Fulguleti de nov-dec-2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 16
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by a_deju
erika- si kiki-, multumesc foarte mult de ajutor :) am linistit impreuna o mamica speriata :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Ne bucuram c-am putut ajuta! Sper sa fie ok fetita si sanatate multa ii dorim!
m_monique spune:
lavinia_p daca ai nevoie de ajutor (inclusiv cazare) la tg mures te rog sa-mi spui.
bravo octavian de desiree.
ziggy ma bucur ca e mai bine calin. cand il duci la gradinita?
aka, multa sanatate cristinei
a_deju daca prietena ta sta la piata muncii poate incerca la spitalul de copii gomoiu. prietenii mei acolo isi duc fetita si sunt f. multumiti (dupa o experienta nefericita la sanador).
mamaana tare frumoase sunt papusile tale.
a_deju daca stie baiatu' marketing...
deeaA cum e la gust nestle junior cu miere?
Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
minunatelor, eu de maine reintru in randurile clasei muncitoare. si cum lucrez in comunismul francezo-roman, la serviciu nu am acces la net. dar pot suna in voie.
cele care vor sa vorbeasca cu mine la telefon le rog sa-mi dea beep, ca sun eu.
Andrei (16.12.2006)
Ktrinel spune:
bienvenue , cum zice englezu :)...dar si eu tot sub comunism francez...si uite ca ma strecor
editez: nu ma lua de exemplu acuma...
quote:
Originally posted by m_monique
minunatelor, eu de maine reintru in randurile clasei muncitoare. si cum lucrez in comunismul francezo-roman, la serviciu nu am acces la net. dar pot suna in voie.
Andrei (16.12.2006)
a_deju spune:
dianarus, que fais tu, ma chere? hai ca stiu io ca ti-ai luat deja 'fo trei culejeri de grammaire si doo de vocabulaire si-acu' exersezi de zor :)) hai, da-ne si noua un semn, zi ca sunteti bine.
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
bienvenue , cum zice englezu :)...dar si eu tot sub comunism francez...si uite ca ma strecor
editez: nu ma lua de exemplu acuma...quote:
Originally posted by m_monique
Andrei (16.12.2006)
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
la mine e taiat total accesul la net (cica motive de securitate). asa ca stau pe mail si telefon
Andrei (16.12.2006)
adinazot spune:
Fetelor eu mi-s tare nacajita!!!Ale are febra mare,a vazut-o dr azi,are gatul inflamat,iar,viroza,si nu reusesc sa-i scad febra,cedeaza greu,uufff,ce mai noapte ne asteapta,ii dau augumentin si antitermice,sper sa cedeze...mooor
Am vazut mai multe poze,Eric,fetele de Mamaana,breton de Julie..nu mai stiu,nici eu nu ma simt bine,ma oblojes eu cumva!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
mamaana spune:
multa sanatate Alessiei si tie Adina
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
a_deju spune:
adina, sanatate multa, si tie, si alessiei!! mama ei de viroza, dac'-o priiind... :)
lizzy spune:
azi nu pot, nu am stare, nici macar timp sa scriu.
azi s-a inrautatit starea ambilor copii asa ca sunt un pic prinsa.
de fapt marc e prins, la propriu, de mine...
am incercat sa va citesc macar pe sarite, ma mai destind asa...
sper sa revin cat de curand si sa fim in forma mai buna.
pana atunci...
pupici nenumarati minunatelor si sanatate bolnaviorilor!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia