Gravidute si mamici de CLUJ - 51

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

off, de asta sunteti voi ocupate, fetelor:( gabitzo, stai linistita, ca va fi bine, daca e ceva zi-mi si intreb mai departe;)
si iubitul meu vine cu noi putin, nu cred ca sta prea mult, dar vine sa ne livreze oricum, de 8 martie adica:)noi avem si nasica, oricum, piesa de rezistenta:)deci alex noi vom fi cu purcel, cu catel:))

lore, mi-am facut si eu calculul ala, chair cand am rams gravida,s-a potrivit, as ca mi-am planificat un baietel pe la 32-33 de ani;) sa fim siguri

fetelor, scuzati-ma ca ma bag...vb si ieri cu gabitza ca fiecare isi creste copilul cum doreste, dar tot nu inteleg de ce va grabiti asa sa scapati de laptic exclusiv, adica sa intrati cu sucuri, supe etc...am auzit si mamici care de la 2 luni au bagat supa sau mai stiu eu...mie sincer mi se pare cam repede inainte de 4 luni jumate-5 sa pape altceva decat lapte. acum vedeti voi, cum ziceam, fiecare face cum il taie capul;)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am vazut pozele cu Carina cea dulce, chiar ii sta tare bine cu bentita....Dar ea ae o frumoasa!
Sa va zic ca si Sara a primit una de la Carina? eeee....o sa pun poze sa ne vedeti ce simpatice suntem!
Multumesc, Co, acum o urmaresc, sper totusi sa fie un semnal de alarma fals, e vesela si se joaca, nu a mai tusit, nas nu curge, febra nu. Ma gandesc ca am gresit eu. I-am dat lapticul chiar dupa supa si o fi fost prea mult.
Mamele care si-au diversificat copiii, o intrebare? pana ajungem sa inlocuim o masa, copilul mai primeste completare laptic, intrebarea este lapticul se da chiar dupa aliment sau se mai sta un pik...Azi de ex a mancat destul de multa supica, vreo 80 ml, dar tot plangea dupa lapte, i l-am dat si a balotat 140. Poate de-aia a varsat. Cum e mai bine?
Ramo, oricand

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noi nu am fost afara azi! se pare ca sunt si mame curajoase!

ramonella - ma bucur ca bea este ok!!! ma bag si eu ca musca in lapte... insa si eu sunt de aceesi parere cu bex !!! cred ca e un picut cam devreme pentru diversificare! acum ce sa zic! cum vrei tu!

si eu tot la scaunul de masina m-am gandit pentru atunci cand o sa incepem cu papica! vorbesc eu care inca nu am avut curajul sa o pun in el... de fapt am incercat o data si statea asa de ingramadita ca am luat-o repede... ce ziceti sa imi fac curaj??? sau sa mai astept???

feteloooooor! m-am intalnit ieri la plimbare cu un baietel mai mare cu o zi ca maria si avea aceeasi lungime daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 7kgggggggggggggggggggggg! ptiii! asa de micuta mi se parea galusca mea pe langa el! era asa de grasunel!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ptiiii ce imi faceti voi mie! pai daca voi va ganditi la bb2 credti ca eu ma las mai prejos! hmmmm! pe cand???? hihihi!!!!

Oana si Maria-Teodora

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramo-si parerea mea e sa nu grabesti,de ce nu mai astepti macar pana la 4 luni?ea nu are inca format sucul gastric pt altceva decat laptic si e prea repede.e adevarat ca sunt copii care incep mai repede,dar cum era si Lore cu David,cu reflux,in schimb la voi nu sunt astfel de probleme,nu?si eu am inceput la 4 luni.nu degeaba se zice ca diversificarea se incepe pe la 4 luni, si nimic nugasesti in afara de laptic pana atunci.parerea mea.sper sa nu te supar.va tot avea timp de altceva.
a mea a papat bine la amiazi,un bol mare de papica,asa ma bucur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Sa va zic eu de ce am inceput diversificarea.In primul rand pt ca asa mi-a zis pediatrul,adica el a zis ca depinde de fiecare cand hortaraste,el mi-a dat o lista cu alimente,cu varsta,etc...banuiesc ca a studiat si el si stie ce vorbeste..Apoi am tot citit pe diferite sit-uri,ca de fapt in momentul in care se da hrana solida,adica pireu de legume se considera diversificare,care se incepe de la minim 3 luni si maxim 6 luni.Dar inainte cu aproximativ o luna trebuie sa se inceapa cu sucuri de fructe si legume facute in casa.De altfel,si pe borcanelele alea cu pireu,scrie ca se pot da de la 4 luni.Dar inainte tre sa incepi cu ceva suculet,nu???
Acuma normal ca fiecare mamica incepe diversificarea cand considera ca e mai bine pentru puiutul ei,nu???
Eu asa am considerat ca e bine.Nu ca ma grabesc,ca am pus in balanta toate posibilitatile,si am vrut sa fiu undeva la mijloc,nici prea repede,dar nici prea tarziu.

De la ce ora va fi intalnirea din 8 martie????

Eu astept sa imi vina un dulap pe care l-am comandat pt camera lui Bea,trebuia sa-l iau demult,dar acuma am fost presata,ca am o gramada de haine si nu am unde sa le pun...Saracu sotu,cand se gandeste ca iar are de montat...

Gabi tu supica i-o dai tot cu lingurita???
Si suculet pana la cati ml ii dai???Ca mie doctorul mi-a zis ca pana la 30-40 ml..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mai fetelor dar ce repede scrieti ca nu am apucat sa va citesc numai pe sarite.
Iko, de unde din Iulius ai luat bentitele ca in Polus m tot cautat dar nu am gasit?
Meli, daca nu se rezolva problemele cu piti, din cate stiu cel mai bun in probleme digestive e proful Miu de la pedi 2.
Raportam ca azi-noapte a fost prima noapte alba, cred ca din cauza colicilor. Deocamdata am incercat sabsimplex si bonisan dar cu putin succes. Ce altceva ati mai folosit pentru colici?
Si azi-dimineata ne-a cazut buricul.Baita i-ati facut in aceeasi zi sau in ziua urmatoare? Ca medicul de familie ne-a zis sa mai asteptam o zi. Si dupa ce a cazut ati mai pus ceva pe cicatrice? Ca sunt un pic suparata ca buricutul e asa de iesit in afara. Oare se mai trage?

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

OANAALINA -Eu o pun pe Daria in scaunel de la 2 luni, dar ii asez si o paturica, sa nu stea inghesuita in el.Pe zi, nu sta mai mult de 2 ore.
Am intrebat medicul si a spus ca aceste scaune sunt ok;doar sunt special proiectate pentru bebelusi.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce ma enerveaza.... nu stiu pe ce am apasat si s-a sterssss

Reiau...

Gabi si P a baut lapte vreo luna, o luna jumate imediat dupa masa, chiar ziceam ca ia mincare ca pe o joaca - dupa care laptic... Acum, cind s-a marit portia de mincare, bea laptic la 2 ore dupa masa, inainte de somn. Nu stiu cum scrie la carte, dar am vazut o schema a unui dr din Bucresti, semana f bine cu schema rezultata din experienta noastra(a mea si a lui Patrick), adica era cu lapte dupa mese. Oricum laptele e cel mai important aliment pina la un an....

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramo-sper ca nu te-ai suparat pe mine, nu din rautate am scris.si eu ma bucur de pareri in orice, nu ma supar. asa-i ca nici tu?

Mergi la inceput