Gravidute si mamici de CLUJ - 51
Raspunsuri - Pagina 17
dpop spune:
elena, este in meniull din stanga capitolul "breastfeeding help" - videoclips si handouts. eu o tin pe irina in brate la alaptat - e greu, dar mi se pare ca trage mai bine deat culcat, cand alaptez culcat, noaptea, tot ii iese din gura.
nici eu nu sunt fan preze, de pilula(hormoni) nu mai vreau sa aud, si steriletul am auzit ca e naspa. ce ne ramane?
mami de irina
RAMONELLA spune:
AM PUS 18 POZE NOI CU BEA!!!!
http://community.webshots.com/album/561430857fOskQI?vhost=community
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
anca.b spune:
SI EU IL SPAL LA 38 DE GRADE. PINA TERMIN, SE RACESTE LA 36. 35 MI SE PARE SI MIE CAM RECE...
quote:
Originally posted by puisorul
Legat de baita, cate grade trebuie sa aiba apa? Ca eu stiam ca 37 si chiar acum citeam intr-o carte ca trebuie 35. Voi cum stiti?Ani de
Stefana (23.01.2008)
Anca si
Stefan (13.01.2008)
ALEX29 spune:
RALU draga e tare scumpic puiutzu tau
RAMO piticutza ta e o dulcica ,se mai joaca cu centrul de juc. si eu i am luat pare interesata dar se plictiseste repede:))
CO anu asta mai greu cu plecatu dar la anu cu sigurantza sau de ce nu si mai repede
bravo ANCA draga ,pai la ce minunatii de copii le am dat cum sa nu ne faca pe plac?8 MARTIE e doar o data pe an nu ???
8 MARTIE -RESTAURANTUL CHICAGO ORA 15
GABI +SOTZU
ALEX+SOTZU
ANDREEA+SOTZU?
ADRIANA
CO+SOTZU
ALINA
NICO
MELI
LORE
IOANA13
IKO
ANCA+SOTZU
RAMONA
MONICA+SOTZU
IOANA
DIANA
VICTO
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Noapte buna tuturor.
Meli cum sunteti cu papica?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
Ioana13 spune:
E frumoasa tare Bea... o zimbareata!
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Ioana, Anca, mersi de sfaturi.
Am vazut poze cu Bea cea frumoasa si murdarici de morcovel.
Eu o spal pe la 38 de grade, normal ca e rece 35 grade. Voi ati face baie la temperatura aia? Apoi bebe mic????
Noi sintem bine, cred ca semnal de alrma fals, a fost o singura data cand a vomat, cred ca a mancat mult si cu pofta. Vai, ce ma bucur!
DE ieri papam si cereale, am luat ceva de la Milupa, 4+, cu grau si orez, dar noi papam cu lingurita, asa am citit pe cutie. Voi dati in biberon?
Si acum, daca vreti sa admirati fetita cu bentita, desi dupa Mihai, nu mai e asa spectaculos...hihihhi
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
GABI draga ai o minunatzie de fetitza e tare dragalasha iar poza cu capotul m a dat gata 
CO ti am luat o inainte cu cafelutza ![]()
O ZI SUPER FETELOR
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
dpop spune:
gabi, ce dulcica e sara! cu bentita aia arata ca o sportiva
la concursul de stat pe burtica.
ramo, si bea e mortala cu limba scoasa! si folosim scaunul de masina, o punem ca sa ne jucam
raluca, am vazut si eu bentita 
mami de irina

Ani de
Stefana (23.01.2008)