Copii din 1995-1998(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Aceiasi situatie e si la noi Ana .Eu una de atata tuse am ajuns sa vomit tot ce mananc.Edy a facut iar febra din cauza antibioticului,doza a fost prea mica asa ca sambata spre duminica iar n-am dormit,ii dau in continuare insa am marit si doza,norocul meu ca farmacista ma cunoaste si a avut amabilitatea sa calculeze dozasi era exact asa cum am zis mult prea mica.
Robert e mai bine a fost si la antrenamente,Maria mai tuseste dar atat si nu foarte tare.
Va urez sanatate tuturor,nu mai scriu altceva ca-mi crapa capul de durere.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua intr-o noua saptamana!!!
Bun venit celor noi!! Miki2, inca o Mihaela printre noi!

Sanatate la bolnaviori, vad ca virozele astea de sezon au dat iama in puiutzi!

Noi am terminat semestrul cu 4 medii de 9, restul de 10. Acum in vacanata avem zilnic antrenament de baschet. Sambata am avut meci, au jucat cu unii tot d ela Dinamo, dar cu 2 ani mai mari, au luat bataie cu 94-52, dar e o minune ca au reusit sa inscrie atatea puncte. Andreiu a jucat chiar bine, a fost in teren jumatate de meci.

O saptamana inunata! daca imi mai aduc aminte de ceva, revin chiar azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!

mikki, felicitari pentru intrarea la facultate! Eu inca imi storc creierasii ce voi face dupa ce trec de etapele de invatare a limbii, prea mult timp sa fac inca o scoala nu mai am la dispozitie ca nu vreau sa ies la pensie de pe bancile scolii , asa ca sunt in cautari de o meserie care se invata intr-un timp mai scurt, eventual cu o evaluare a diplomei din Ro si ceva completari...eh, mai vad io! Pe-aici sunt in "gaura" cu educatoarele si profesorii de "timp liber" adica cei care stau cu copiii dupa scoala pana vin parintii sa-i ia acasa...e vorba de copiii mai mici, pana in 11-12 ani. Cine stie...dar or mai trece vreo 2-3 ani si nu stiu daca rezist atata . Hai ca nu ma plang, doar ca nu stiu pe ce drum s-o apuc!

alma, e o provocare asa cum spui! Pana la urma io-i da io de capat.

andra, vai ce rau imi pare ca sunteti iar/tot bolnaviori...tu si Eduard. Pentru tuse incearca cu ceapa fiarta si apoi macerata, amestecata cu zeama in care a fiert, cu miere si zeama de lamaie. Sau cu Bronchicum elixir, e un sirop numai din plante dar il gasesti in farmacii, fetelor mele numai cu asta le trece de tuse, ca de amestecul de ceapa nu vor sa auda...Tusea trece cel mai greu si e foarte nasol, stiu si eu din pacate.

Ana-Maria, sanatate Luanei. Mey, ori antibioticul ala nu e bun la boala ei, ori e un virus si atunci antibioticul l-a luat de pomana...multa sanatate puiutilor tai! Incearca si pentru Alex ce i-am scris andrei, la noi a mers totdeauna.

O saptamana frumoasa va doresc!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

O saptamana super la toate mamicile.

Mikki2, bine ai venit.

Sotul meu, s-a molipsit de la sotul lui Dana, ca ieri a inceput sa se vaite de migrena si stari de voma. Azi e acasa, si dupa-amiaza se duce la doctor. Dupa mine, era bun de mers la munca. Dupa parerea mea, a fost prea mult footbal la tv… de aia s-a imbolnavit asa…
Plus de asta, si Mateias, vazandu-l pe tac’su cum se vaita, si mai ales ca tac’su sta acasa, se vaita si el ca-l doare in gat. Poate, poate il lasam si pe el sa stea o zi… Si ca sa-l credem mai bine, a luat termometrul si l-a pus de un calorifer la el din camera, si a venit sa ne arate ca are 103.5 F – cam 41 C. … Si eu cand eram in scoala, am bagat un termometru in soba, ca aveam test la fizica, si nu vroiam sa merg la scoala in ziua aceea. Numa ca mi-e mi-a explodat termometrul si am imprastiat tot mercurul prin toata casa… Dar eu nu eram in clasa a 4 a, si eu am facut-o din disperare, ca profa noastra de fizica, era o cotoroanta.

Katy, ploaia voastra din N a venit la noi, ca azi noapte, parca curgea tot oceanul pe acoperisul casei noastre.

Ana, felicitari, se pare ca s-au mai linistit lucrurile pe aleea voastra. Acuma poti planifica in tihna excursia la reuniunea toyotistilor.

Andra, e bine ca te-ai pus pe picioare rapid. Imi pare bine ca intrii mai des.

Hai ca intru mai pe indelete maine, ca lunea m-au luat oamenii astia de odihnita…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Uau fetelor.. nu stiu cum o sa tin pasul cu voi ca eu sunt mai inceata din fire si vad ca voi scrieti nu gluma.
mihaela s da SF e un oras minunat noi locuim in apropiere la 20 minute de condus fara trafic.Toata zona asta mie imi place nu te plictisesti deloc .
Sanca azi a fost soare asa ca o sa vina si la voi.
Din cauza ploii am avut de furca azi dimineata cu niste furnici dar se pare ca au inteles ca trebuie sa isi schimbe traiectoria.Se duce Ana dimineata in baie sa se pieptane si aud asa pe un ton relaxat:MAmi ai furnici in baie...Apropo, ea isi face coada la mine in baie ca are oglinzile mai mari ,la ea in baie zice ca nu are spatiu destul si nu vede si la spate!Bine macar ca adun pletele doar dintr-un singur loc...Si ea chiar le menajeaza pe furnici a plecat la scoala si apoi am inceput "atacul".Ana stie ca se duc in alta parte nu ma lasa sa le omor nici de paianjeni nu ma mai pot atinge de cand cu "Charlotte's Web" a ei.
Numai bine si multa sanatate bolnaviorilor.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mikimihaiescu bravo lui Andrei!Numai copii silitori aici la subiect.

Mihaela multumesc pt sfatul referitor la sirop,l-am trimis aseara pe sot si mi la cumparat si parca n-am mai tusit asa tare azi-noapte,macar n-am mai vomat,insa dimineata m-a apucat tusea asa ca am fugit din dormitor sa nu-l trezesc pe Edy.Azi noapte a dormit chiar bine,s-a trezit doar ca sa manance.

Sanca multa sanatate bolnaviorilor,bine acum detectezi tu cat de"bolnav" e Matei,poate vrea doar sa stea cu tati,cel putin ai mei ar da orice sa stea cu tati,cred ca de mine s-au saturat.

Katy ai sa razi dar nici eu nu omor paianjeni,insa in fatza invaziei de furnici sau de gandaci,nu ezit.In privintza pletelor eu nu ma plang le strang si pe ale mele si pe ale Mariei.Pe Maria n-am tuns-o niciodata asa ca iti inchipui ce par lung are.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut dragelor,

In sfarsit Luana n-a mai avut temperatura dimineata,inca tuseste,ii dau siropul cu care ii trece tusea...am mai incercat si altele Miha,dar din tot ce am incercat pana acuma Rhinathiolul e cel mai bun,din cate am observat.Cred ca si antibioticul a fost ok,aseara am mers la control,mai ales ca se termina antibioticul si ne trebuia reteta sa luam altul...si cum doctorita n-a zis sa nu-i mai dau...cred ca e ok asa.
Alex nu mai tuseste asa des...rar si usor...el a luat Humex.

