Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 10
kid2003 spune:
Hai mai Kristinutza ca trebuie sa se poata...Nu te trimit la dr. T. ca el probabil ar avea curaj, dar sunt sigura ca mai sunt si altii care s-ar baga la o sarcina cu probleme, uite Herghelegiu cica are suflet mare, sau Magda Petrache a lui Ruxi...nu se poate, daca iti doresti...trebuie sa se poata!
bb2
locca spune:
Ce liniste la subiectul nostru. Ce faceti fetelor, munciti din greu?
Kristinutza, multe vise se indeplinesc si eu sper ca si al tau sa devina realitate.
A fost cineva cu copilul la oftalmolog? Unde imi recomandati?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Ioana75 spune:
Salutare!
Simona, felicitari pentru bb grasutza, sa fie sanatoasa si sa ai sarcina usoara in continuare.
Ruxandra, la ce ora ai eco? Tin pumnii si te asteptam cu rezultate de genul feminin.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
locca spune:
Acum plec, Ioana, la ora 1 am eco. Multumesc pt. pumni
O sa intru mai incolo sa va zic, dupa ma duc la un burrito si poate si la inst. de hematologie daca m-or accepta la ora aia pt. analiza.
bb2
kristinutza spune:
da, o sa se poata si la mine. cumva, candva...
doar ca nici nu caut dr mai devreme de macar 5 ani, pt ca sigur mi s-ar spune s-o las balta. asa ca astept, rabdatoare, sa treaca timpul, sa se mai "curete" corpul meu de tonele de antibiotice f puternice, radiografii si tomografii, plus ca mai trebuie facuta o operatie.
mi-am dat eu termenul asta de 5 ani. si daca mi-am propus... o sa se si indeplineasca .
ma bucur mult-mult pt gravidutzele noastre . si in general, pt familiile cu mai multi copii. mi se par . cel putin eu asa as fi vrut... sa fim muulti acasa si veseli.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
kid2003 spune:
Astept Ruxandra, nu ma lasa sa astept ca sunt si eu o biata gravida nerabdatoare. Zi, zi, s-a vazut ceva?
Eu ma uitam aseara pe ecografiile alexandrei...offf, ce vremuri, ce nostalgie ma cuprinde.
Si, asta e cu dedicatie speciala pentru Ioana, aseara dr mi-a zis la eco ca bebe are 174 bpm...la inima...faza la care am sarit in sus ca e prea mult. Dr a zis ca e ok si eu i-am taiat-o ca e fata, ca ii bate prea tare inima. Concluzia a fost ca citesc prea multe prostii pe Net, exact asa mi-a spus Ca difera bataile in functie de varsta, mai incolo se mai domolesc...la inceput sunt mai rare si tot asa...Ce zici Ioana?
locca spune:
Paiii, ce sa zic, dupa cum s-a exprimat doctorita "cred ca mai faceti unul" si "se mai poate schimba, dar ce se vede aici e destul de sugestiv" se pare ca o sa am 2 golani acasa. Plus ta'su o sa fie vai de capul meu.
Acu pe bune si mie mi s-a parut ca e puta, deci nu cred ca se va schimba.
Simona, iti doresc sa vezi ce-am vazut eu azi
bb2
kid2003 spune:
Ahaaa, deci ai vazut o putza! Felicitari!!! Totul e ok in rest? Ce-a zis domnul sot? Stiu ca tu nu erai asa "setata" ca mine, adica nu tineai mortis sa fie fata, daca e sa ramana baiat, sa fie sanatos si destept ca Matei! Si, asteptam eco morfologica, o faci la 14 saptamani, nu?
locca spune:
Anya corect!
Hai ca intrasem de la sot sa va dau vestea, acum am ajuns acasa.
Simona, a masurat acum una alta, a zis sa mai merg peste 4 sap. la eco si maine la recoltare pt. dublu test. Inca ma gandesc daca sa ma duc sau nu
Am si o poza 4d cu mutrita, o s-o scanez. Alex e incantat, nu neaparat ca e baiat ci ca a vazut acolo toate alea (el data trecuta nu a fost cu mine la eco de 13 sap), si mustaceste de multumirea ca le-a dat copilul peste nas la toate neamurile care ziceau ca musai acum e fata.
bb2