Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(80)
Raspunsuri - Pagina 15
simonette spune:
Si eu plangeam ca proasta dimineatza cand am citit ca a nascut Naty, si barbatu meu radea de mine! L-am luat la rost ca n-are pic de emotie, si apoi a zis ca tre sa-l invatz sa scrie pe forum ca sa va anunte cand oi naste! Felicitari inca o data Naty si la maimutica ta de 1300gr, luptatoare si zgomotoasa!!! Abia astept sa ne dai noi vesti sa o vedem in poze si sa ne povestesti totul!!!
Clau, ma simt la fel ca ieri...
si ms de grija!
mami de
Luca si
in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 3 sapt!!!!
mami_papatot spune:
fetelor, eu n-am mai intrat de ieri si astazi cand dau sa citesc din urma ce aflu? nu stiu ce mai e valabil si ce nu din mesajul asta lung... important insa este un singur lucru!
Bebe Iulia a venit pe lume! Muta sanatate ei si maicutzei ei care se vede ca a facut tot posibilul ca fetita ei sa se nasca cu bine!
zozelinule, daca iti povestesc ce patesc eu ca tapitii astia acum , te inchini cu 2 maini...s-a convins si mama ieri, de cred ca era insatre sa mearga peste ea sa o bata, nu altcvea....si ndaca nu vrei sa vina bebe noaptea, pune un dopuletz...bebe meu ar trebui sa vina dimineata, ca deh, era inainte sa plece tati la servici...ca a doua zi cand era varful maxim, vba aceea, am tras o cearta de zile mari...ca tati in loc sa stea cu gandul la romanta, l-a apucat ca nu sunt hainele calcate si de aici conflictul...eu abia acum recitesc din urma si am dat peste vestea despre naty...mi-e frica sa mai citesc....Doamne ajuta-le !
sovicule, eu am la 15:45 programarea, si stiu ca tu ai la 14:45, sau ma insel? cat despre distractia impartita in doua, nu e deloc aiurea si vba fetelor, daca nu ar fi o problema pt unchiuletul tau, ati putea sa faceti tot la el si cu prietenii...cat despre maternitate, asta se viziteaza dupa ce vbesti cu medicul, ori merge el cu tine, ori te duce pana acolo si te preda cuiva sa-ti faca turul de onoare!
delfinasule, crede-ma, oamenii astia nu seamana cu nimic din ce ai vazut tu pana acum in Romania, Franta si toate tarile pe unde ai umblat...cat despre nepitzel, pentru ei nu exista asa ceva, nu vreau eu...ca sa ma intelegi mai bine, pt ca de spus sunt multe, sunt GOI pe dinauntru...stii vba aia, sa nu te pui cu prostii ca au mintea odihnita? nu ai ce sa le explici, nu au notiunea de OM, PARINTE si FAMILIE...si sa nu-ti imaginezi ca sunt de la coada vacii...noooooooooo...pai bunicul meu de la tara are 4 clase , dar daca stai sa-l asculti te rusinezi de tot ce credeai ca stii despre viata ... asa ca, nu merci... daca pe florin, ca e copilul lor nu l-au vrut, de mine nu mai vbesc, ca pana la urma sunt o straina, aveau libertatea sa ma placa sau nu, atunci te intreb, ce treaba ar putea ei avea cu Honey? iar chestia cu bunicii isi iubesc mai mult nepotii decat copiii, nu tine...stii de ce? simpla matematica ... 0 x cu oricat vrei tu = 0 ... cat despre botez, cand stiam ca Honey are putzulica, ne imaginam botezul cu o tema medievala...si cautam locatie in sensul asta intr-o veselie...sa continui?
ralucas, eu am sa fac invitatiile la o tipografie ... adica nu le cumpar dintr-un catalog deja existent...si pentru ca pe fetita mea stii bine cum o cheama, invitatiile vor arata asa pe coperta...fara pauza, ca de obicei... tare draguta invitatia...cat despre copilasul acela, rebuie sa se fi topit parintele cand l-a auzit...
http://www.smileyme.com/baby_crosses_plaques_kids_room_childrens _picture_decorations/plaque_bee_attitudes.gif
hello ancutza...se numeste ca v-ati facut fetite mari de acum, n-aveti treaba, iesiti la plimbarica...pupici dulci!
claule, nu te uit mama, dar pentru asta trebuie sa-mi trimiti matale o adresa de mail...ca pe pm nu le pot pune...si iti mai trimit si cu un alt restaurant cochet, se numeste Etiquette...arata super si e la Hala Traian...ce vbesti tu acolo de masa de masaj auzi tu...zici ca mergem la statiune...si vai ce rau imi pare...
bubu, pupuri de la papacios...este intr-adevar...cam departe, dar gradina aia unde nu ne intreaba nimeni de nimic, face tot drumul...ca mi-era teama ca cei de acolo vor spune ca il pastreaza pt clientii a la cart , dar de unde, a zis ca ea nu face asa ceva...sa amestece borcanele...
ali, de la mine sa nu ceri sfaturi legate de soacra decat daca vrei sa nu mai ai de-aface cu ea...ca fazele cu, e mama sotului tau, trebuie sa o accepti asa cum e , etc, la mine nu tin...si nu din rautate...greseste omul, il ierti, ca toata lumea greseste...dar e una sa faci ceva la nervi sau ca n-ai inteles cum trebuie si alta sa-ti bati joc...ce am eu mereu in minte este ca cea mai importanta este linistea si fericirea familiei tale, si daca altii nu sunt de acord cu asta, atunci sa iasa din hora...nu-i obliga nimeni sa joace!
pupe si pentru raluka31!
ramo_cata...pupuri! deh, unii sunt mai dusi cu pluta...nu de alta dar la nunta mi-a trecut absolut tot prin mana si cand spun asta exact asta inseamna...a fost tare obositor...de data asta vreu sa le fac pe toate pe-ndelete!
nicoleta, felicitari pentru bebe sanatos si mamica lui veselita!
nicol, am si uitat sa te felicit pentru masinuta...e tare faina! sa o conduci ... mult si bine!
simo...think pink! totul va fi bine pentru bebelica de simonica!
underquuen, pupici! si eu eram tare curioasa ce inseamna cumetrie, dar acum m-am lamurit! bafta multa la control!
luny, felicitari pentru Mateias mic! inteleg ca si tu mergi tot la Medlife...ce bine ca nasti inaintea mea, sa stim si noi ce si cum cu naturelul acolo...
cris, vad ca si tu tot la Medlife...ce bineeeeeeeeeeee! bafta muta pe 6! mai ai putin! sunt curioasa ce vor spune ca mergem asa tarzior la ei ... ca eu am pe 11 si atunci voi avea 32 de sapt duopa CRL si 31 dupa UM...
mussara, numai vesti bune iti doresc in tolbita...si bebe sa mai stea acolo, ca tare bine ii e!
cory, vorbele tale blande si rugaciunea cumnatului tau, nu vor fi in zadar! TRebuie! de unde ai luat tu scutece de finet? si eu am auzi de la doua mamici si de la nasica mea ca sunt tare utile, chiar daca nu-l infasem pe bebe in ele...
adriutza, pupuri de la papacios!
pupuri livy, felicitari pentru carusel!
cami, pupuri multe!
violeta, Pupuri! te cred ca ai emotii si mai ales starea aia de ... mai e un pic si foarte multe de facut...incet incet, se rezolva...mulkt e pana incepi...
aud despre kitzy ca va merge aci la control...bafta multa!
simonete, pupuri! ce-ti mai fac mucisorii? ti-au mai trecut?
pupe gudinde!
george, multumim de vesti...multa sanatate Stelei!
kya, mercic pentru pozici..eu credeam ca spui suport cadrului de fier si ma si miram cum de nu se potriveste cu cadita, ca doar ei asa sciu pe site...
maxine, esti un inger !
pupici mihuta!
maia, asa este...o bucurie mare si care a transformat desnadejdea in minune!
ase este pucca ! Naty este o invingatoare iar fetita ei nu are cui sa-i semene decat tot ei! despre secretii...si eu am sesizat ca exista zile in care parca sunt ceva mai dese...nu-mi fac insa griji pt ca doar ce mi-am luat analizele zilele acestea..
roxana claudia, te rog sa ai grija de tine !
floriio, sa te auda Doamne Doamne!
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
cory3maz spune:
E minunat ca Iulia respira singura! Bravo, pui mic si luptator!
Mami Naty, mobilizarea! De-acum, Iulia e o certitudine!
Si eu alerg in dimineata asta dupa niscaiva treburi...revin pe dupa-amiaza pe Forum...sper sa citesc doar vesti bune!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)
simonette spune:
mamycutzooo...
mucishorii sunt la locul lor...
, mama lor de panarame!
mami de
Luca si
BB2
AMR 3 sapt!!!!
luny spune:
Neatza, cu greu m-am trezit si eu...si ce vad!! A nascut Naty, Doamne ce usorare ca e bine si ea si bebelina Iulia!!
Bine ai venit pe lume, micutza IULIA!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!!!!!!!!!!!!! NATY, FELICITARI, si refacere rapida!!!!!!!

LUNY
,
in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mami_papatot spune:
si cum s-ar spune, o veste buna nu vine niciodata singura...acum aflu ca maimutzica cu cercei, respira singura! Bravooooooooooooooo! Natyicule, un pupic si de la Honey Bunny pentru maimutzica ta! Cat despre dureri, mobilizare totala...are bunica o vba...cate-am tras si nu m-am ras, nici de asta nu m-oi tunde! Va Iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Kya spune:
Ce veste buna ca Iulia respira singurica. Chiar mi-era teama sa nu trebuiasca intubata. Bravo scumpico!
Pucca la mine sunt abundente de mult. Mai neplacut, dar asta e. Cu absorbantele alea zilnice ma descurc foarte bine.
Mami vezi ca ti-am trimis un PM.
Simonettule ai grija cu tensiunea si cu umflarile alea! Si foarte bine faci ca-l inveti pe randunoi sa scrie pe forum, pentru ca o avem nevoie de vesti de la tine 
Kya
29+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
simonette spune:
Kya, mai nu ma mai speriati cu tensiunea asta...!!!! Ca pana nu vine cezara nu zic nimanui...
Acum nastem si ne intalnim cum da caldurica in parc la obor
mami de
Luca si
BB2
AMR 3 sapt!!!!
zozela spune:
Ma bucur ca va place listuta!
N-am rezistat tentatiei!Sunt sigura ca D-zeu are grija de ele si ca se vor intoarce sanatoase pe crenguta!
Oricum..atunci cand am vazut rezultatul final..m-au napadit lacrimile de emotie!!Doamne-avem prima randunica,mica,pufoasa-in cuibusorul nostru!!
Sa ne-o tina D-zeu sanatoasa!
Fetelor care merg azi la Dr. le tin pumnii si le astept si eu-cu vestile bune!
Pucca si la mine au crescut secretiile-dar e ceva normal in sarcina-mai ales in trim.3
Atat timp cat e alba-transparenta,nu are un miros urat,nu-i insotita de usturimi/mancarimi..e ok!
Anca ati muncit,nu gluma!Acuma..las-o si tu mai moale!Felicitari pt.noua casuta!
Pai mai mami-pastreaza distanta,atunci!
Ce rost are sa-ti faci sange rau?!Nah..tu fata buna..sa le mai dai o sansa mica acolo..si ei..
Hai ca aci nu-i de dicutat!!Lasati-o incolo de treaba!Doamne ce oameni!!Pacat!Imi pare rau pt.Florinelul tau-cred ca sufera tare saracul!Hai curaj-si nu te mai supara pt.asa ceva!Sosesc clipe minunate,dupa cum vezi,in vietile noastre si nu trebuie sa lasam pe nimeni sa ni le umbreasca!

Simonicico ai grija de tine!
Doamne ajut-o pe Iulia mititica sa treaca cu bine peste zilele astea,iar Nataliei trimite-i Doamne-laptic bun sa o ingrase pe micuta!
Mi s-a parut putin haioasa ruga mea-dar stiu eu ca si D-zeu a mustacit usor!!O sa le ajute-sunt sigura!!!
Va puuuppp!!!
Ela..
in 32+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Ce veste frumoasa, Iulia respira singurica, asta este minunat si trebuie sarbatorit! 

Naty, hai ca deja de maine o sa te simti mai bine, prima zi dupa ceza e cea mai grea dupa care usor, usor incepe recupararea si cand o sa incepi cu drumurile la micuta Iulia nici n-o sa mai sti de oparatie!

Abia astept sa vad poze cu bebelina mica si zgomotoasa, cred si eu ca s-a suparat ca au scos-o de la mami din burtica!
Mami, ce zapauca sunt, nu ti-am dat adresa de mail..., o sa o pun pe PM numaidecat! Da mai Mami, e bun si masajul ala in timpul nasterii, nu??? ca doar platim o gramada pentru asta!
Anca, felicitari pentru renovarea apartamentului, acum mai aveti doar putin si gata, ati scapat!
Maia, e normal sa miste asa bebe. Intr-o perioada imi puneam si eu problema asta si chiar am intrebat-o pe doctorita care mi-a zis zambind ca niciodata nu-i prea mult legat de miscarile lui bebe. Asa ca, cu cat mai mult, cu atat mai bine! ![]()
Simonette, Cory, 

Zoze, multumim tare de vestile de la Naty, ne-au prins tare bine. MAi ales ne-a uns la inimioara vestea cu respiratul Iuliei singurica.
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
35 + cu
Rebecca
AMR 26 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!