosul. Zici ca zice ho, ho, ho.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Acum ma duc sa incerc sa-i dau iar sa pape ca acum juma de ora sufla in biberon, scotea limba pe langa el, vorbea cu el, se tragea de par, ma tragea de par. Nu vroia sa manance, uite asa.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Acum ma duc sa incerc sa-i dau iar sa pape ca acum juma de ora sufla in biberon, scotea limba pe langa el, vorbea cu el, se tragea de par, ma tragea de par. Nu vroia sa manance, uite asa.

poze cu Dariuta mea

Bafta! Mofturiucirile astea parca ar fi virale. Zboara.....ca si la noi au ajuns. Parca i-as fi dat fluier de dimineata, nu bibiron. Si se uita la mine de parca ar fi spus ca am . O iubesc de-mi vine sa o mananc.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Nonna76 multumesc pentru sugestie, uite ca la asta nu m-am gandit

dar nu e graba, mai e timp, Jasmi are doar doi dinti

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

buna dimineata fetelor! pentru toata lumea si un banc sa mearga cafeluta : "Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis: - Iubito, daca o sa semene cu tine, o sa fie magnific. La care ea mi-a raspuns: - Si daca o sa semene cu tine, o sa fie miracol. "

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html

http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by cafera

quote:
Originally posted by ddanagh

poze cu Dariuta mea

Bafta! Mofturiucirile astea parca ar fi virale. Zboara.....ca si la noi au ajuns. Parca i-as fi dat fluier de dimineata, nu bibiron. Si se uita la mine de parca ar fi spus ca am . O iubesc de-mi vine sa o mananc.

A se citi biberon, sau buburon, sau birbiron, sau babaron. Toate sunt valabile si sunt din top "finuta mea de 3 ani".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata

in loc de cereale de orez, merge sa cumpar cereale de ovaz pe care scrie de la 4 luni? oare de la hipp or fi bune? si de la milupa cica fulgi de alac. pentru cine s-o rpicepe. e o tipa din germania care trimite, cica sunt foarte bune. si-a facut si site. babypoint. ro fetele pricepute, dati-mi si mie niste guidelines. de care sa ii cumpar almei? m-am uitat si la borcanase si vad o gama variata la hipp. sunt si bio. va rog eu ziceti-mi si mie la care sa ma bag. interesant (si nu mai inteleg nimic) e ca am vazut borcanas de la hipp cu capsuni si zmeura cu mere, bio, de la 4 luni.??? cine se pricepe si are un pic de timp sa se uite la hipp-urile de pe site-ul ala sa imi zica si mie una alta...sarumana.

alma nu doarme noaptea, maraie prin somn la fiecare sfert de ora. daca nu ii bag suzeta sau tzatza (la care nu suge) plange si mai abitir. mai si tuseste un pic, asa ca eu sunt cam terminata. si nici un semn de dintisorii aia, nene! ca ii astept ca pe nu stiu ce! si nici nu se intoarce de pe burta pe spate si invers. numai intr-o parte se intoarce de pe spate.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gata, a adormit dintzoasa mea! Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, sunt asa de emotionata pentru doi dinti de zici ca am gasit-o pe Miruna facandu-si ordine in camera! Dar sunt asa de dulci dintzisorii de bebe de nu-mi vine sa cred. Am stat cu Una in brate o gramada azi, doar-doar mi-i mai arata un pic.

Pana una, alta planuim petrecere mare pentru cand va implini 6 luni - nu stiu cat chef are ea, da' mie-mi trebuie un pic de tort si sentimentul ca e o zi speciala. Si poze multe - le-am vazut pe cele cu Matei si cu Dariuta si m-am simtit brusc inspirata sa bag fata in sedinta. Sedinta foto.

Ame, intrebai ieri cat mai dorm pruncii ziua si m-am tot pregatit sa raspund dar n-am mai apucat: Una doarme de obicei 2-3 reprize insumand cam 2-3 ore. Dupa ora 4-4.30 nu mai doarme pana seara, pe la 8-9, cand e stingerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Petra, am o prietena (locuieste acum in Germania) care a folosit numai cereale de la Hipp si era super multumita. Eu n-am gasit la mine in oras cereale Hipp, numai borcanele si de aceea am luat Milupa. Despre borcanele... si eu sunt intr-o oareshce ceata dar dupa mintea mea ai doua variante: ori iei de bun ce scrie acolo, ca ar fi ok pentru 4 luni si-i dai, ori cumperi, pentru inceput, numai borcanele care nu contin chestiile indoielnice. Doar ai de unde alege si nu-i neaparat sa le guste Alma pe toate, imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Lia, am vrut de ieri sa-ti spun felicitari pentru dintzishorii Unei!!! Foarte, foarte emotionant! Abia astept sa vad si coltzishorii strumfuletzului meu.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput