test de ovulatie

test de ovulatie | Autor: anya_ionescu

Link direct la acest mesaj

BUNA , FETELOR !
Revin si eu cu o noua intrebare pt voi . E prima luna cand imi urmaresc ovulatia si azi , stiind ca sunt in perioada fertila , am facut un test de ovulatie . Spre surprinderea mea , au iesit 2 linute , una slaba si una foarte accentuata . Ce sa inteleg din asta ? Astept raspunsurile voastre .

anya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya_ionescu spune:

chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns ? Scuzati-mi insistenta si ignoranta !

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

In mod normal testele respective vin cu niste instructiuni. Nu stiu daca toate tipurile de teste de ovulatie functioneaza la fel, dar pe instructiunile mele scrie ca in momentul in care a doua liniuta este la fel de conturata si accentuata ca liniuta de control, ovulatia are loc. Am mai avut niste teste care aratau a doua liniuta numai in momentul ovulatiei, de aceea spun ca e important sa citesi instructiunile, ca sa stii ce fel de test ai cumparat.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

multumesc de raspuns ! eu am cumparat teste de ovulatie care se numesc BABY si pe instructiuniile lor scrie ca asa trebuie sa apara daca sunt pozitive , adica o linie accentuata in zona de citire si una mai slaba in zona de control . Asa a iesit si la testul meu . Credeti ca e momentul propice pt ?!?
Nu am avut nici o sarcina pana acum , dar poate ca nu am stiut sa profit de perioada fertila . Ce credeti ?

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Daca este mai deschisa decat cea de control , inseamna ca testul e negativ
Testul de ov este pozitiv atunci cand liniutza a doua este cel putin la fel de inchisa ca cea de control

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

aaa , deci este mai inchisa decat cea de control...
pai e poz atunci , da i bataie !!!

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Anya, nu sunt expert, dar asa stiu si eu, ca depinde de la test la test. Daca pe al tau scrie ca e pozitiv chiar si cand a doua liniuta e mai slaba, atunci asa o fi. Dar avem o fata aici pe forum ale carei teste au iesit mereu cu o liniuta mai slaba, iar conform instructiunilor ar fi trebuit sa fie negativ, si totusi a ramas insarcinata.
Pe unul din testele mele scrie ca testul e negativ daca linia de test e mult mai putin intensa decat cea de control si e pozitiv daca e cel putin la fel de intensa, dar nu acopera situatia in care cea de test e doar putin mai slaba ca intensitate.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

multumesc de sfaturi !
poate o iesi ceva . Si inca ceva vreau sa va intreb . Aceste teste de ovulatie se fac in fiecare zi a perioadei fertile ?

anya

Mergi la inceput

faci teste pana cand vezi ca incep sa se negativeze

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Am renuntat la testele pe baza de urina. Tot timpul ...ovulam ori eram in perioada preovulatorie , daca era sa ma orientez dupa mentiunile din prospect , ale unora dintre teste.
Cel putinla testele Minut nu reuseam sa disting niciodata clar nuanta.
Cele mai bune mi s-au parut My Test dar nu le-am folosit cum scrie in prospect ....din motive obiective...descrise mai sus. Ci doar din momentul in care cele doua linii erau cel putin de aceeasi intensitate. Asa am reusit sa raman gravida prima oara.
Daca sunteti interesate de alte tipuri de teste de ovulatie decit cele pe baza de urina , puteti accesa aceste link-uri:
http://www.profamilia.ro/revista.asp?id=2003_01_02
http://www.farmaline.ro/specialitati.php?cid=6&pid=295&din='lista'&60849381b8f74339adcd4de4721342e7=1542720935
http://www.amerleofarm.ro/testfertil.html Maybe Baby pe larg.
http://www.efarma.ro/products.php?id=1811

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

La mine chiar au functionat testele de ovulatie, faceam si monitorizari si teste de ovulatie in acelasi timp ca sa le verific. De cand incepea sa se vada liniuta a doua (la inceput mai deschisa la culoare) incepeam si eu , de obicei o zi da si una nu.Deci, daca a aparut a doua liniuta, inseamna ca esti in perioada fertila!

Mergi la inceput