Gravidute si mamici de CLUJ - 51
Raspunsuri - Pagina 24
antoni spune:
Andria-bine ai venit, sedere cat mai lunga printre noi!
Oana-si eu cred ca, colicii sunt de vina, saracuta, lasa ca trec. numai tu sa ai nervi de otel mami.
Alex-cum de ne lasi in weekend? pleci pe undeva? sfarsit de saptamana frumoasa sa aveti!
Noi am papat azi ok, e o dulce, o pap toata-toata.oare ce voi face cand va creste mare si nu ma va mai lasa sa o pup cand vreau eu, si CAT vreau,hihi? atunci mai fac unul,hihi.
eu cu chinuitul la invatat...
anca.b spune:
da, banii ii da angajatorul. si se pot cere timp de trei ani de la data nasterii copilului, din cite stiu eu
quote:
Originally posted by redai
Mersi mult Anca. David acum are 6 luni.Oare nu este prea tarziu?Eu nici macar nu am carte de munca.Acesti bani ii da firma angajatoare?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
Anca si
Stefan (13.01.2008)
kitzy spune:
Fetelor, la voi la cate luni s-a intors bb cu capul in jos? Ca a mea e foarte incapatanata, sta dreapta ca ata, capul sus si picioarele jos si asa e de la inceput. Doctora a zis ca-i mai da 4 saptamani sa se intoarca. Eu sper sa fie bine ca nu vreau sa ajung la taiere.
28+ cu
Diana
Ioana13 spune:
Kitzy stai linitita ca mai are timp sa se intoarca. Al meu pe la 32 de saptamini s-a intors, dar degeaba.... tot am ajuns la cezariana(care nu e chiar asa nasoala).
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
andria spune:
quote:
Originally posted by velenamaria
Revin cu problema salariului bonus ptr nasterea copilului....am vazut tot aici pe forum dar la alte capitole persoane vorbind de un salar de incadrare..acum eu ma tot gandesc( scuze ANDRIA) mi se pare aberant sa primim un salar mediu pe unitate... cine a primit??? ne poate lamuri cumva???? de ex, eu daca sunt femeie de servici cu salar de 500 de lei si lucrez la o firma unde salariile sunt peste 2000 lei....media pe unitate va fi mult mai mare decat salariul meu...intelegeti??? oare e corect???
am o durere de cap teribila..oare pot lua ceva daca alaptez???
am fost cu edi la aer si speram sa-mi treaca....uffff
sper ca se intelege de unde dilema mea in legatura cu acest bonus ptr nastere.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
Pai eu zic salar mediu pe unitate, pt ca asa zice legea. Probabil se pot face si ceva intelegeri in fiecare firma. La noi de ex se refuza sa se dea, si suntem mai multe mamici proaspete in firma, iar asta e ceea ce am gasit... Nu e corect pt cei cu salar mai mare decat media pe unitate din punctul asta de vedere... dar asa-s legile la noi...
Diana - 4.12.2007
soanso spune:
salutare,
vaiii azi am avut cel mai usor examen din viata mea!!!!!daca stiam nu ma mai stresam atata!hihihihi
Gabi,am inteles eu bineeeee?ti s-a furat caruciorul Sarei?
de ce zici tu mamico ca esti obosita,pai tu nu stii care e secretul ?tb sa te odihnesti cand doarme copilul!iar cand vine sotu acasa de la servici- obosit ,tutb sa fii fresh.
Meli ,ma bucur ca e bine scumpica ta.
Alexuto,nu le lasa in ceata,ia zi ce profram ai?????????/
eu un pic is suparata,Sorana se plange ca o doare burtica,a avut un scaun mai moale si urat mirositor,sper sa nu fie ceva enterocolita .
SOSO (20 dec 2005)
Ioana13 spune:
Oare e normal sa faca de 3-4-5 ori kk pe zi? Nu e moale, e normala, dar in cite-o zi face o gramada
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dpop spune:
mamici de bb cu colici, uite ce am citit azi intr-o carte despre plante
pt colici la bb, se face o infuzie combinata de coriandru
- adica -
macini boabele, le lasi in apa la temperatura camerei, de dimineata pana seara
seara strecori maceratul, si ce ramane in strecurator (praful de boabe) il fierbi ca pe un ceai normal
pui si maceratul si ceaiul in apa de baita.
cica ar trebui sa faca minuni.
mami de irina
dariandra spune:
Fetelor, ne intereseaza si pe noi cursurile de innot.Ar fi tare interesant sa ne vedem bebelusii in actiune.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)