Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ok cu teatrul, buna idee, dar nu in urmatoarele 2 w/e, pleeease...sau daca sunteti nerabdatoare, fie.....dar iesiti la apel si in martie

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Daaa, vreau si eu la teatru cu pustiul. Desi nu stiu cat o sa vrea sa stea. Baloane colorate cred ca e singurul care se potriveste varstei lor.

Mifloricico, sa inteleg ca ai mai mancat o pizza aseara? Esti draguta, pe mine nu m-ai parat data trecuta cum mi-am uitat ghiozdanul la masa.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Asta ma gandeam si eu, Ruxandra...din pacate/fericire...pizza nu a mancat-o Miflore, sper sa o fi gasit cineva caruia ii era chiar foame

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bine Bianca, mergem in martie.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Da, da, da, la teatru cu noi, poate daca aliniem copiii pe scaune stau cuminti si nu vor afara. Si eu stiam de spectacolul asta, Baloane colorate si chiar vroiam sa merg. Am un pic de emotii cand se stinge lumina, sa nu se sperie fata; cica la Baloane nu e cu lumina stinsa, e cu efecte si schimbari domoale de intensitate, joc de reflectoare etc.
Kid, Ramona a fost la ambele teatre si a zis ca mai mari porcarii nu crede sa existe. Oricum top-porcarie, piesa de la Ion Creanga din cate-am inteles eu, am uitat numele...hmmm, sper sa-mi amintesc. Era ceva cu 4, parca.
La Tandarica cica e Cei 3 purcelusi. SUnt fff. curioasa daca fi-mea le va gusta sau va vrea afara din prima.
Hmm, intr-adevar, pe Ruxandra n-am parat-o...dar o parasc acum!
Si pizza n-am mancat-o eu, a ramas comunitatii. Trebuia sa punem si-o bere langa.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Gata, mi-am amintit! Piese se numeste: "Suntem 4, facem teatru", ocoliti-o!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu la Tandarica nu vreau sa merg. Poate daca o vrea sa-l duca taica-su acolo. De fiecare data cand am mers, mica fiind, nu mi-a placut deloc, asa ca nu cred sa-mi placa acum.
Ma doare capul

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, la Baloane a fost Alex cu gradinita. La Tandarica nu stiu la ce piesa au fost, parca nu aia cu purcelusii...oricum, acum sa va zic si partea proasta Din grupa lor de 8 pitici, numai 2 fetite de 3 ani au fost cuminti, restul (inclusiv zgubilitica de Alex) numai la teatru nu s-au uitat. Educatoarea mi-a povestit ca juma de piesa au stat cu spatele la scena .... Pana la urma au rezistat la tot spectacolul, mai toti, in afara de un baietel care a stat numai in bus cu soferul, nu a vrut jos In fine, ideea e ca noi la asta cu baloanele nu mergem...Alex are o aversiune clara fata de clowni, ii detesta si nu stiu de ce. La tv daca ii vede se distreaza, dar in carne si oase nu...se sperie de ei si nu inteleg de ce...pentru ea la Ion Creanga a insemnat sa se alerge cu cativa colegi prin foaier (nu se tine in sala principala spectacolul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu am fost cu Dinu in toamna la Cenusareasa, a stat fascinat, a intrebat tot timpul una alta, i-a placut la nebunie, eu eram in spume, piesa prea lunga,peste 1 ora, s-a intarziat inceperea cam 20 minute, in sala era un vacarm de nedescris. Eu una nu mai merg, sa mearga singur daca vrea. Partea amuzanta a fost ca la mijlocul piesei o fetita din spate a intrebat tare: dar Alba ca Zapada unde e? Dinu cu asta a ramas cred, a povestit la toata lumea de fetita din spate.
Eu mai mare porcarie ca Tandarica nu am vazut. Iar la Creanga am inteles ca mai toate sunt parodiate, cica ii confuzeaza tare.
Eu va sfatuiesc sa mergeti dupa valul asta de viroze, varful e in februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hmm, eu deja am facut demersurile pt un "motan incaltat" la tandarica (e duminica cealalta - pt saptamana asta nu mai sunt locuri).

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput