Fulguleti de nov-dec-2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 17
mamaana spune:
of diana, amandoi bolnaviori
multa sanatate si tie putere
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
daphna spune:
DIANARUS,...sa treaca repede.
ADINAZOT....offf,imi imaginez..ai grija si de tine!
M MONIQUE,sa ai o zi super buna maine.Dar sper k mai intri,asa..pe seara..!
MAMAANA,ce fetite scumpe ai!!!!tudor se joaca cu ele??
Donia spune:
dianarus si adinazot, valuri, valuri pleaca energia buna catre voi, aveti grija de aia mici si de voi!
dandusa, hai ca mai un pic, stiu ca poti, inca un pic... inca un piiiiiic!
m_monique, sa-ti fie bine la servici! Cu cine o sa stea Andrei?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
flore26 spune:
Seara buna...cei drept cam trista...
Am inceput procesul intarcarii...de fapt, suntem in plin proces......de ce? multe, multe...laptele meu apa chioara, supt cateva secunde, lasat, uitat, reluat, clar nu de foame, trezit la 5 pentru tzitzi, care tzitzi era luata in gura, iar in secunda urmatoare era lasata, pentru ca deja sforaia, daca nu eram langa ea, nu se trezea deloc, pana la 7/8...bun...hotarat GATA!Marti seara i/am dat ultima data...si e adevarat, mama sufera mai mult decat copilul ...miercuri seara am facut baita si am lasat/o cu mama, cu o sticla de lapte, cu biberon...am plecat la ora 22 de acasa...mama a incercat sa/i dea lapte, a inceput sa urle, asa ca mama s/a lasat; a zis de cateva ori tzitzi, dar atat....la 22.20 dormea. S/a trezit la 2, incercat lapte, impins sticla, baut o gura de apa, somn...trezit la 5, aceeasi poveste, adormit la loc imediat...trezit la 7.30...eram langa ea, direct la mine la bluza " tzitzi"...i/am explicat ca mama nu mai are tzitzi, si trebuie sa papam altceva, i/am facut lapte cu fulgi de porumb Nestle, a papat, a adormit imediat pana la 10.20, cand a fost trezirea finala...Deci, in mare, a fost bine...azi nu a mai pomenit de tzitzi...Problema e alta: NU BEA LAPTE DELOC, adica doar cateva lingurite cu fulgi, mai mananca iaurt, branza, unt, dar atat...si din cauza asta sunt foarte suparata...CE SA FAC? CUM SA FAC? Am mai auzit situatii in care, dupa ce bebe a fost intarcat, nu a mai baut lapte deloc...Sanii mei sunt bine, relativ...am facut un dus, am muls putin ca erau beton...acum, asteptam sa vedem...In butoi nu/mi place ca e frig, intuneric, si nu/i de mine...dar ma simt cumva...cum nu se poate explica...DBUNNY, in sfarsit o veste buna. ma bucur enorm pentru tine, si sa dea DD sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin de copilasii vostri. iti doresc o sarcina usoara, fara probleme, si o bebita asa cum visezi tuFlore Alessia Liane (16-12-2006)
flore26 spune:
ADINA, DIANA, nu si voi.... offf...sper sa treaca repede...sa aveti o noapte, cat de cat, linistita...
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
dandusa spune:
Dbunny,felicitariiii,sarcina usoara,bb sanatos
as fi scrissss o groaza...,dar nu pot ca doarme in camera cu calc... pot sa va citesc...,asa ca bagati...
mai stau o ora si apoi fug la nani...,azi am fost o harnicuta
Crinuta albinuta este bine,cuminteee si dulceee,azi m-a dat gata...,a fost f intelegatoare si m-a lasat sa fac curat de la a-z
mi-e asa dor de voi...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
roana spune:
Flore asta ma asteapta si pe mine curand.si zau ca mi-e groaza. astept de la tine sfaturi dupa ce reusiti voi. sa ai putere...
dandusa si mie mi-e dor de tine si postarile tale. bine ca mai scrii sa stim ca esti bine si crinuta la fel. tu cu proiectul BB2 cum stai?
Eu una recunosc ca admir mamicile cu 2, 3 copii dar io inca is speriata si nici nu ma gandesc.cred ca imi ajunge ALex. asa cred deocamdata
O noapte frumoasa cu fulguleti cuminti va doresc
adinazot spune:
Ale a adormit cu febra,dar i-am dat supozitor de novoalmin,si sosete cu otet si acum a scazut,in sfarsit.Voi vedea ce urmeaza,pana un alta ma duc si e la nani,ca trebuie sa recuperez,cine stie de cate ori ne vom trzi!!!Inainte vrea sa pun nistepoze",inainte de febra,in rarele momente cand e si tati acasa!(trebuie sa facem ceva in privinta asta,ca asa nu se mai poate)
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
daphna spune:
ADINAZOT,eu te inteleg cel mai bine......dar de ce nu mergeti voi cu el,acolo? stiu...nicaieri nu e ca acasa...dar macar il ai pe el alaturi.nu poti lasa afacerea? tu stii mai bine,dar eu asa as face.Uite ce frumosi sunteti toti 3!!!!
Dia1609 spune:
adina, of, saracele de voi bolnavioare... si ale are febra... tinem pumnii sa treaca repede si sa ai o noapte usoara!
diana, vai, amandoi bolnavi... pupam sa treaca repede si sa fiti veseli toti!