Gravidute si mamici de CLUJ - 51
Raspunsuri - Pagina 25
dariandra spune:
Noapte buna fetelor!Poate ne vedem maine la cafeluta, daca nu pe duminica.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
redai spune:
Am fost la cumparaturi.A fost destul de ok.Preturile parca sunt mai bune decat in alte magazine, dar nu mi-a placut "populatia" de acolo.Un tigan era sa de-a peste david, un copil era sa rastoarne caruciorul cand intram....cam "colorati toti".Mi-am cumparat si niste hainite....
Alex ne-ai lasat in ceata...
Ioana si eu vroiam sa intreb de kk. David face mai nou cate 3-4 pe zi.Azi de ex a facut de 4 ori. Si nu putin.Nu e moale nici prea tare.E normal.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
Gabriela77 spune:
Ioana, eu nu cred ca are nimik daca are scaune mai dese, atata vreme cat nu e diaree, eu zic ca e ok. Uite eu am remarcat la Sara ca de cand cu diversificarea, are scaunul mult mai tare, asa, de-a dreptul format, si si-a schimbat si culoarea. Dar si asta cred ca e normal.Face zilnic.Uneori chiar de doua ori pe zi.
Anca, Doamne fereste, doar ramasese caruciorul la sot in masina. Nu cobi!
Cine se distreaza? cine? Cooooooooooo!!!!
Somn usor!
Mey eu stiu ca la 20 de pag se schimba capitolul. Dar cum nu ma pricep, nu ma bag.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
antoni spune:
Ioana,Lore-piti de cand papa mai diversificat, face de 3 ori pe zi.eu zic ca e normal, poate din cauza ca papa consistent si la ei inca nu se absorb atatea.nu?
Kitzy-si la mine s-a intors dupa 30,stai linistita
hihi, ce am uitat parca de perioada aia,voi nu fetelor?
Soanso-poate e numai o simpla indigestie.
ma duc la culcare,maine am de invatat..va pupic si o noapte usoara va doresc.
Meli+
Timea-Larisa
soanso spune:
neata fetelor,
cine s-a trezit la 7??eueueueueu!
Gabi,nu cobesc mai, da asa am inteles
.e normal sa aiba scaun mai inchis la culoare ,iar nr lor poate fi chiar si 4-5/zi unii copii au scaun dupa fiecare masa ,doar cand e urat mirositor si cu mucus,culoare spre verde at e pb . si consistenta moale peste 6-7/zi.
vai ce mila imi era aseara de Sorana ,asa rau a durut-o burtica ,sper sa nu fie minik ,poate a mancat ceva ce nu ia picat bine.a dormit bine.
fetelor azi e sarbatoare la ortodocsi ,eu nu am stiut si deja am p[us haine la spalat!
Lore,nici mie nu mi-a placut la Real ,am fost o singura data da sigur nu mai merg!ce hainite ti-ai cumparat? pt tine?
SOSO (20 dec 2005)
dpop spune:
soanso, poi nu tu speli, spala masina
nu e pacat asa. eu m-am trezit la 4-6-8 dupa programul fetei, bine ca are totusi 6 ore de somn lung.
fetele care alaptati exclusiv, cum faceti noaptea daca bb doarme mult? va treziti sa va mulgeti?
mami de irina
velenamaria spune:
buna dimineata.
DIANA...eu ma mulgeam noaptea daca ma dureau sanii ptr ca erau prea plini...dar aveam grija sa-mi ramana si ptr bebe. oricum preferam sa pape el decat sa-l arunc....nu am cumparat sticlute speciale ptr pastarea laptelui la congelator.e mai bine sa-l mulgi..1 sa nu patesti ceva la sani...2 creste productia..
weekend placut.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
soanso spune:
Diana,asa e cum zici ,eu numa le intind si nici asta nu-i sigur e posibil sa le intinsa Sory daca ii dau un pupic!
da oare ce sarbatoare e azi?????
eu nu m-am muls niciodata,am mers pe principiul cerere-oferta.si am alaptat asa 10 luni jumate.pe la 7 luni a renuntat singura la masa de noaptea,pb pentru ca ii dadeam pe la ora 18 o masa de cereale si am inteles ca sunt consistente si nu sunt recomandate copilasilor mai grasuti.da la mine nu a fost cazul sa renunt la ele pt ca mereu era sub greutate Sorana ,niciodata nu s-a incadrat in vreu grafic de crestere(care sunt realizate dupa o medie ) .sanatosi sa fie si oricum de pe la 6,7 luni pun mai putin in greutate.
chestia cu dublu greutatii la nus cate luni ,am citit ca a ti scris despre asta,noi am fost departe de acel dublu!
SOSO (20 dec 2005)
anca_a spune:
buna dimineata
am si eu o rugaminte...am vazut la voi anul trecut o lista cu magazine cun haine ptr copii...atunci am salvat-o dar pe calculatorul de la firma si acum as avea nevoie de ea acasa...daca o aveti careva, va rog ori sa o postati ori sa mi-o trimiteti PM
Anca si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b9aa6d665b0540490a3dc&source=category&category_id=all" target="_blank">Alex 14 decembrie 2007

Oana si