Gravidute si mamici de CLUJ - 51
Raspunsuri - Pagina 8
redai spune:
Meli poate nu mai vrea lapte. Ti-am zis ca si david refuza laptele de multe ori. El vrea borcanel.Dupa ce a mancat borcanelul ai tinut-o la ragait?Eu asha fac. Ii dau un borcanel, stam in brate 5 nim la ragait si dupa aceea mai papam inca unul.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
antoni spune:
Lore-tu zici de Dana Campean? la mine a fost si a facut chitanta, cred ca din cauza ca a fost prima data si na...si a scris 40.eu sincer i-am dat 60 , a fost si prima consultatie si pe mine tare ma bucura ca nu trebuie sa ma duc.mersi de oferta de rochii,hihi, daca nu ma descurc, voi apela la tine, cu toate ca nu cred ca mi-ar fi bune, eu nu sunt asa de dotata ca tine(din pacate, tare as vrea)-legat de sani, hihi.
Dpop-sa stii ca medicul de familie a lui piti a zis ca sa nu-i mai dau vitamina D ca fontanela ii arata ca la un an, aproape inchisa si cand a venit pediatra a zis ca nici vorba. deci nu mai stiu ce sa cred. mai bine consulti inca pe cineva, poate nu e asa, nu dispera!
iko spune:
azi facem trei luni are mama fetita mare
Oana noi dormim seara de la 23 -24 pina dimineata pela 6-7-8 se trezester dar numai minca cam 10 minute si adoarme la loc si se trzeste dupacea 10-11-12 mergem ,la plimbare cam 2 ore atuncea de obicei doarme si dupacea nu mai doarma pina diseara poate ca atipeste cit o jumat de ora,daca nu doarme afara se culca pela 16 si doarme pina la19-20
redai spune:
Meli in leg cu dr. Poate nu am retinut eu bine tariful si nici nu gasesc acum cartea de vizita.Bine ca mi-ai zis , o sa ii au mai mult tinand cont ca stam f departe.Ti-am trimis PM
Poze David Vlad
redai spune:
Iko la mai multe luni si multa sanatate
Poze David Vlad
pufulet74 spune:
No ca m-ati dat gata, eu nu m-am gindit niciodata sa ii dau mai mult decit scrie pe chitanta la doctorita, si intr-adevar ultima data a fost 40 RON.
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
iko spune:
asa mi de cudat cand vorbiti de mamele voastre ca va bucurati cand vin la voi mama mea sta la cinspe minute de mine si nici nu pot inchipui altfel , iar bunica mea la zece ce norocoasa sant
Victo spune:
aha..pai eu cd mergeam la dr la pedi 2 ii dadeam 50 lei. daca vine si acasa, cum zice si lore..in zona aia...ma gandeam si la tariful taxiului.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Noi suntem bine!!!
Dimineata am fost la recuperare la doctorita Vasilescu,pt control de sold.A zis ca n-are nimic.Nici ea nu i-a facut eco.A zis ca e foarte lunguta.Si eu am observat ca s-a lungit ff mult,dar de luat in greutate a luat numai 400 luna asta...Si a zis sa nu insist sa o ingras,nici sa nu-i dau vitamine.Nici nu aveam de gand.A mai zis ca are putin rahitism,sa-i dau 2 saptamani 4 picaturi de vigantol,apoi pana in martie sa-i dau 3,sau pana se incalzeste putin afara.
Am intrebat si despre statulpe burta,a zis ca nu e nici o problema,sa nu insist,ca unii stau,altii nu.Pe la 4 luni jumate sa o pun in fundic sprijinita de perne.Am intrebat si de scaunul de masina,ca eu ii pun o paturica pe sub ea,a si vazut si a zis sa nu-i pun nimic,ca ea trebuie sa-si formeze curbura.
Mi-a placut foarte mult de doctorita,ne-a mai chemat si pe la 5 luni sa vada cum e.
Meli imi pare rau ca Piti nu papa.Draga de ea.Poate are o periada mai nasoala,nu stiu ce sa zic..
Gabi nici Bea nu a prea papat ieri,a fost maraita aseara,a papat pe la 6 ,100 ml,apoi ne-am jucat pana pe la 8 cand a venit tati,a inceput sa fie maraita,sa planga putin,i-am facut baita,dupa care a inceput sa planga,apoi am vrut sa-i dau laptic,n-a papat,a plans iara,i l-am dat pe bibi in gura(adica suzeta) si a adormit instatant...Dupa vreo juma de ora s-a trezit si a papat 60,si iara a dormit pana la 7 dimineata.
Revin mai incolo ca s-a trezit.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
ALEX29 spune:
VICTO te pun pe listutza ,cum sa nu
IKO la multe luni si esti o fericita ca o ai pe mamii aproape
LORE ai dreptate o sa mai vina ,dar intotdeauna imi este asa de greu cand pleaca de la mine
ANDREEA o sa ies cu piticutza dar nu stiu daca reusim sa ne intalnim
poate vine CO
8 MARTIE -RESTAURANTUL CHICAGO ORA 15
GABI
ALEX+SOTZU
ANDREEA+SOTZU
ADRIANA
CO
ALINA
NICO
MELI
LORE
IOANA13
IKO
ANCA
RAMONA
MONICA+SOTZU
IOANA
DIANA
VICTO
fetelor va rog sa mi spuneti care mai venitzi cu sotziorii ca sa stiu macar aprox catzi suntem
SUPER RAMO draga ca e bine puiutzu si eu am programare la sfarsitul lunii feb
MELI si eu zic ca trece printr o perioada mai aiurea acum ,dar piticutza noastra o sa si revina ,nu ti face grji
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007