Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

quote:
Originally posted by CrisVa

quote:
Originally posted by adra_bell

Stefania, Detralexul ala este pentru probleme de circulatie si merge si la hemoroizi. Eu nu as lua fara o intrebare la doctor...In alta ordine de idei, in Romania nu se da fara reteta, ma gandesc ce sanse sunt sa iei in Italia la liber?
Nu stiu ce link sa mai pun la poze, am incercat o groaza de variante, mi se pare clar ca este o conspiratie a webshots impotriiva mea

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Pupici

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

In Romania se da fara reteta la orice farmacie.
Se da fara reteta la fel cum se dau si antibioticele, nu insemna ca e legal.
Vasari asta e adresa: http://community.webshots.com/user/adra_bell

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna. Vroiam sa spun ca am inceput o cura (ma refer la cura aia disociata) dar nu am avut rabdare sa o duc pana la sfarsit. Eu slabesc f bine cu acea cura: 3 zile carne, 3 zile legume si fructe si 3 zile lactate.
Cred ca acum am inceput sa slabesc pt ca uit sa mananc. Sunt atat de preocupata tot timpul cu Matei (care este un bebe destul de cuminte, insa sunt eu mai panicata de felul meu) incat nu mai simt nevoia sa mananc. Daca nu mi-ar face sotul meu sa mananc, cred ca as fi mult mai slaba. dar de saptamana viitoare isi reia programul de delegatii si cred ca am toate sansele sa slabesc. mai am de dat 6 kg si voi fi iar supla . oricum, cred ca e super ca mai am doar 6 din cele 23 de kg luate in timpul sarcinii.
daca vrei mai multe detalii despre cura disociata tinuta de mine, sa-mi spui.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

adra_bell, chiar nu stiu daca ar trebui sa se dea fara reteta

Eu am luat.

Pupici.

Poze

Mergi la inceput

Cristina, nu ar trebui sa se dea fara reteta, dar am specificat asta pentru ca in alte tari chiar se respecta legile, si medicamentele se elibereaza mult mai strict decat pe la noi. Am o prietena in Italia si de la ea stiu ca e imposibil sa iei ceva fara reteta.

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Ellis, am vazut ca voi aveti un balansoar dragut...poti sa-mi spui marca si daca e ok...e doar cu baterii sau are si alimentare la priza? Sta micuta in el? vrem si noi sa luam unul...inca nu stiu de care...Fug sa hranesc fata, dar revin.
Pup!

balansoarul e chipolino, luat pe net de la o forma din vaslui, parca, da o cautare dupa chipolino si iti apare firma ca e singura din tara care aduce; e cu baterii, sta fata in el, dar nu o las eu mult, are 3 poz la scaun si va fi f bun cand incepem diversificarea.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Roxxy80, si eu uit sa mamanc dar degeaba.

Asa sunt eu, slabesc mai greu mai ales ca nu am activitate (in afara de copil nu fac nimic).

Poate cand o sa incep sa ma stresez cu firma mai mult atunci sigur o sa slabesc.

Ma gandeam ca ai tinut cine stie ce cura miraculoasa. La mine asta nu a avut efect cand am tinut-o.

Pupici.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Cristina, nu ar trebui sa se dea fara reteta, dar am specificat asta pentru ca in alte tari chiar se respecta legile, si medicamentele se elibereaza mult mai strict decat pe la noi. Am o prietena in Italia si de la ea stiu ca e imposibil sa iei ceva fara reteta.

Inimioara mea

da, ca la noi in Romania, orice se poate...

Pupici.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adra_bell, scrie la semnatura (url="http://community.webshots.com/user/adra_bell")Inimioara mea(/url), dar inlocuieste parantezele rotunde cu paranteze patrate. Ai pus un br in url si de-asta nu merge bine.

Pentru cine vrea am facut fotografii la paginile cu instructiuni pt wrap. Sunt pe mailul comun 2 metode de folosire. Si pentru ca tot am facut asta, adica ei au pierdut niste bani , sa le fac si reclama. Firma se numeste Hoppediz, site-ul este www.Hoppediz.de si wrapurile lor sunt facute manual. Mie mi se par extraordinar de frumoase si instructiunile super!

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Vasari, multumesc mult!

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

am trimis poze de la botez pe mail-ul comun;

cum dadeati bebeilor oscilococcinum?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput