Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ok!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare fetelor,
Multumim de felicitari. Noi suntem bine, ma simt f. bine ca si cum as fi nascut acum o luna. Am nascut natural si nu a fost nici pe jumatate de greu ca la nasterea Iuliei. Oricum a fost baiat finut si m-a lasat sa termin ultimul examen pt master.
Vlad Mihai e un baietel somnoros ziua si activ noaptea...papa titi la greu...sa traiasca sora-sa care i-a netezit calea. Nu seamana cu nici unul dintre noi...e blondut, ochi indecisi si are un nas cu personalitate...va voi povesti pe larg povestea nasterii si voi pune si poze cand voi avea timp.
Despre Iulia pe scurt. Mananca singura, mai ales ce ii place, face la olita ziua, acum ma inebuneste cu imbracatul singura...vorbeste absolut orice a ajuns la intrebarea "de ce?" dar inca nu e intrebarea presanta pe langa „cum il/o cheama pe...?”,”ce zice, ce face, unde se duce...?” si astea referitor si la obiecte. Jocul ei preferat este „sa ne intalnim”, ne prefacem ca suntem diverse animalute de plus pe care le are si vorbim intre noi, mergem la pascut, la cumparaturi in carusel..etc. II plac f mult cartile, mai ales cele 3D, stie muuuuuuuulte poezii si cantece...are o memorie fantastica. Abilitati cromatice nu prea are...si acum se balbaie la culori...face puzzeluri din 6 piese, cunoaste vre-o 4 litere, stie forme geometrice oval, patrat, triunghi, dreptunghi, rotund...e in stare sa deseneze o fata umana dar mai are de lucru. Vorbeste deschis despre sentimentele ei si a celor din jur...si ce sa mai e cumninte si frumoasa, mor dupa ea.
In speranta ca sunteti bine si ca nu aveti pb cu sanatatea va salut si va doresc numai bine..

Vera Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vlad mihai, bine ai venit!

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Vera, ai iesit de dupa perdea?
Pentru Vlad special: !
Ma bucur c-a fost usor la nastere si ca te-ai refacut asa repede!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

kristinutza, miflore

Vera Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Vine primavara?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

mifloricico, in Floreasca e innorat si parca e si ceata; sa inteleg ca in Meletauri e soare?

Am primit mapa cu lucrarile Mirunei din ianuarie. Ce diferenta fata de lucrarile de la Acorns - cine le vede zice ca a regresat copilul meu cu 5 ani, dar abia astea sint facute doar de mina ei, fara contributia educatoarei.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, ce nerecunoscatoare esti! Ce bine progresa Miruna acolo...

Dinu e cam astenic dupa Havrixul asta,de doua zile vrea insistent sa doarma de la 10 ziua. Se trezeste pe la 12 si pana seara iar e rupt de oboseala ca alt somn nu mai vrea. Asa ca ma jooooc de nu mai pot!

Nimic nou in rest.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Vera, ma bucur ca ne-ai scris. Ce frumos ca ai avut o nastere usoara si o recuperare rapida. Sa ne mai zici cum e cu cei doi copii ai tai, ma intereseaza direct subiectul asta . Unde esti acum, la Ploiesti sau la Buc?

Azi m-am trezit gretoasa si cu tensiunea in balarii, aveam 8 cu 5. Asa ca sunt cam ametita.
In plus cred ca am dezvoltat o alergie, stranut si imi curge nasul de vreo 3 saptamani, ma mananca in nas, in gat, si cam atat. Daca stiti vreun homeopat bun va rog sa-mi recomandati si mie, ca bilutele sunt cam singurele pe care cred ca am voie sa le iau

Si in Meletauri e intuneric, ne-a pacalit primavara, a plecat repede.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra, stranuti si-ti curge nasul? Atunci nu te mai chem pe la mine. Sanatate multa, vezi ce faci!
Ioana, ehehe, eu la 9 nu mai eram in Meletauri, ma plictisisem deja de munca prin zona Garii, c-acolo am serviciul. Dar avem reprezentant in Meletauri, pe Ruxandra.
Si s-a facut frig, brrrrr.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput