Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Fetelor, voi cam cat stati afara cu bebeii daca sunt temperaturi pozitive si nu ploua sau bate vantul?

Eu stau cam o ora si as vrea sa mai maresc intervalul, sa stau mai mult.Doarme asa de bine cand o scot afara, doarme atat in carut cat si cand ajungem in casa, cam o ora dupa.

si cat de gros imbracati bebelusii cand iesiti?

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by dany26

uau acum am vazut ce "analfabet am scris" mesajul anterior...scuze...

adelamaria mersi de sfatpoate ai dreptate....de 3 sapt ii pun 10 ml mai multa apa si degeaba....dar o sa ii pun 20 ml sa vedem ce face....
of mi-e asa mila de funduletzul lui....nu intzeleg ce se intampla....

totulli las baby nu am incercat ...l-am lasat mai la urma....mai ii dau 0 sapt lactoza si vedem dupa....

poate nu se dizolva bine laptele?!!!!ca vad ca raman niste picaturi minuscule albe care arata cum arata microbii la microscop...
dar de 2 zile pun apa f f fierbinte si degeaba...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Picaturile alea sunt fragmentele de amidon din laptic, e normal sa fie asa!
pupici voua!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

uau mersi tareeee mult nu iti dai seama ce usurata ma simt!!!!!!mereu ma simteam vinovata

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

mersi fetelor de raspuns!Am vb si cu preotul si a zis ca pot face desi parerile sunt impartite!
asa cica nici pe 8 martie nu e bine sa faci botezul de fapt masa de dupa botez!
dar il fac pe 9 si asta e nu cred ca e pacat ca nu e post inca iar botezul cred ca nu are nimic!nici local nu am gasit decat pe 9 si sa otin pana dupa Paste mi se pare exagerat de mult!

19.12.2007-fetita!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

adra a scazut progresiv dar de 3 sapt aveam doar intr-un san si ma cam stresa chestia asta deci am oprit de tot....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

si pentru ca am uitat ieri, Bine venit noilor mamici!!!

Noi tot la fel, nu stiu cum reusiti voi sa cititi totul, ca eu nu reusesc, mereu sunt pe fuga (acuma trebuie sa ma duc sa fac ceva de papica).

Cristina, noi iesim cel putin o ora jumate pe zi afara, dar de obicei 3-4 ore. Nu e nici o problema! Si Floris doarme de rupe afara.

Am descoperit cum reseste sa doarma si ziua in casa!Cel putin azi a functionat de doua ori, pentru ca nu mai reuseam deloc: pe burtica!!! Si trage la parturi in pozitia asta, vad ca-i prieste! :-))

Noi in loc sa ne trezim mai rar noaptea, ne trezim mai des. Doarme ziua mai bine si manancamai putin, din cauza somnului, iar noaptea recupereaza. Si eu sunt chiauna de somn, pentru ca nu reusesc sa dorm mai mult de 4 ore, 4 ore jumate, dar si astea fragmentate!

Oare ce mai face Irina cu gemenii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ellis

am trimis poze de la botez pe mail-ul comun;

cum dadeati bebeilor oscilococcinum?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Eu ii dau o fiola de-aia de granule dizolvata in 10 ml apa. 1/saptamana profilactic si una pe zi daca e cineva din familie bolnav. Pana acum nu a luat nicio viroza/gripa/raceala.

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by CrisVa

Fetelor, voi cam cat stati afara cu bebeii daca sunt temperaturi pozitive si nu ploua sau bate vantul?

Eu stau cam o ora si as vrea sa mai maresc intervalul, sa stau mai mult.Doarme asa de bine cand o scot afara, doarme atat in carut cat si cand ajungem in casa, cam o ora dupa.

si cat de gros imbracati bebelusii cand iesiti?

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Salut si bine ai venit!

Eu o imbrac pe puiutza mea ca pe mine + o paturica, asta si cand sunt temperaturi negative.
Si stam cam 2-3 ore.

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Adinag- incearca sa il tii treaz dupa ora 20 pina pe la 23 si sa vezi cum iti doarme apoi. Andrada mea doarme noaptea cite 6 ore fara sa se trezeasca...

Cine ma ajuta si pe mine sa pun poze? Acum mi le descarc pe community webshots. Plssss

Ptr a avea acces la adresa comuna de mail ce trebuie facut?

Thank youuu!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
de ieri am ciclu, destul de abundent dar fara dureri; am o stare de irascibilitate pronuntata (sunt plina de hormoni ..).Si ca sa fie tacamul complet,productia lactata tinde spre zero, bb urlator la san.I-am dat ieri si astazi formula,doar asta-noapte a vrut sa suga, probabil fiind mai mult adormita. Stiu ca nu este bine, dar nu mai am nervii necesari pt. alte metode...

Lala,distractie placuta! Vezi sa nu il inveti totusi prea plimbaret, cu cine ne mai intalnim noi cand se mai face cald?
Adina,super,bine ca ai gasit leacul! Stefania mea doarme mai bine cand ii este putin mai cald; la noi sunt max. 20 grade, daca o tin in brate intr-o paturica adoarme repede.
Stefania,iarta-ma, la ce fel de ragadi/ragade te mai referi, altele decat cele de la sani? scuza-ma daca am inteles gresit,sunt cam nauca! Pentru prima data in viata,acum am avut si eu primii hemoroizi; mi-au trecut cu hemorzom, foarte bun cicatrizant este si ceaiul de pelin(spalaturi externe-la mine a mers f. bine si pt. epiziotomie)
Importanta este si lenjeria intima, trebuie sa fie din bumbac 100%, larguta (nu tanga ...)

Am vazut o parte din poze (inca nu le-am vazut pe cele de pe yahoo),aveti niste copilasi superbi.
Bun-venit noilor mamicute si noilor bebici din grup !

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

pt. cine vrea, in oferta de Metro au vazut promotii la produse Inglesina: scaun de masina si scaun de masa.Scanul de masina era destul de ieftinut (nu le am acum la mine,le-am vazut la soacra-mea), scaunelul de masa 5 mil.Daca nu aveam un scaun de masa f. bun de la Sebastian, cred ca pe asta l-as fi cumparat; se numeste www.inglesina.ro/zuma.htm" target="_blank">Zuma

Afara iesim in cosuletul de masina instalat pe carucior, sta destul de bine in el (are spatar reglabil pana aproape de orizontala-de fapt este un reductor pt. nou-nascuti care se poate ridica su cobora mai mult).Peste hainutele de casa ii pun salopeta de fas; in cosulet o bag intr-un sac matlasat facut special pt. acesta

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput