Copii din 1995-1998(14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Ce bine ca vine week endul...azi e intalneala cu fetele din Timisoara...iar o sa ne hlizim la greu...deja a inceput hlizeala pe subiect,continuam diseara...

Ricea,copiii asimileaza cel mai repede noul...au creierul ca buretele,absorb instant informatia si o proceseaza la fel....retin ce e interesant,restul e delete.
Miha,mult,mult,mult succes la banci si sa a mearga cum va doriti.Sper sa ne dai vesti minunate curand!
Anca....uite ca ai un ajutor din partea soacrei...chit ca e bunica si ii dragaleste la greu...ce sa zic????Eu una stiu ca repetand intr-una si spunand mereu,undeva ramane inmagazinata informatia,chit ca pare ca pe o ureche intra si pe alta iese...si cand nu te astepti da rezultate,asa ca mult succes!Referitor la comparatie:poate ca Alex e si un pic mai orgolios ca Elliot,ma gandesc eu.La noi Marius e cheia si lacata,cum se zice,ca il zgandare mereu pe Alex si il ambitioneaza si Alex la randul lui face maruntel din buze si tot zice ca lasa c-o sa vada Marius ca nu e cum spune el si o sa-i dovedeasca el lui Marius ca-i cel mai tare din parcare.Marius stie lucrul asta si tocmai d-aia face asa.Pentru cine nu stie ar zice ca Marius e tare rau si ca face misto de Alex,dar nu e asa,din contra...imi amintesc ce emotii avea Marius la decernarea premiilor de la concursul TM MATE si cum a rasuflat usurat cand Alex a primit mentiunea si cum l-a felicitat.Bafta,Anca draga,in continuare!
Andra,uneori in viata lucrurile nu se pertec mereu cum ne-am dori...Probabil ca acum mama ta stie ca a facut o greseala,o data,candva...
Alma,Agho,Dana draga,Isabela,Katy si restul...pupici si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna da aveti dreptate copii asimileaza repede dar oare n-ar putea sa si scrie frumos si sa nu-i mai doara mana de la un rand de scris?vai............are un scris de iti vine sa te urci pe pereti cel putin eu daca ii zic sa mai faca pe un caiet rau incepe sa plinga ca atat de mult a scris si ca-l doare mana.

si eu ma intreb cum sa-l fac sa priceapa mai usor tabla inmultirii el vrea sa faca tot din cap numai sa nu-l pui sa scrie

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sunt pe fuga...n-am apucat sa zic ca profa de engleza era suparata pe Ana si la un moment dat cand a fost sotul meu s-o intrebe despre copila. Profa i-a zis ca daca nu invata etc, atunci sa semneze parintii (adica noi) pt. ea ca ne multumim cu "suficient" si n-o s-o mai intrebe nimic niciodata. Va dati seama cat de suparata am fost cand mi-a povestit sotul, mai ales ca asta s-a petrecut de fata cu toti colegii. Mi s-a parut total nepedagogic, fff frustrant. Aceea a fost singura si ultima discutie...n-am cautat sa vorbesc cu prof. pt. ca eram "interzisa". Nici n-as fi vrut sa dau impresia ca vreau sa fie mai intelegatoare cu fi-mea... Am discutat totusi cu d-na inv. care a inteles situatia.
Oricum, groaza cea mare a fost ca nu cumva din cauza acestei patzanii, Ana sa capete aversiune de invatarea lb engleze. Totusi ea constientizeaza ca treb. sa se straduiasca mai mult. Iar la sc. in sistem privat e fff incantata de profesoara, ii face mereu origami etc., acum se duce si singura sau se intoarce fara insotitor (sunt cateva statii de tramvai).

Am constatat ca luna petrecuta acasa cu ei, a fost fructuoasa pt. ambii copii. E clar ca au nevoie sa fie "saltati", "impinsi", rugati, incurajati etc. ca sa evolueze.

Iar cu tabla inmultiri, tot repetitia e mama invataturii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am deschis capitol nou!!!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Buna fetelor,nu s-ar zice ca somati

mihaela-s iti tin pumnii sa-ti gasesti casa care sa devina caminul vostru,sa va fie draga,sa o amenajati asa cum iti doresti si sa devina acasa.Cat despre potentialii colicitanti sa le dea Dumnezeu treburi mai importante,cat s-o puteti scoate la un pret cat mai bun.Sa stii ca si la noi vine primavara sau cel putin asa speram,azi a fost o zi superba si la noi parca ai alt tonus.Saptamana trecuta Tibi mi-a adus un buchet de ghiocei(in suedeza la fel ca in engleza snowdrop)

Asa e Andra,la ce bun toata suferinta daca nu reusim sa invatam ceva din asta,sa fim mai buni,capabili de empatie si gata sa ne luam la tranta cu tot ce ne-ar bara drumul catre reusita.Ai o familie minunata.

Anca,super faza cu intors chiftele la McDonald,dar ce te faci daca ii plac chiftelele?Ar putea sa creada ca-i de bine...Cat despre studiile universitare nu stiu in ce masura reuseste sa-l sensibilizeze chestia.Eu stiu ca intr-o perioada in care lui TB mi se parea ca-i e cam egal si ca ambitia nu era tocmai unul dintre cuvintele lui favorite i-am spus ceva de genul ca un job bun ,adica unul bine platit,din care sa poti sa taiesti si nu doar sa supravietuiesti,vine dupa ce faci o facultate buna,o facultate poti face abia dupa ce termini liceul,nu unul in care colegii tai sunt niste golani si care sunt interesati ce orice altceva decat de scoala si ca intr-un liceu bun nu poti ajunge decat daca inveti foarte bine acum si nu doar pt note ci pt ca sa stii tu.Se pare ca la el a mers.Trebuie sa intelegi ca ei profita la maximum de faptul ca nu ai timp sa-i verifici.Daca crezi ca mai poti suporta un sfat,incearca sa nu mai lasi lucrurile sa ajunga pe punctul de a fi explozive.Preintimpina.Eu cred ca are foarte mare nevoie de tine,asa arici cum este.

katy,cred ca respectiva copila sufera de deficit de atentie din partea parintilor.Si v-a gasit pe voi numai bune sa va toace nervii.Totusi,sa stii ca ma sochezi:ma gandeam ca acolo oamenii sunt mai "adevarati".Dar cred ca de fapt sunt la fel peste tot indiferent unde traiesc.

Mai ricea ,ai vazut tu vreodata baba frumoasa si copil silitor amator de ortografie,ortoepie si de ce-o mai fi pe-acolo?dar i-a lasa-l vreo cateva ore cu joystickul in mana sau sa butoneze la jocuri sa vezi ca n-are nici o problema cu mana

Cat despre restul ,pe maine ca am timp mai mult.Sper...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara de TIBI-MARES

Mergi la inceput