Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
freshanana spune:
am vaz pozele oanasm
super
sa-ti traiasca puiutul si la mai mare ...sa traiasca toti puiutzii
9+
maria2004 spune:
Bravo Oana felicitari!!!f.f.f frumoasa si burtica si mamica
+7
+puiutul Maria (23.12.2004)
Codruta27 spune:
Fetelor, va pupez! weekend placut! Vorbim luni, ca eu maine plec la munteee!!!!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
oanasm spune:
freshana, maria multumim...o sa rosesc meeyy! 
codruta distractie placuta la munte! ai grija sa nu racecsti, sa nu cazi/aluneci! te asteptam cu povestea de weekend luni!![]()
Oana
10+ 
o noua viata
Amisor spune:
misto pozele cu bebe, are deja album nu gluma...felicitari!
pupici tuturor.
AMIcu BEBE9+
ramonzca79 spune:
ce mai faceti fetelorrrrrrrrr??
oana, vrei sa spui ca la 10 sapt se vede burtka??ce fain!! vreau si euuuuuu...
fetelorrrrr......multam pt incurajari.....deja o iau razna in casa...mi-e f rau ziua....iar dimineata nu pot nicicum....ma lupt cu lamaie cu miere....mi-e scarba de orice....am cate o pofta si atunci tre sa manc...altfel....aseara de ex mi-am pus sotiorul sa-mi faca o tocanita de ciupercute.....a facut saracul....azi l-am sunat sa-mi aduca souvlaki....a adus....mi-e pofta de cioco....dar stiu ca nu e ok sa mananci multa...mie imi place cea cu rom romaneasca si fagaras - aceea mica tot romaneasca....mi se pare ca are gustul ciocolatii de pe vremuri....asta e....mai am o sapt de medical si apoi la serv....nu stiu ce voi daca va fi la fel....pe 11 februarie merg la urmatorul eco...sper sa fie ok....atunci as avea cca 8/9 sapt...
cand mi s-a facut eco la roma dimensiunile erau de 7 mm...la ce varsta corespunde aceasta dimensiune?????si BHCG 88625....cum e????
ce parere aveti de tabelul chinezesc cu sexul copilului...la mine arata ca ar fi fetita pt ca am 28 impliniti si a fost conceput in decembrie....voi ce stiti de el???
hm....si inca ceva....sa nu radeti,,,eu de cand am aflat ca-s gravi imi tin sotul "pe uscat" ...deja imi spune in gluma ca ma uraste...nici eu nu stiu ce astept dar mi-e teama....voua v-a spus medicul ceva referitor la asta???
...vine minunea!!!
MMimi spune:
Hehe, Ramonzca, al meu a inceput sa ma priveasca cam chioris...
Nu zice nimic, pt ca noi ne-am dat seama ca scurgerile pe care le-am avut erau cel mai probabil de la sex, dar nici fericit nu e. Noi eram activi 5-6 zile pe sapt, iti dai seama... Dr. ne-a dat ok, dar eu zic ca atita timp cit singerez putin dupa nu e tocmai ok. Anyway, o sa mai incercam zilele astea
, poate avem mai mult noroc.
6+
Si asteptam...
Nerantula spune:
Buna dimineata, fetitze cu burtici! 
Eu am intrat sa ma dau mare cu semnatura, acum imi place si mai mult sambata ca se schimba numarul saptamanii
.
Felicitari mamicilor cu
proaspete!, abia astept si eu, dar mai aaaaaam pana atunci.
In rest, sarcina mi se pare ca trece foaaarte greu; pofte nu am ci, dimpotriva, am observat o chestie: inainte mai pofteam si la tot felul de prostii mai putin sanatoase sau calorii goale, insa am un psihic educat extraordinar acum: nici nu vad alimente contraindicate in sarcina, la orice bag in gura, automat, imi vine in minte intrebarea cat de bine ii prinde lui bebe ce tocmai urmeaza sa mananc si alegerea parca vine de undeva din afara mea!
.
Pupici pe burtici si un sfarsit de saptamana superb!
6+
Liniuta noastra
dyanira spune:
Buna dragele mele!!!
Nu am mai intrat de o gramada de vreme...Nu m-am simtit nici foarte bine si am avut si o mare problema de familie: tatal meu a suferit un accident vascular si e la spital.Am incercat sa trec cat mai bine peste asta ca sa nu il afecteze pe BB dar nu prea pot...Tatal meu e omul la care tin extrem de mult.
In rest alte noutati nu am.La ultima eco la 8 saptamani totul era ok.
Va pupic pe toate si va doresc numai bine aveti grija de voi.
Diana
8+