Aseara,cat eram la doctor cu Luana,l-a sunat doamna de mate pe Alex si s-au intalnit sa-i dea de lucru.Asa ca baiatul are de munca la greu,ca in 1 martie e faza judeteana la olimpiada de mate.M-a sunat profa aseara si imi zicea la telefon ce copil bun la mate e Alex si ca ii place sa lucreze cu el,ca are talent si acea sclipire in idei...nah,poftim!Ca sa vezi ce geniu la casa omului...In fine,printre altele vrea sa vina diseara la noi,cica sa-l controleze la ce a lucrat azi,sa-i explice unde nu stie...si asa mai departe.Ma gandeam eu ca tre' sa aibe si ea un avantaj de aici,ca nu-mi amintesc sa fi auzit vreodata de vreun profesor sa ajute un elev,asa...benevol,fara sa ceara nimic la schimb.Voi ce spuneti de asta?Cam ciudat ajutor moca...In fine!

In rest...e asa si asa,ca si Marius are amigdalele umflate,aseara statea ca baleguta in pat si era asa de nervos...si ne agita pe toti.Partea rea e ca e atat de capos si razgaiat...nimic nu-i intra in voie,am vrut sa-l doftoricesc..ti-ai gasit.Imi venea sa-l dau afara din casa cu fitzele lui...O sa-i gasesc eu acul de cojocul lui,curand n-o sa mai poate de boala si tot la mandea ajunge...

Dana si Andra...sa aveti multa sanatate la copilasi si sot si voi pe langa ei.
Miki,felicitari de mediile excelente!
Anca...aseara a fost o conferinta pe mes cu intalnirea...asa ca e stabilit,numai ca s-a mutat in 15-16 martie,din cauza ca nu erau locuri in perioada 1-2 martie...dar vom merge.Sper sa nu uitam camera acasa,sa facem si poze.

Cam asta.Va pup si va doresc o zi excelenta!Mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

In primul rand, tuturor bolnavilor din casele voastre, multaaaaaaaaaaa sanatateeeeeeeeee! Gripe, vome, dureri de cap, ufff, nici nu vreau s-aud!
Sper sa nu se ia si la noi!
Eu nici macar un guturai n-am p-aici. Si Ana a fost afara zilele-astea: trotineta, role, joaca. And. a iesit si el, dar nu chiar in fiec.zi.
Si e o vreme friguroasa si multa ceata! Fff apasator plafonul de nori. Copaci goi, incremeniti, nici pic de zapada, mult gri...
Si in toata cetzosheala asta am fost amandoua la tuns.
In rest, teme de-ale copiilor, ceva lucru in plus, joaca pe calc., Tv si iesitul afara dupa-amiaza.

Sanca, si sa mai intrebi cu cine-or semana copiii?...
Mihaelas, las ca iesi tu la liman!
Alma, copiii astia sunt atat de frumosi si-ti dau dreptate. Ce le-o fi trebuind piercinguri si alte cele?...Cine stie ce mod mai vine?...
Ana68, "micutza vrajitoare", nu amesteca lucrurile. F bn ca-ti da si Dunia o mana de ajutor, doar Luana e sora ei mai mica! Nu vad nimic nefiresc in asta. Si bafta lui Alex! Daca are talent are!...
katy, furnici, ne-furnici, sa nu le prind p-aici!
Andra, dar ce iubitor de paianjeni e fi-miu si de serpi...Oratanii brrrr..
Miki, e bun baiatul! Felicitari! Ce mai vrei? Asa ca vede cantonament la vara!S-o tina tot asa cu sportul si cu invat!
Dana, cum a fost la carnaval? Am vazut la stiri ca si la sasii din Rom. inca se pastreaza ac. traditie - a carnavalului.
Gaby-k, Mikki2...vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutare!

Azi am fost chemate cu Diana la stomatolog pentru control. Aici copiii pana la 18 ani beneficiaza de control si tratament stomatologic gratuit si nici nu stiti ce mult ma bucur pentru ca in Ro pe Diana am reusit sa o duc o singura data la dentist si atunci cu promisiunea ca si daca ii gaseste vreo carie (noroc ca nu a fost cazul) nu ii va face nimic stomatologul. Ei, tare dragute si doctora si asistenta, Diana n-a reusit sa ia in gura aparatul ca sa-i faca radiografie, asa ca am amanat pe data viitoare. Apoi doctora i-a verificat dintii, i-a notat care sunt schimbati si care mai sunt inca de lapte, i-a dat reteta pentru pastile de fluor pe care va trebui sa le ia zilnic. Si nu va spun cat a laudat-o pe Diana ca vorbeste atat de bine suedeza, nu le venea sa creada ca n-am mai locuit in Suedia in alta parte si ca suntem numai de 5 luni aici, maine se implinesc....

Maine Diana are primul ei test in suedeza, la istorie, acum sta si invata. E o lectie pe care o fac de vreo 3 saptamani, au raspuns saptamana trecuta la cateva intrebari, au tooooot citit in clasa, profu' le-a povestit...iar acum urmeaza testarea. E despre unul dintre cei mai mari regi ai Suediei, apoi despre copiii lui dintre care 3 i-au urmat pe rand la tron. Uite asa invat si eu istoria Suediei .

katy, uite aici inima lasata in SF . Spor la scapat de furnici!

Ana-Maria, ma bucur ca sunt mai bine copiii. Huh, mult spor la probleme lui Alex, sa tineti stacheta tot asa de sus! Cat despre doamna profa ce sa zic, asa i-o fi ei felul, de ce sa te simti tu sa o recompensezi cu ceva cand ea s-a oferit? Doar in Alex se reflecta munca ei si din cate stiu are ea ceva beneficiu de pe urma premiantilor olimpici. Eu zic ca nu e cazul sa te agiti, dar poate ar fi bine sa mai intrebi pe cei care eventual o stiu pe doamna asta, sa nu ai surprize ulterior.

Sanca, ce m-am distrat de tine cu termometrul explodat! Pai cu cine ai vrea sa semene Mateias cand si tu ai fost asa inventiva?
Sanatate multa sotului!

agho, sa va fie de bine tunsul ma tooooot pregatesc si eu, sper sa ajung saptamana viitoare. Sa stii ca si svabii-sunt in Satu Mare-sarbatoresc perioada asta a carnavalurilor nemtesti...si la Diana la scoala era in perioada asta carnaval. Si mai au nemtii o sarbatoare prin noiembrie-Sf.Martin, sarbatoarea lanternelor-pe care o sarbatoream in SM cu scoala Dianei, foarte dragut...o procesiune cu lanterne, se defila prin oras.
La noi azi a fost o adevarata zi de primavara, dupa ce in we nici n-am putut iesi din casa de vantul puternic care a batut. Azi in sfarsit s-a potolit vantul si a fost soare, dupamasa am facut cu Silvia (dupa ce am luat-o de la camin) o plimbare pana la mare...tare bine mi-a picat, asa astept primavara...am vazut deja ghiocei si ceva floricele mici si galbene in gradini, pe iarba in parc sunt floricele albe ca niste banuti, copacii si tufele au deja muguri si canta pasarelele, iar pe mare e pliiiin de lebede si rate! Wow, mi-am umplut sufletul de frumos, tare mi-ar placea sa nu vina ploaia si sa mai putem repeta si maine plimbarea.

andra, ma bucur ca iti foloseste siropul, sper sa-ti treaca tusea nenorocita!

miki-bucuresti, ieri am postat deodata si n-am revenit...felicitari pentru mediile bune si pentru meciul de baschet al lui Andrei!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå fetele si multumesc incå o datå pentru primirea cålduroaså...
eu am doi båieti unul nåscut in 1998 si unul in 2003.Ii cresc singurå dar nu må pling...Decit intr o cåsåtorie nefericitå, mai bine singurå si fericitå pentru ei.
Eu am examen såpt viitoare si sunt ocupatå....dar o så mai scriu intre timp.
imi pare råu cå puii vostri sunt bolnavi.... este cel mai trist lucru pentru pårinti...le doresc insånåtosire grabnicå si numai bine...

o searå plåcutå vå doresc la toate

Mergi la inceput