Copii din 1995-1998(14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ana68, La multi ani! inca o data. Sper ca ai luat in considerare si urarile din zilele trecute. Ei! Cum a fost, ce-a zis Alex? I-au placut cadourile?

Izabela, ai rabdare ca va intelege si Ana cum e cu executatul temelor etc. De multe ori imi zic si eu, amintindu-mi de anii de scoala cat de in ceata imi era mintea! Pt. orice copil, e important sa-i dam ff mult curaj, multa incredere, forta. Noi ii ghidam, ii ajutam, restul treb. sa vina de la sine. Plus ca ei difera in dezvoltarea psihica.

Din cate am auzit, ministrul educatiei a dat un ordin ca sa nu se mai dea teme de vacanta sau in we, copiilor.
And. face la mate tema neobligatorie pt.a beneficia de 2 puncte adaus la nota urmatoare. Daca n-o fi nevoie, posibil ca se reporteaza punctele.In schimb, copiii care de obicei nu-si faceau temele suplimentare(obligatorii) luau note proaste. Treaba asta ii salveaza de la lucru suplimentar si de la notele mici.

Mai povestim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

ALEX,la multzi ani cu multa sanatate,drum neted in viatza plin de bucurii si impliniri!

ANA,draga mea,uite ca m-am tzinut de cuvint si am aparut la ziua lui Alex,cam tirziu dar la mine inca este data de 18 februarie!

Sa-tzi traiasca baiatul,sa fie sanatos si sa-tzi aduca tot la fel de multe satisfactzii ca si pina acum!

Fetelor o saptamina minunata tuturor!(de ce continentul american are liber?)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

quote:
Originally posted by flower-power

Buna la mamici!
mai este loc in gasca?
sunt Mara si pe juniorul meu il cheama Tiberiu Mares,un "leu" nascut in 14 08 1997.

flower_power, bine ai venit! Tiberiu este un luptator, o poveste impresionanta, iar voi niste parinti pe cinste, abia astept sa-l cunosc mai bine!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

flower_power bine ai venit.Cu siguranta baiatul tau e un invingator ,de fapt voi toti sunteti .Sunt sigura ca Tiberiu e un luptator dar probabil ca a avut de unde sa ia asemenea calitati.Ma gandesc ca si voi trebuie sa fiti niste oameni foarte puternici numai citind ce scriai tu si nu m-am simtit confortabil ca parinte ca sa nu spun mai mult.Stii cum se zice copiii nu isi aleg parintii dar Tiberiu cu siguranta v-a ales pe voi.Abia astept vesti despre voi.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineata!

Flower power bine ai venit alaturi de noi,te primim cu bratele deschise.

Uhhh azi m-am trezit cu noaptea in cap,avem meci demonstrativ de rugby si trebuie sa megem tocmai la circul de stat,mi-e groaza de trafic dar sper sa ajungem cu bine.
Iei mi-am facut planul am terminat pana si rufele de calcat,ce mai harnicutza.
Azi e ziua baiatului meu de suflet ,face 21 de ani.
Va povestesc mai tarziu cum am devenit mama la 11 ani.
Va pup si va doresc o zi minunata.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti si multumesc inca o data de toate urarile voastre.

Andra....mamicuta asa tanara?Iiiiihuuuu.....
Dana,saru-mana si voua la fel!Apreciez ca ai aparut de ziua lui Alex!
Agho,multumesc mult si sigur ca am luat in consideratie si urarile precedente!A fost frumos aseara,cam nebuneala,ca fiecare vorbea cu toti si cu niciunul si cat mai tare ca sa il acopere pe celalalt,Alex a primit destule cadouri si cel mai mare a fost volan cu pedale si schimbator de viteze pentru comp.I-am cantat,am avut si tortulet...fain.
Ce scriai tu acolo?Ca ministrul a dat ordin sa nu se mai dea teme de vacanta?Phua...ce aiureala!ce are sula cu prefectura?!
Miha,sar'na de urari!Am petrecut intre noi 4.Duminica s-a destrabalat cu gashca lui la cofetarie.A primit si ce si-a dorit si ce nu...adica carti.C-uri cu jocuri.Acuma asteapta sa-i instaleze Marius volanul si jocurile...
Fower-power,bun venit si sa-ti traiasca baiatul!
mikki2,multumesc mult de urari!

Dragelor,sa aveti o zi excelenta si va pup.Mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

N-as vrea sa fiu inteleasa gresit. Niciodata nu o voi obliga pe Ana sa faca ceea ce n-am reusit eu. Am spus ca, poate, fiecare ne-am dori ca al nostru copil sa realizeze in viata ceea ce n-am reusit noi, dar nu ca voi face orice ca fiica-mea sa faca acest lucru.
Incerc sa descopar ceea ce i-ar place, dar poate ca este devreme.
Ana68, avem program de week-end, uneori, si de cele mai multe ori, in week-end dupa amiezele si le petrece fie afara cu ceilalti copiii, fie in vizita la prietenele ei, sau cu prietenele ei la noi acasa, dar asta nu o impiedica sa-mi spuna, uneori , ca s-a plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Isabela,eu nu am zis ca tu iti obligi copila sa faca ce vrei tu,in viata...iar cuvintele tale le-am luat ca atare,asa cum tu ai vrut sa sune.Ceea ce eu am scris(si sper sa nu fi trantit mucii in fasole cum fac de obicei si nu ma mai invat minte o data,chit ca mi-am luat-o in freza constant pe acest forum)a fost ca un exemplu,nicidecum o rastalmacire a cuvintelor tale.Imi doresc din toata inima si din tot sufletul ca ceea ce eu am scris sa nu te fi suparat nicicum si sa fi cules doar ceea ce era important din ele.Chestia cu plictisul...nu stiu ce sa zic...si eu am momente de astea si nu mai sunt de 11-12 ani,ci ma apropii de jumatate de viata.
Te pup si bafta Anei la scoala!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

mQQm ,katy ,ralu,multumesc pentru
intampinare,si pentru cuvintele frumoase
katynu cred ca trebuie sa te simti inconfortabil,la urma urmei ai facut cum ai simtit,multumeste-i doar lui DD ca ti-a daruit un copil sanatos si ca ti-a permis sa te bucuri de el si chiar sa mai si gresesti.Ia-o ca pe un dar.A nu se intelege aici ca sunt adepta lui"lasa,sa fie el sanatos...".Nici pe departe.Doar ca imi e cam jena sa insir aici toate "titlurile"si rezultatele juniorului.Am sa ma limitez la: cel mai bun rezultat pe scoala(si nu una oarecare),la clasele a-IV-a,la matematica si engleza la concursurile nationale Smart si nici cu romana n-a fost prea departe.
A,si sa nu uit,e si mare sahist,are deja cateva aparitii in ziarele locale,ce mai "ne-a dat la gazeta"
Destul, insa, ca ni se suie la cap!
Din pacate(in special pentru el)nu va putea participa la campionatul national de sah deoarece in aceeasi perioada se desfasoara niste concursuri scolare,la fel de nationale.Si cum "school first"-asta e...
Ma bucur ca am noi prietene,fie si "virtuale",fiindca de o buna parte din cele de odinioara,"m-am scapat"cu ocazia mai sus mentionata,unele dintre ele privindu-ma cu condescendenta,arogandu-si ca pe un merit personal faptul ca ai lor copii erau OK iar eu trebuia sa duc o batalie pe viata si pe moarte ca al meu sa devina,altele superficiale s-au detasat pana la disparitia"din cadru".Pentru ca doar in situatiile limita ni se releva caracterul uman adevarat.Si,din pacate,ceea ce ni se releva atunci in destul de multe cazuri este doar goliciunea sufleteasca,superficialitatea si...va las pe voi sa completati restul.Fiindca deja mi se pare ca "aud" cateva fluieraturi pe aici,ma retrag deocamdata.Pentru moment,ce credeati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

flower-power, am ramas impresionata de povestea ta si mia-am adus aminte de o carte citita in tinerete, se numeste "Inima fiului meu" si este vorba de o poveste asemanatoare, a fost primul transplant de inima din lume, facuta de vestitii doctori chirurgi frati din Africa de Sud, Christiaan Barnard se numea unul dintre ei...
Felicitari pentru copilul ambitios si inteligent dar si pentru voi ca ati depus o munca titanica(sunt sigura de asta) ca sa il vedeti unde e acum...
Bine ai venit intre noi, am sa fac modificarea la inceputul listei ca sa va introduc si pe voi mai tarziu, cand ajung acasa. Acum sunt la scoala si nu vreau sa ma loghez direct iar altfel nu pot face modificarea.

mqqm, la voi ce sarba(u)toare a fost , ma gandesc ca nu ati sarbatorit tot ziua presedintelui ca si americanii, nu?

andra, sunt curioasa acum...cum adica copilul tau de suflet? Hai si povesteste-ne! Un sincer "La Multi Ani" pentru el, sa traiasca fericit pana la adanci batraneti!

Va pup pe toate, am sa revin de acasa mai pe larg, am vrut sa va salut doar...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput