Strumfi de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
aylin_tarcan spune:
lia, ai dreptate. dar am salivat toata cand am vazut ce e acolo. miam miam. imi vine sa le iau pe toate. mai ales ca sunt bio, si sunt hipp nu stiu preturile cum sunt. dar o sa verific si asta. si cerealele par apetisante.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
burtika spune:
Aylin, noi suntem incepatoari in ale diversificarii, suntem inca la stadiul de supica, dar stiu ca cerelalele precum: grâu, orz, ov#259;z, secar#259; au gluten iar orezul si porumbul nu au gluten.
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
neata
in loc de cereale de orez, merge sa cumpar cereale de ovaz pe care scrie de la 4 luni? oare de la hipp or fi bune? si de la milupa cica fulgi de alac. pentru cine s-o rpicepe. e o tipa din germania care trimite, cica sunt foarte bune. si-a facut si site. babypoint. ro fetele pricepute, dati-mi si mie niste guidelines. de care sa ii cumpar almei? m-am uitat si la borcanase si vad o gama variata la hipp. sunt si bio. va rog eu ziceti-mi si mie la care sa ma bag. interesant (si nu mai inteleg nimic) e ca am vazut borcanas de la hipp cu capsuni si zmeura cu mere, bio, de la 4 luni.??? cine se pricepe si are un pic de timp sa se uite la hipp-urile de pe site-ul ala sa imi zica si mie una alta...sarumana.
alma nu doarme noaptea, maraie prin somn la fiecare sfert de ora. daca nu ii bag suzeta sau tzatza (la care nu suge) plange si mai abitir. mai si tuseste un pic, asa ca eu sunt cam terminata. si nici un semn de dintisorii aia, nene! ca ii astept ca pe nu stiu ce! si nici nu se intoarce de pe burta pe spate si invers. numai intr-o parte se intoarce de pe spate.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Petra, ovazul contine gluten, chiar daca scrie ca se poate da de la 4/6 luni. Acum, de la Milupa poti sa iei fulgi simpli de orez sau poti sa iei cereale Milupa orez, porumb si tapioca -fara gluten care sunt f bune. De la Nestle este pentru inceput orez cu morcov si orez cu 3 fructe, astea sunt toate cereale simple, fara lapte inclus.
Iti recomand sa iei numai produse BIO la borcanase. La fructe intai mar, para apoi caisa, piersica, faci diverse combinatii si pe urma poti sa iei si variantele care se gasesc, fructe de gradina, multe fructe de la Hipp sau Nestle. De fructele considerate alergene dar care sunt totusi recomandate pe borcanase de la 4 luni, nu stiu ce sa zic, presupun ca fiind 'sterilizate' la temperaturi mari (asa se face, nu?) nu sunt periculoase precum fructele proaspete. Tu ia intai ce se recomanda la inceput, pe rand, vezi cum accepta si apoi combinatii mai fistichii :). Ma rog, eu asa am facut
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
burtika spune:
Aylin, noi suntem incepatoari in ale diversificarii, suntem inca la stadiul de supica, dar stiu ca cerelalele precum: grâu, orz, ov#259;z, secar#259; au gluten iar orezul si porumbul nu au gluten.
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
raton spune:
Buna dimineata!
Lia, felicitari pentru dintisori! Ii asteptam si noi cu nerabdare, mai ales dupa noaptea trecuta, cu sculat la sfert de ora . Pe la 3 am chemat in ajutor paracetamolul si asa a dormit Cristina pana pe la 5 jumate fara pauza. Nu prea-mi place sa-i dau medicamente, dar prea se chinuia saraca.
Trebuie sa va spun ce tot invart in cap de cand s-a lansat subiectul intoarcerii la serviciu, fata de care n-am nici o tragere de inima. (Nu-mi pot imagina, cum sa-l las pe puiul meu fara mine? Dar la un moment dat tot va trebui s-o fac.) In cartea "Cum sa nu fii o mama perfecta" pomenea autaorea, nu mai stiu cum o cheama, englezoaica, de faptul ca unele mame se organizeaza intre ele sa-si babysiteze reciproc copiii. Si ma gandeam: Oare ar fi posibil sa ne strangem cate 5 mame "lucratoare" si fiecare sa-si ia o zi libera pe saptamana de la serviciu, astfel incat cei 5 copii sa stea impreuna, in fiecare zi cu cate una din noi? NU de acum, ca sunt prea mici, poate de la 1 an incolo? Banuiesc cam ce haos trebuie sa fie cu 5 copii in grija, cred ca e cam cum ai incerca sa convingi 5 pisoi sa stea toti odata intr-un cosulet. Dar... ma tot gandesc ca as avea mai multa incredere intr-o mama ca mine, decat intr-o bona. Poate ca ar fi ca o mini-cresa... Nu stiu, voi ce credeti?
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
fianna, multumim de invitatie.
Lia, Monica, felicitari pentru dinti.
Smaranda a avut febra, cred ca a racit (nu cred ca e de la vaccin); m-a enervat bona ca a scos-o ieri afara desi i-am sugerat sa nu, sper sa nu calce pe bec si azi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Amethyst spune:
Ioana, nu-i mai sugera, spune-i clar
Petra acum m-am uitat pe site-ul respectiv, preturile n-ar fi mari daca cursul stabilit n-ar fi atat de mare si prin urmare borcanasele ajung mult mai scumpe decat in supermarket.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
karligutza spune:
Si pe Adeluta mea cred ca o paste o raceala.. de data asta, eu am scos-o pe-afara si prin hipermarketuri.... dar eu stau la panda cu OSCILO in mana si cu paracetamolul supozitoare daca devine mai grav.... oricum trebuie sa dau un la doamna doctor intai daca devine treaba serioasa!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Ajutati-o pe Diana
elizas spune:
Lacramioara, m-am uitat la pozele voastre. Iris este foarte frumoasa. Are niste ochisori de invidiat!!!
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
AM vazut ca vorbiti de cereale, borcanase..
Eu am luat pana acum de la Hipp mie mi se par bune..Emily nu e de aceeasi parere i_am dat broccoli&cartof, para si mere&banane si le_a cam scuipat pe toate... Deocamdata sunt multumita ca nu imi refuza piureurile mele (daca i le dau in biberon ca daca i le dau cu lingurita pot sa zic adio...), i_am dat intr_o zi si piure de mar facut la abur si a mancat...Incerc sa nu ma panichez, e inca mica!
Lia si eu vreu sa ii marcam ziua de 6 luni!!! Indopandu_ma cu un tort ca in vremurile bune cand eram gravi!! De cand mi_ai spus tu de dintii lui Una o tot controlez pe Emi poate, poate!
Am vazut pozele Dariutei, care e o dulcica! Si ca toata lumea sunt fermecata de perisorul ei!! Si pe Marius cu vehiculele lui! Ce frumos se tine el de "volan" !
MADA mamica de Emily 07/08/07