Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Hahahaha, ce m-ati distrat, Kid si Tonnia!
Tonnia, ai dreptate, mai bine sa treaca varful de viroza. Nu m-am gandit la chestia asta.
Kid, ce chestie, sa se ia de mana fetele noastre, si a mea e stresata de clovni, cred ca-i e frica de ei; daca vede vreunul il ocoleste de departe, ii vine sa planga, in nici un caz nu socializeaza. Hmmm, deci cu baloanele e cam naspa. Dar cum a facut Alexandra totusi la spectacol?
Acum ma gandesc cu interes la ce-mi spunea soacra-mea mai demult, ca lui barbatu-miu ii era frica de clovni cand era mic. O fi ereditar?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Miflore, exact asa...se sperie de ei, nu plange daca sunt departe, dar nici nu se apropie, e foarte precauta cu oamenii ciudati Nu ii plac nici barbatii cu barba sau mustata, nici palariile sau coafurile ciudate (am o vecina tapata, care zici ca sta tot timpul cu deshtele la 220 si nu poate sa o suporte Alex).
Ti-am zis ce a facut, s-a alergat cu colegii ei pe holurile de la teatru (piesa s-a tinut in foaier, undeva la etaj)...
kristinutza spune:
oricum, eu nu cred ca sunt multi copii micuti carora sa le placa clovnii.
daca stau sa ma gandesc, nici eu nu pot sa-i sufar .
edit: pe clovni nu pot sa-i sufar, cu copiii n-am probleme asa mari .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
anya spune:
Noi am servit un circ acum vre-o 2 luni. S-a speriat la stingerea luminii si intr-adevar, nu i-au placut clovnii. Cu baiatul cel mare am fost la teatru doar dupa 3 ani.
Kristina, Vad ca vrei la Motanul Incaltat. E ok, dar incearca sa iei bilete in primele randuri. Intai apare motanul sub forma de marioneta si dupa vre-o 10 min personajul e preluat de actor costumat. La noi a fost destul de complicat sa-i explic ca e acelasi personaj (Matei avea aproape 4 ani) - tot astepta sa apara iar motanul (papusa).
miflore spune:
De fapt nici mie nu-mi plac clovnii, chiar nu-mi plac. Nu mi se par deloc funny.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Neata
Matei nu pare deranjat de clovni. Cat a fost in kiselef distractia de craciun si anul nou si erau clovni nu a dat nici un semn de enervare, sperietura, dar nici de atasament.
Erau unii (bine, nu erau tocmai clovni, erau oameni imbracati in diverse personaje) la patinoar si pe astia i-a vanat, numai dupa ei vroia, i-am facut si poze.
Dar daca ziceti ca nu e bine cu clovni ... la ce sa mergem? Am vazut pe site ca mai e o piesa pt. 2-3 ani, dar nu stiu cand se mai joaca, Cucu bau cu ham si miau ii zice.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Da, m-am uitat si eu pe site. Dar as zice pas vreo luna, pana trece varful de viroza. Si incercam si piesa cu baloanele, cine stie. Daca incepe sa urle, plecam.
Peste vreo 2-3 saptamani vreau sa-i fac rapelul la havrix.
Cine stie ce s-a intamplat cu pediatria din Plevnei Medicover? Ca stiam ca s-a mutat in Victoriei. Asa e? Deci de-acum trebuie sa merg mai departe, hmmm.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Da, Mihaela, acum numai in Victoriei e pediatrie. Mi-a intrat bine asta in cap cand am sunat sa-mi fac programare la eco si a durat vreo 10 minute pana m-au conectat la un operator, timp in care cred ca mi-au zis de 15 ori faza cu pediatria.
Pai oricum se stabilise ca mergem in martie la teatru, nu?
miflore spune:
Merci Ruxandra!
Din martie e ok, deschidem oficial stagiunea.
Tu esti tot in Meletauri? Ne-ntalnim? Eu pasez copilul la socrii in week-end dar in timpul saptamanii ne putem vedea zilnic.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
quote:
Originally posted by miflore
Tu esti tot in Meletauri? Ne-ntalnim? Eu pasez copilul la socrii in week-end dar in timpul saptamanii ne putem vedea zilnic.
Tot in Meletauri. Da' sa stii ca nu mai vorbesc cu tine daca imi mai povestesti cum pasezi copilul la socri in w/e . Glumeeesc. Vorbim la telefon si vedem cum ne intalnim. Hai, ca n-am mai vazut-o pe Ana de peste 1 an.