Gravidute si mamici de CLUJ - 51

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, am fost afara cu Daria.A fost super!!!!Ca in povestile lui Andersen.
Mai, mai ca-mi ardea de-o bulgareala.
Profit de faptul ca Daria doarme dusa, dupa asa aer curat.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Noi ne facem planuri acum dar vom vedea daca vor putea veni sotiorii nostri......
Interesant ar fi sa mergem cu bebelusii, sa socializeze si ei.Noi oricum nu avem cu cine s-o lasam pe Daria, doar daca nu se nimereste un "ajutor" in acea perioada.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu am fost la spital,printr-o cunostinta.Mi-a placut de ea.Eu am stat cam 10 minute.

Eu vin cu Bea la intalnire.Cum sa nu venim cu copii???Pai asta e farmecul intalnirii,nu???Sa se cunoasca,sa se joace mai incolo.
Daca e cineva racit,eu zic sa nu vina,nu???Chiar daca e mamica,ca ne imbolnavim si noi si dam si la pitici.Nu???Acuma cum ziceti si voi..

Tati nu vine,ca lucreaza,si oricum nu e el cu astea...mai ales ca nu cunoaste pe nimeni...

Azi facem 12 saptamani,si nu stiu ce m-a apucat sa ii dau suculet de morcovior,n-am mai avut rabdare.Am pus-o in scaunelu de masina si i-am pus babetica.Drept sa va spun,nu i-a prea placut.S-a tot strambat,ba il scuipa afara,deci nici nju stiu daca a papat ceva...
Gabi la tine cum a fost???Il dai cu lingurita,sau cum???Eu nu vreau sa il dau cu sticluta sa nu se pbisnuiasca asa.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ramo mie mi se pare totusi ca e cam devreme. dar cum vrei tu. Si eu am inceput mult mai devreme,dar la mine au fost motive medicale. Eu suculetul intotdeauna i l-am dat numai cu sticlutza. la linguritza am trecut numai cand i-am dat piure.Oricum e greu ci linguritza pana o accepta. Acum David prefera linguritza in loc de sticlutza.Sa gusti si tu suculetul de morcov.Sunt unii care au un gust rau, mai amar parca si e normal sa nu le placa.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Din aprilie incolo ma pun pe treaba. Trebuie sa raman insarcinata sa-mi fac o fetitza

uitati-va www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">aici

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Lore nu stiu ce sa zic,am tot citit pe o gramada de forumuri,o gramada de pareri...Sa stii ca multe mamici ziceau de suculet ca l-au dat la 6 saptamani.Acuma mi se pare super devreme...Majoritatea au inceput la 2 luni cu suculetul,apoi cu supica si la 4 luni cu pireul de legume.
Avand in vedere ca Bea are 12 saptamani,si de la 1 luna papa numai lapte praf,am considerat ca e ok...sper sa fie bine..

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Intru pe fuga ca sint un pik necajita, de ieri nu prea a mancat, azi a varsat, nu stiu ce e, febra nu, stare generala buna, o urmaresc…
I-am luat si eu borcanas din ala, sa vad daca-I place, a mancat ceva, ce vreau sa va intreb, alea se pastreaza in frigider? Si daca am inceput unul, il mai pot folosi a doua zi, dat fiind ca azi a mancat cam jumatate din el?

Natalia, niste frumoase fetitele tale! Si mie mi-a zis sa fac kegel dar tot uit…
Diana, lasa ca Irinuca e cumintica si va fi si mai si…Bine ca e sanatoasa!Cu fontanela, si Sarei aproape I s-a inchis de tot, dar am inteles ca nu e ingrijorator, am vb si cu medicul.
Alex, ce bine ca esti cu mami, trebuie sa o conving si pe a mea sa mai vina…Ma treci si pe mine cu sotul pt 8 martie?
Meli, imi pare rau de Timeea, eu zic sa ai totusi rabdare cu ea, te inteleg insa, incearca sa fii calma, asta o va ajuta mult!
Lore, cred ca m-ai confundat, a mea nu se trezeste, doarme tun noaptea…hihihi
Ramo, ma bucur de vestile bune! Sigur ca nu e problema cu Bea, dar eu zic totusi ca nu strica sa o pui pe burtica cate putin.
Cu suculetul, se stramba, asa va face la fiecare gust nou si pana se obisnuieste, abia acum Sara nu se mai stramba la prima gura daca e ceva cunoscut, da-I cate putin, azi 2 lingurite, maine 4, apoi 8 si tot asa. Sara nu vrea deloc sucul cu sticluta, dar cu lingurita ii place. De fapt, ideea diversificarii este sa treci de la bibe la lingurita. Mult success! Mergi o saptamana numai cu morcovel, ii urmaresti scaunul si abia apoi treci la alt fruct. Marul, de ex. Si tot asa, treptat!te pup

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianpup spune:

quote:
Originally posted by dpop

elena, in leg cu durerea de sfarcuri, ai grija mare cum il pui la san, cum prinde. eu ii dau la a mea la 1 ora juma-doua sa suga, si o tin muult, ca am putin lapte, dar am grija sa o pun calumea, si nu ma mai dor asa, n-am mai facut rani si nu mai folosesc garmastasn de 2 luni.

eu am invatat alaptarea de pe net, de la http://www.drjacknewman.com/ are si filmulete si text

mami de irina

Forte interesant site. Chiar daca a fost recomandat Elenei va multumesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu tot uit sa fac kegelurile

aa..dar a fost ok azi afara, nu a fost frig deloc. caruciorul l+am acoperit cu folia aceea de plastic..am lasata pe lateral loc s aintre aer si a fpost ok

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Gabi imi pare rau de Sara.Saracuta!Mersi de sfaturi.M-am mai linistit.Acuma tot pe tine o sa intreb.Sper sa inceapa sa ii placa.Desi ear tare bun suculetul,ca l-am gustat si eu.hihi

Mergi la inceput