Gravidute si mamici de CLUJ - 51

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Multumim fetelor;) Diana, apoi asa mi-e nu stiu cum ca are f multe hainute si nici nu o sa apuce sa le poarte...de ce nu dati cu lingurite picaturile? nu e mai simplu? cari deja deschide gurita cand simite lingurita si hap papa tot:) eu din primele ziolew cu ;lingurita i-am dat orice picaturi.

cristiana, delia, fetelor?ce mai faceti voi?

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!
noi raportam iar nemancat,aseara n-a mancat nimic,doar cat am putut sa-i dau cu seringa.si azi e a 2-a zi in care refuza sucul de fructe,ea, care papa250 ml.nu mai stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Paula, acum am vazut ce ai scris:) da clar! alexutza are listuta de * martie, dar cred ca ne putem intinde pana la 20 de pers:)

Meli, imi pare tara rau...nu te mai necaji! sigur e o faza, daca Timi e sanatoasa, stai linistita!! cred cum ziceau si fetele ca poate a influentat-o schimbarea asta de locatie...sper sa pape imediat si sa te bucure

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

CO, ALEX - Noi iesim la plimbare si numai pentru 30'.Asa ne odihnim mai bine si nu avem probleme cu somnul.Iesim pe la ora 13.Poate veniti si voi la o plimbare pe ninsoare.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de la noi.

Meli ai incercat cu "avionul", daca folositi suzeta si trage pe ea , cand trage mai bine atunci scoate-o si baga sticlutza. Cu linguritza sufla spre ea si atunci ea deschide guritza si o bagi in guritza. Asta e una din fazele cu care ikl fac pe david sa manance cand nu vrea.

Alex, lasa ca ai fost rasfatata de mama ta ....o sa vina iar.

Elena bine ai zis cu fetele. Lasa ca ai de unde alege baietii nostrii..yupiiii. Cu diversificarea mai asteapta,e prea devreme.

Raluca urata faza cu anorexia....

Co pregateste te rog pusca si baricadeaza casa, ca imediat vin baietii nostrii.... Trebuie pazita fata bine ca ti-o furam

Gabi imi pare rau ca se trezeste pitica, cred ca s-a intele s cu david. i el s-a trezit azi noapte pe la 4.ii era foame saracutu.

Cristina,Ramo,Delia,Carrie,Codruta si celelalte fete....ne-ati parasit?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

iaca a aparut si lore..
vroiam sa te intreb dc ai chemat+o la tine acasa pe drita campean..sau incurc borcanele..
oricum, vroiam sa stiu daca vuine si cat cere sa vina in buna ziua

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

a papat un borcanel de marut,asta e,tot e ceva.
chiar foarte frumos ninge,ma gandesc sa iesim si noi putin afara mai incolo.pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

atunci ca apelez la alex, sa ma puna pe listuta...pleaseeeee...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

elena, in leg cu durerea de sfarcuri, ai grija mare cum il pui la san, cum prinde. eu ii dau la a mea la 1 ora juma-doua sa suga, si o tin muult, ca am putin lapte, dar am grija sa o pun calumea, si nu ma mai dor asa, n-am mai facut rani si nu mai folosesc garmastasn de 2 luni.

eu am invatat alaptarea de pe net, de la http://www.drjacknewman.com/ are si filmulete si text

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Victo inca nu am chemat-o acasa. Cand a fost bolnav David nu a putut sa ajunga pt ca avea program la cabinet.Saptamana viitoare vreau sa o chem. Pe cartea ei de vizita scrie ca acasa i-a 35 de lei. Eu ma gandeam sa ii dau 50 ca sa acopere si benzina, fiind mai departe. Voi ce parere aveti?Saptamana viitoare pe miercuri sau joi o chem ca sa ii faca vaccinul.Iti spun atunci.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput