Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

FELICITARI MAMICA NATY!!! BUN VENIT PE LUME, IULIA! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI MULTA, MULTA PUTERE, SA CRESTETI MARI SI SA VENITI CAT MAI REPEDE ACASA. DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA.
MA ROG PENTRU VOI SI PENTRU TOATE CELELALTE MAMICI. SA NE AJUTE DUMNEZEU SA TRECEM CU BINE PESTE TOATE SI SA NE TINEM PUISORII IN BRATE.

VA PUP PE TOATE!

Floriio in 27+ cu RADU
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Plec si eu sa-mi scot Alexuta afara si cand ma intorc pe la ora 14.00 sper sa gesesc vesti despre Naty si Iulia

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol27+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor, nu-mi vine sa cred. De la pagina 7 tot printre lacrimi citesc...

Iulia, bine ai venit pe lume printesa mica! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si muuult noroc.

Naty sa-ti traiasca iubita, tu sa te refaci repede si sa poti sa o tii in brate cat mai curand. Jos palaria in fata ta, mamica eroina. Te-ai luptat cu atata indirjire pentru puiul tau, nu avea cum sa nu fie bine in final. Ma bucur enorm pentru tine de o mie de ori.

Dumnezeu sa va intareasca pe amandoua!

Offf, inca sunt atat de emotionata, imi tremura mainile. Au inceput nasterile si la noi. Doamne ajuta-ne la toate!

Kya 29+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor, voi cum mai stati cu secretiile, vi se par mai abundente sau mai reduse?

+30, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor iertati-ma!!Sunt capiata de somn!M-am culcat la 4 si abia acum m-am trezit!!La ora 6 am primit urmatorul mesaj:
Am o maimutica de 1300g,facand anestezie generala n-am vazut-o deloc,cica a tipat ca din gura de sarpe si respira singura!Ma doare operatia groaznic dar va trebui sa ma mobilizez.Va pupMai trebuie sa zic ceva?!

Ela.. in 32+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pucca,eu le am mai abundente...

Simo,mamica lui DAVID,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ela...ce bine ne fac cuvintele lui naty..
am zis eu ca e o curajoasa! sigur ea va suporta cu indarjire toate durerile...iar faptul ca iulia respira deja singurica e o veste nemaipomenita!
Dumnezeu e mare si are grija de toate!

_
31+ cu RADU
AMR 9 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Buna dimineata randunici!
In asteptare vestilor despre Natysi Iulia si in asteptarea reintoarcerii Stelei acasa, va scriu si eu ce am mai facut de cand nu am mai intrat pe crenguta.
A, si sa nu uit, VioletaH, sa ne aduci vesti bune de la doctor.
In decembrie ne-am apucat sa renovam un apartament, nu cel in care stam acum, spre binele nostru… Ar fi fost intradevar chinul de cateva ori mai mare daca stateam in apartamentul respectiv in perioada renovarii. Am invatat aproape toate magazinele de pe Valea Cascadelor aproape pe de rost, cele gen praktiker la fel si aproape ca am terminat cu partea care tine de mesteri. Plecam dimineata si ne intorceam seara, ajungeam super obosita, noroc ca s-a terminat macar partea asta, ca nu as mai fi rezistat mult. Am fi putut avea apartamentul la dispozitie mult inainte sa raman insarcinata, dar pe noi ne-a gasit renovatul chiar cand sunt cu burtica… Acum a mai ramas de luat mobila si aparatura electronica si electrocasnica. Oricum mai e de umblat, dar sper sa terminam pana vine bb.
Saptamana trecuta am terminat si ultima sesiune la master, printre alegerea parchetului, faiantei etc am si invatat pt master si am facut proiecte. Din pacate dizertatia nu mai am putere sa o dau acum, o voi da, cu ajutorul lui DD, in vara.
Cam asta am facut, de aceea nu am mai avut timp deloc sa intru pe dc, oricum aveti o viteza fantastica, dupa ce am terminat cu masterul am inceput sa va citesc din urma si de abia ieri am ajuns la zi.
Bebele la ecografia de la 28 de saptamani era foarte bine, nu mai avea cordonul in in jurul gatului, placenta nu mai era prea jos iar colul era ok. S-au reglat toate pe parcurs. Urmatorul control il am pe 7 februarie.

Anca 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Cata emotie se transmite prin vorbele lui Naty. O emotie si o fortza ce invinge orice durere.

Simo27 si la mine la fel, in special dimineatza.

+30, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Acum am vazut ce ne-a transmis Naty. E foarte foarte bine ca Iulia respira singura.

Doamne ajuta

Anca 31+ cu

Mergi la inceput