Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Dar pe 9 martie cred ca e ok nu?
Ca in calendar scrie ca incepe pe 10 martie postul?
Mersi de raspuns

19.12.2007-fetita!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Si de asta intrebam si eu ca masa ma intereseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Daca pe 10 martie incepe postul, pe 9 e ok, zic eu.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Da si eu asa m-am gandit oricum o sa vb maine cu preotul dar ma gandeam sa mai vad ce ziceti ca nu mai am rabdare pana maine!
Multumesc oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Stefania, multumim mult, esti foarte draguta!
Adra_bell, care este adresa de la webshots? Poate te pot ajuta eu.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Stefania, Detralexul ala este pentru probleme de circulatie si merge si la hemoroizi. Eu nu as lua fara o intrebare la doctor...In alta ordine de idei, in Romania nu se da fara reteta, ma gandesc ce sanse sunt sa iei in Italia la liber?
Nu stiu ce link sa mai pun la poze, am incercat o groaza de variante, mi se pare clar ca este o conspiratie a webshots impotriiva mea

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

In Romania se da fara reteta la orice farmacie.

Pupici

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dat fiind faptul ca postul incepe pe 10, cred ca nu ai de ce sa-ti faci probleme cu data de 9. Noi facem pe 8 martie. De abia astept. Mi-am cumparat deja o rochie tare draguta.
De 2 zile Matei s-a plimbat f mult cu masina si a fost super cumintel. Ieri am fost la socri la tara, unde baiatul meu a stat f mult la soare in carut. A produs si ceva bani, hainute si jucarii . Deja am inceput sa mergem cu el peste tot. Doarme si mananca mult mai bine de cand e asa plimbat. Bineinteles ca doarme cu noi in pat. Patutul lui incepe sa aiba ace . Patutul il foloseste doar pt carusel si pt jucarii. Deja avem o colectie impresionanta de animalute si personaje de desene animate chitaitoare (din alea din plastic moale). Vreau sa cumpar un sac gen tarc ca sa strang jucariile (am primit si jucarii din plus).
Ieri am fost f fericita pt ca toata lumea a ramas socata de cat am slabit. Ceea ce e super e faptul ca am tinut o cura de 3 zile dupa care am renuntat si am tot continuat sa slabesc. Problema e ca m-am latit in solduri si nu-mi pot inchide pantalonii mei vechi. intra super bine pe picioare, dar sus nu-i pot inchide. sper sa reusesc la un moment dat.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am uitat sa va spun ce simpatic e Matei cand eu si cu tati lui radem cu pofta. Acum 2 zile eram in pat toti 3 si tati imi povestea ceva tare haios iar eu radeam cu gura pana la urechi. Cand m-am uitat la Matei, radea si el cu mare pofta. la fel s-a intamplat si acum 2 minute. E super scump cum rade el in acelasi timp cu noi. . Oare cand o sa incapa sa rada cu hohot, adica sa se auda? Noaptea in somn l-am suprins de cateva ori razand cu hohot. In timpul zile i se duce gura pana la urechi si da din cap de fericire, insa fara zgomot. Mai scoate cate un agg, iggg, agg. De ce oare nu rade asa si cand e treaz?

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Roxxy80

Spune-mi si mie cum ai reusit sa slabesti? Ce ai mancat in alea 3 zile, ca eu mananc doar lapte si nimic.... mai am vre-o 8 kg de dat jos.

Pupici.

Poze

Mergi la inceput

Si eu astept clipa cand va incepe sa rada in hohote...
Acum scoate doar cateva sunete si doar ne urmareste cu privirea. La mine zambeste cand vb cu ea, la sotul meu se uita cam crucis, ca il vede doar seara si dimineata.
Pupici.

Poze

Mergi la inceput