*** LA REDOUTE *** (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Ioana, nici eu n-am mai gasit fete de plapuma machu-pichu la dimensiunile potrivite, asa ca am luat 2 cearceafuri din care o sa-mi fac si husele

ce desteapta esti! eu nu m-am gandit la asta si chiar gasisem cearsafuri mai ieftine da ma gandeam ca n-am in ce baga pilota

iaca o floricica de la mine pt idee:

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Octopus, in general dureaza cam 2 saptamani sa iti emita un card, reducerile sunt pana pe 9 februarie am inteles.

Nushulica - sau cine stie sa imi spuna si mie, corespund numerele la incaltamintea Mellow Yellow? Am niste pantofi pe drum deja si am emotii ca nu or sa-mi vina.

Oare mai este disponibila pilota cu vacute?

Tina, mami de Patrick si Maya

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

MAria Alexa m-am gindit si eu la asta.... ce dimensiuni ai luat? Cearceaf simplu sau cu elastic?
Am zis sa incerc totusi.. poate e cineva care a gresit...

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele cu Machu Pichu, eu am dat alaltaieri seara comanda si erau de toate felurile de husa ptr pilota, toate dimensiunile, chiar m-am ofticat ptr ca inainte sa le bage la preturi rotunde nu mai erau, apoi au aparut din nou....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Oricum ca business a fost super, am facut acum calculul si am luat setul complet de pat la 10 euro...eu zic ca merita sa luati si 2 cerceafuri din care sa faceti husa ptr pilota, iesiti la 6 euro in felul asta..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, help ca sunt mai noua pe forum si mai . Aseara am mai dat si eu o comanda numai cu reduceri si nu stiu ce s-a intamplat dar nu am primit nici accuse de reception si nici cosul nu mi s-a golit. De obicei imediat dupa ce plateam se golea cosul automat. Pe de alta parte m-am interesat la banca si suma corespunzatoare comenzii este blocata de la redoute. NU stiu ce se intampla.....va implor explicati-mi!
Ah si azi dimineata...........imi fusesera luate 4 produse din acest cos!

Alina 26+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by Ioana13

MAria Alexa m-am gindit si eu la asta.... ce dimensiuni ai luat? Cearceaf simplu sau cu elastic?
Am zis sa incerc totusi.. poate e cineva care a gresit...

Ioana, fa socoteala in functie de dimensiunile patului si ale pilotei pe care le ai.
De ex. dintr-un cearceaf de 240x300 poti face o husa de o persoana de 200x140 indoindu-l in doua. Daca ai pilote mai mari, ia 2 cearceafuri pe dimensiunea lor sau mai mari. Egal daca sunt cu elastic sau nu, vezi cum iesi mai convenabil.
Vad ca te-am mai corupt la o comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

un singur aviz aseara pe care scria 2 dar eu n-am vazut; am ridicat deci 2 colete azi dimineata pentru comenzi date in 11.

Prosoapele cu fundita desi sunt mai groase nu sunt atat de frumoase precum cele la set-ul de 22 care sunt mai subtiri.

ma bucur ca nu sunt singura careia i se par scumpe lucrurile care nu sunt in categoria "preturi rotunde"; este si o parte buna in treaba asta, ca dupa ce se vor termina reducerile, adica din 10 febr o sa ne tot holbam si n-o sa cumparam o vreme pana se obisnuieste creierul iar si adminte ca LR in general are preturi mici

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella - ce bine ca ti-au venit coletele din 11! Eu astept unul din 10 si inca nu am primit aviz, ieri nu era nimic la posta, le-am zapacit pe alea... Eu mai primesc si colete de la Amazon, isi comanda sotulache carti, asa ca la 2 zile mai bag o intrebare la posta. Ce sa fac daca ma impiedic de ea cand ies din bloc?

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Ella - ce bine ca ti-au venit coletele din 11! Eu astept unul din 10 si inca nu am primit aviz, ieri nu era nimic la posta, le-am zapacit pe alea... Eu mai primesc si colete de la Amazon, isi comanda sotulache carti, asa ca la 2 zile mai bag o intrebare la posta. Ce sa fac daca ma impiedic de ea cand ies din bloc?

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

off topic
te rog, invata-ma si pe mine sa dau comanda pe Amazon, am incercat dar imi da mesaj ca nu trimit in Romania... E ceva care-mi scapa???

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput