Fulguleti de nov-dec-2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 7
mamaana spune:
quote:
Originally posted by m_moniquequote:
Originally posted by mamaana
garcea ? cine-i garcea? parca imi suna cunoscut, dar nu stiu de unde sa-l iau
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
un personaj politist, interpretat de mugur mihaescu de la vacanta mare. si asta e chel.
Andrei (16.12.2006)
da, asa e... mi-ai trezit amintiri din 'copilarie'
Ana,
a_deju spune:
quote:
Originally posted by m_moniquequote:
Originally posted by a_deju
iaca poze si cu motanu', si cu elisa... merge picasa, finalement :) (bineeee... a trebuit sa dau delete la juma' de pc, da' important e ca merge :)) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
simpatic foc motanul.
ce inaltime are? ca mi se pare foarte inalt.
Andrei (16.12.2006)
de inalt..e inalt..mai multe nu stiu sa zic, ca la masurat nu mai sta :)) purtam haine 18-24 luni, daca te ajuta la ceva :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
quote:
Originally posted by mamaanaquote:
Originally posted by a_deju
iaca poze si cu motanu', si cu elisa... merge picasa, finalement :) (bineeee... a trebuit sa dau delete la juma' de pc, da' important e ca merge :)) )
simpatic foc mananca un castron din ala galben o data, sau ala e numai pe post de palarie?? am si eu doua la fel aduse de acasa
Ana,
aoleu..cum sa manance din castronoiu' ala??? pai in ala incap si eu daca ma chinui (..foaaaaarte mult :))) ). pe ala il folosesc la pasat, ca cel original a luat de mult calea cioburilor.. iar la asta tot 'mnealui e cel talentat.. ca eu m-am chinuit mult, da' n-am reusit inca sa sfaram in zaci di ciobuleti un recipient de plastic :))
a_deju spune:
quote:
Originally posted by mamaana
a_deju, m-am mai uitat o data la poze... il pui in cos la carefour?? sau acum e mai inalt si nu mai e pericol... eu de cand am citit de motan, le iau numai in caruciorul lor in magazine
Ana,
sunt doua magazine care nu au ciocul ala de atarnat sacose in fata (nu stiu daca intelegi la ce ma refer.. ca un carlig.. ca acolo si-a prins dintele..): carfuru' si realu'. in magazinele astea il pun in cos, fiind de altfel si cam singurele pe care le vizitez.
aaa.si-n kaufland, e cos exact ca la real..
si acum imi dau seama ca pe tine te lamuresc la maxim.. cred ca in fiecare zi auzi de real si kaufland :)))))) oricum, ideea e ca nu au carligu' periculos in fata :)
mamaana spune:
ei acu' am inteles... pe aici nu am zarit nici un cioc de atarnat geanta la cosuri, dar mai toate au centuri sa-ti legi copiii
prima dat acand ajung la toysrus ma uit cu atentie la cos
Ana,
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by m_monique
flore26 cum e epilatul inghinal brazilian?
Andrei (16.12.2006)
complet, total, zi-i cum vrei
danutz spune:
La raport si in mare goana...
Facuram priorix-ul, sa speram fara efecte secundare. Maria-sa a tras un chiot si atat (i-a facut in injectia sus pe umar).
Revizia:12 kile si ceva grame si 84 cm. Deci categoria semi-grea si concuram la titlul de cel mai inalt fulgulet!
Acu tre sa fug, nu-i timp de citit din urma...va rog mult sa-mi tineti pumnii maine, am o programare la o bioenergeticianca celebra care sper ca ma poate ajuta sa nu ajung la minunata si magnifica operatie de tiroida!
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by desiree
Donia, MIro nu a patit nimic, e bine mersi, pe schiuri la Straja! O asteptam cu drag inapoi!
Beeyy, ia nu mai faceti misto de mine, ca sunt femeie maritata cu doi copii mici, nici n-am dormit bine azi noapte si am si o varsta... Asa ca nu-mi dati sarade, ci explicati-mi ca la copiii mici.
Deci, ce legatura are Straja cu p_onu si schiurile...?
Si ia nu ma radeti pe sub mustati de mine, ca v-am zis ca vecinul era fratele campionului olimpic de lupte, da?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
esti mortala!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Irinabr spune:
Salut mamici de fulguleti..
reusesc sa pun mana pe tastatura printre reprize de hranit bebelusul si probleme de matematica rezolvate cu Mihnea. IN plus Matei e racit si ii curat nasul des si face urat.... ii cresc si caninii de sus acum ca am terminat cu premolarii....
si pot sa ma vaiet o saptamana...
Imi spune si mie cineva... daca stie cineva... un cabinet la Bucuresti unde sa fac si eu niste investigatii pentru varice? As vrea sa le urmaresc sa fac un dopler venos si sa stabileasca in ce proportie sunt bolnave si daca se pot opera .... aici mi-a spus chirurgul sa nu dau navala sa ma operez ca s-ar putea sa fie mai rau. Sper sa nu ajung la insuficienta venoasa... ce sa va spun ca imi amortesc degetele...
Poate imi trimiteti un mic e-mail....
Al doilea of... vreau sa schimb cosuletul de masina si sa iau unul pt 9-36 kg... Oscilez pe la firmele astea pe net, imi dau seama ca sunt modele cam vechi... dar totusi trebuie sa aleg ceva... voi ce ati cumparat?
Va multumesc mult si nu ma criticati ca intru cand am nevoie.... incerc sa intru mai des.
Pupam toti fulgusorii care merg si au dintisori..
Sanatosi sa fiti.
BB un an- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin
Matei la un an
Monicabb spune:
M-am spart de ras azi cu voi. Ati fost pur si simplu minunate.
Dbunny, mi-a tremurat mana pe mouse pana sa dau pagina sa citesc vestea cea mare. De fapt mi-am mai gasit altceva de facut un pic ca sa savurez momentul. Si am savurat ca Daniel merge!!! Bravo, bravo!
Si Dragos merge de cateva zile. Asa bucuroasa sunt. Si Dragos la fel. Pur si simplu deodata a prins curaj. Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut ca se deplaseaza in doua picioare. Si radea de mama focului. Cade deseori, dar nu conteaza, o ia de la inceput. Curajosul lui mama!
Va povesteam ultima data ca Dragos se trezeste foarte des. Parca si-a mai revenit in ultimul timp sau m-am obisnuit eu. Nici nu mai stiu. Oricum sunt mai odihnita. Sa vedeti insa ce chestie. Acum o saptamana am fost la teatru si au ramas ai mei sa culce copilul. A baut vreo 200 ml de lapte, s-a culcat si nu s-a trezit deloc pana dimineata la opt. Daca asta nu a fost o exceptie inseamna ca eu sunt de vina. Biberonul ala a fost ultimul baut seara, de atunci nu mai vrea chip, si cana o arunca cat colo. Vrea numai sa suga si adoarma la san. Dimineata insa ii place tare mult lapticul din biberon. Na, nu stiu cum sa ies din asta. Mi-e mila de el, probabil i se face foame in timpul noptii, poate i se face dor de mine. Habar n-am. Nu reusesc sa-l fac sa manance inainte de baita. Am incercat varianta sa-l culce sotul dar nu tine, se duce la usa, se ridica in picioare si plange. De fapt problema nu e ca trebuie sa-l culc eu, ca trebuie sa adoarma la san, problema e ca nu se odihneste cum ar trebui si probabil nici nu bea lapte cat trebuie. Eu tot astept dinti, masele, nimic. Si mai face ceva. Adoarme cu sanul in gura si cand vreau sa-l scot isi inclesteaza dintii. Mi-e si frica. La un moment dat a muscat asa de tare ca am inceput sa-l strig ca sa-l trezesc. Am scapat pana la urma.
Hai ca v-am zapacit.
La multi ani Grigore!
Va pup.
Noapte buna
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)