Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 6
miflore spune:
Am uitat sa va spun in mesajul precedent 2 chestiuni:
1. O trec pe Ana - in sfarsit - pe lapte din comert. De curiozitate, mai e vreun copilas care bea lapte praf? Incerc cu d-astea romanesti, Napolact, Albalact, 1.5%.
2. Am programat-o pe Ana pentru rapelul la havrix peste 2 saptamani. O sa merg cu ea in Victoriei, la Medicover. Tonnia, deci zici ca Dinu a fost asa, mai lenevos?
Hmm, eu cand v-aud de desene facute de copilasi...pai Ana mea trage doar niste linii haotice, o mazgaleala; si sa zicem ca face niste cercuri mai alungite....in rest, nothing.
Aaa, si mai am o problema. Nu vrea sa spuna culorile si pace. Ii arat de o mie de ori si nimic. In rest orice i-as arata spune, invata rapid, culorile nu. Credeti ca s-ar putea sa nu le distinga? Discromatopsie parca se numeste anomalia asta, nu?
Sau poate n-o intereseaza subiectul?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
godzila spune:
Ruxandra sunt inca la Ploiesti. Da cum de te intereseaza subiectul 2 copii? Sa intzeleg ca ? Deocamdata e bine. Iulia e incantata de el...aseara incerca sa ii indese un pufulete in gura. E foarte atenta la indicatiile noastre...o sa mai vedem.
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
locca spune:
Pacat, Mihaela, daca ne primeai sa vezi cum ii turuia Ana lui Matei toate culorile Nu stiu ce sa zic, poti sa intrebi cand te duci la dr. dar nu cred ca e ceva, poate pur si simplu vede ca te streseaza chestia si iti face in ciuda.
Matei de ex. imi zicea special intr-o seara ca nu stiu ce e verde desi era in mod evident rosu, si cand a vazut ca il pisez a tinut-o tot pe-a lui de intrasem la idei.
Vera, da . Misto faza cu pufuletele
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Deci iar mi-ati terminat saptamana!!! Cum adica sa aiba ceva Ana la 2 ani si foarte putin, daca nu recunoaste culorile? Atunci eu ce sa mai fac cu a mea???? Sa o duc direct la centrul de zi pentru handicapati? Ca ea nu zice 10 cuvinte bine, d-apoi sa recunoasca culorile! Haide Mifloricico, cum sa aiba ceva fata???
Or fi unii mai avansati, dar nu toti, asta e, fiecare cu ritmul lui. Daca Alex va sti culorile la 4 ani voi fi f f multumita, acum nici macar nu m-am stresat sa i le arat. Pentru ca nu m-a intrebat, si oricum nu cred ca va percuta in vreun fel!
Si da, Alexandra bea inca Nestle Junior ( poate de la asta nu vrea sa vorbeasca???)
Eu raman la ideea mea fixa: laptele praf ii aduce un aport mai mare de substante nutritive. Papa si lapte de vaca la gradinita si acasa, cu cereale, gris, paste etc...dar ma tin cu dintii de laptele praf pentru ca eu sunt convinsa ca ii ofera mai multe vitamine si minerale decat asta de vaca de la cutie. Singura schimbare pe care o fac este sa renunt la biberon pana in vara, ca sa nu am la toamna de munca la mai multe biberoane. Dar ii mai dau o perioada lapte praf, din cana, nu stiu cat. Analizele ei sunt perfecte: calciu, magneziu, tot...i le-am facut de curand si aveam mari emotii. Doctorita mi-a zis ca sigur e anemica atunci cand i-am spus ce mananca Alex...sunt convinsa ca din cauza laptelul praf sta asa de bine cu mineralele si calciul, ca altceva nu am bagat in ea (ea daca mananca chestiile diferite: carne, lapte, paine, iaurt, unt, orez, paste, gris, asta e tot si astea prin rotatie, altceva nu: fructe, legume, ou - nuuuu)
kid2003 spune:
Vera, felicitari!!! Ce poate fi mai frumos? Ai si fetita si baietel, ce mai, norocoasa!
Asteptam impresii de la tine, normal ca ne intereseaza, Locca si cu mine urmam exemplul (daca ar fi si pereche celor pe care ii avem deja acasa ar fi si mai si). Sa iti traiasca gandacelul! Cred ca e o imagine de vis cu Iulia in chip de surioara mai mare si cu pufuletele abia nascut! Felicitari inca o data!
miflore spune:
Asa, Kid, ca bine zici. M-a uns pe suflet mesajul tau.
Exact ideea asta despre laptele praf o am si eu si o am in continuare. Am insa si alt pitic, treaba cu constipatia Anei. Si vreau sa vad daca nu e vreo legatura intre grauntele de oaie si lapte.
Si Ana are analizele bune.Dar mananca binisor, per total.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
alexuta2005 spune:
Miflore cum de-ti trece una ca asta prin capsor?Auzi tu Ana are ceva?Acus vin si te trag de urechi.Eu cred ca stie da nu-i place sa repete cand vrei tu.
Si Alexia bea Nestle junior si nu ma gandesc sa-l scot pana la toamna.Am stabilit sa-i dau pana la 3 ani lapte praf plus ca vine concediul si e mai simplu cu lapte praf.
Graunte de oaie face si Alexia dar de cand s-a nascut ea s-a luptat cu constipatia.Nu cred ca laptele praf are vreo influenta, Alexia ma mosteneste pe mine.
godzila spune:
Ruxandra felicitari!!!!!
Kidule felicitari si tie! Sa fie ce va doriti voi. ps. Cum a fost la nunta? Vreau sa imi trimiti si mie niste poze...am vazut eu ceva in ziar, daca nu ma insel, dar apoi am disparut din areal si am pierdut momentul pozelor
In cate saptamani sunteti fetelor?
POZE
godzila spune:
Si ca sa fiu la subiect..Iuliei i-am dat lapte praf pana la 2 ani. Apoi i-am dat lapte Dorna indulcit putin cu miere. S-a adaptat f repede. E adevarat boierie cu laptele praf dar te arde la buzunar. O cutie imi ajungea la 4-5 zile.
POZE
kristinutza spune:
dar nu mise pare mare greutate cu lapte de vaca. adica eu am stoc cate un bax de cutii dorna. numai cutia desfacuta o bag la rece si trebuie incalzit un pic laptele de la frigider. acum mi se pare greu cum faceam laptele praf .
cristina, mama de radu (09.10.2005)